שליט המימדים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
WaKo
שליט המימדים
שלום,
יש לי את המשחק שליט המימדים על שני דיסקים, שקיבלתי פעם, לא זוכרת כבר מאיפה, ולצערי משהו קרה לדיסק, והוא כבר לא עובד (אולי זה המערכת הפעלה שמפריעה, אנ'לא יודעת...)
בקיצור, אני רוצה למצוא מקום שאפשר להוריד ממנו את המשחק הזה, מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את המשחק?
[עריכה]
עכשיו אפשר להוריד את המשחק מכאן:
viewtopic.php?t=13171
יש לי את המשחק שליט המימדים על שני דיסקים, שקיבלתי פעם, לא זוכרת כבר מאיפה, ולצערי משהו קרה לדיסק, והוא כבר לא עובד (אולי זה המערכת הפעלה שמפריעה, אנ'לא יודעת...)
בקיצור, אני רוצה למצוא מקום שאפשר להוריד ממנו את המשחק הזה, מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד את המשחק?
[עריכה]
עכשיו אפשר להוריד את המשחק מכאן:
viewtopic.php?t=13171
- Azurerider
- משתמש רשום

כמו שכתבת, שליט המימדים הוא משחק של שני דיסקים, ולכן לא סביר שתמצאי אותו באתרים של משחקים ישנים, מפאת מגבלת המקום. גם לא סביר שתמצאי אותו באתרי warez כי הוא ישן מדי. נשארו לך שלוש אפשרויות:
1) לקנות אותו מחדש.
2) לנסות למצוא אותו בתוכנות שיתוף.
3) לנסות להפעיל את הדיסקים שיש לך. אם המחשב מעלה הודעת שגיאה, ספרי לנו מה כתוב ואולי נוכל לעזור. אם את מכניסה את הדיסק לכונן והמחשב לא מצליח לקרוא אותו, סביר שהדיסק שרוט. שמעתי שיש משחות שיכולות לטפל בבעיות כאלה, אבל אני לא יודע עד כמה הן יעילות.
1) לקנות אותו מחדש.
2) לנסות למצוא אותו בתוכנות שיתוף.
3) לנסות להפעיל את הדיסקים שיש לך. אם המחשב מעלה הודעת שגיאה, ספרי לנו מה כתוב ואולי נוכל לעזור. אם את מכניסה את הדיסק לכונן והמחשב לא מצליח לקרוא אותו, סביר שהדיסק שרוט. שמעתי שיש משחות שיכולות לטפל בבעיות כאלה, אבל אני לא יודע עד כמה הן יעילות.
-
WaKo
מוזר....
בפעמיים הקודמות שהתקנתי, המשחק הותקן ועלתה איזה הודעה שחסר איזה קובץ. עכשיו ניסיתי להתקין והוא נתן לי הודעה עוד בתחילת ההתקנה שזה עובד רק על ווינדווס 95.
כמה עצוב... :(
דווקא משחק יפה....
כמה עצוב... :(
דווקא משחק יפה....
כן
אני הורדתי את הגירסה האנגלית (כי זה מה שהיה),והיא גם לא עבדה על המחשב שלי.אפילו על הפנטיום 3 450 היא לא עבדה.
-
WaKo
כל כך חבל.. :(
אחחח..
זה משחק כזה יפה...
כל כך חבל שהוא לא עובד יותר... ממש התגעגעתי אליו... כל החידות האלה שיש שם, ממש אהבתי.....
מישהו חייב לעשות משהו כדיי שזה יעבוד גם על XP...
זה משחק כזה יפה...
כל כך חבל שהוא לא עובד יותר... ממש התגעגעתי אליו... כל החידות האלה שיש שם, ממש אהבתי.....
-
אלון שער ירוק
Re: כל כך חבל.. :(
מישהו חייב לעשות משהו כדי שנוכל להוריד,סיימתי תמשחק בגירסא האנגלית..אני זוכר עוד תקטע שחוזרים שלנות ה50 של הסדרות בשחור לבן ועושים שטויות בתוכנית..אני זוכר שחותכים את הוו של הכובעים ושזורקים בננה לאיש שנכנס בדלת..אייי...חייבים הורדה,מה השם של המשחק באנגלית?אני אורידWaKo כתב:אחחח..
זה משחק כזה יפה...