איך אני יכול לבטל את הסאונד במשחקים הישנים למשל ב-folfied?
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
dj jay
-
dj jay
-
האורח הרשמי
ציטוט של BluePrint - הוא הסביר איך לחבר את הרמקול במקרה שהוא לא מחובר, אז אתה צריך לפעול הפוך.
לכל מחשב יש רמקול פנימי שמוצמד לתחתית המארז או קידמתו, אבל לא בכל מחשב הוא מחובר.
במחשבים מסויימים (שלי לדוגמא) הוא אינו מחובר, והצלילים שהוא אמור להפיק עוברים ישיורת אל כרטיס הקול והרמקולים החיצוניים.
כמובן שיש אפשרות לפרק את הרמקול הזה ולהוציא אותו מהמחשב, אבל אם המחשב הוא חדש יחסית וידוע שאף אחד לא לקח לו את הרמקול, זה צריך להיות שם. (יכול להיות שאינו מחובר)
הרמקול הקטן הזה מיודע להודיע לנו על תקלות במחשב, ואם הוא חסר צריך לחזור לחנות שממנה נקנה המחשב ולדרוש אותו.
bonbon, תפתח את המארז של המחשב ותמצא את הרמקול.
עקוב אחרי החוטים היוצאים ממנו (אדום ושחור) עד שתגיע אל הלוח אם, ואל 4 פינים שלידם כתוב SPKR או SPK או PC Speaker או כל דבר שמזכיר צירוף זה.
שני החוטים צריכים להיות מחובים לפינים הקיצוניים מבין הארבעה (בערך כך: *--*), ואם לא, חבר אותם.
(מותר להתייעץ במומחה, אבל לפני שאתה חוזר לכאן עם "מצאתי חוטים, מצאתי פינים, מה מתחבר לאיפה?", תבדוק מה שם היצרן והדגם של לוח האם שלך וצרף אותם להודעה)
-
dj jay
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כשמפעילים משחקים דרך DOSBox הסאונד מושמע באמצעות ברמקולים, וב-DOSBox ניתן לבטל אותו ע"י הגדרה. אם אתה לא יודע איך לעשות זאת, הפעל את המשחק דרך D-Fend. בפרופיל המשחק שתיצור תוכל לבטל או לאפשר את ה-PC Speaker כאוות נפשך, דרך האפשרויות שם.