יש אפשרות...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
נ - ד - ב
יש אפשרות...
תגידו לי.. אני ממש רוצה שיהיה לי מין חלון כזה עם רשימת משחקי הדוס שלי שאני יכול לבחור מבניהים.. ובתפריט שאתם נותנים באתר אי אפשר למחוק ולשים ת'משחקים שאני רוצה.. אתם יכולים להמליץ לי אל תוכנה (לאאא דוסבוקססססס) או להגיד לי איך בניתם את התפריט?!!!!
פלייייייייייייז
פלייייייייייייז
-
נ - ד - ב
אני יודע אבל...
איך מוסיפים קטגורייות חדשות או מוזיפים משחקים חדשים לקטגוריות?!
חייב תשובה מהירה ביותר בבקשה!

חייב תשובה מהירה ביותר בבקשה!
-
נ - ד - ב
בסדר בסדר בלי עצבים!!!!
בלי עצבים!, פשוט הייתי צריך את זה מהר.. זה הכל... סיבות אישיות למה הייתי צריך את זה מהר מה אני חייב לגלות לכם הכל?!
סה"כ ביקשתי עזרה...
סה"כ ביקשתי עזרה...
אם זה היה באנגלית הייתי מבין... אבל הכל שם בעברית וכולל הסברים (אנחנו מדברים על Bit-Menu נכון?)
אתה לוחץ על "עדכון" למעלה ולוחץ/מקליק על המספר שאותו אתה רוצה לערוך (1-0) ושם אתה יכול לשנות את השם, לקבוע אם זה תפריט או משחק, לשים סיסמה וכו'.
בוא נניח שהמשחק שלך נמצא ב C:\games\Bonus אז זה מה שאתה מקליד בשורה של המחיצה, ובשורה של קובץ ההפעלה אתה מקליד GO.BAT. שוב, זה מאוד פשוט, אבל אם יש משהו ספציפי שאתה לא מבין, תשאל,
רק בעדינות... אנחנו אנשים רגישים
אתה לוחץ על "עדכון" למעלה ולוחץ/מקליק על המספר שאותו אתה רוצה לערוך (1-0) ושם אתה יכול לשנות את השם, לקבוע אם זה תפריט או משחק, לשים סיסמה וכו'.
בוא נניח שהמשחק שלך נמצא ב C:\games\Bonus אז זה מה שאתה מקליד בשורה של המחיצה, ובשורה של קובץ ההפעלה אתה מקליד GO.BAT. שוב, זה מאוד פשוט, אבל אם יש משהו ספציפי שאתה לא מבין, תשאל,
רק בעדינות... אנחנו אנשים רגישים