הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
יש לי שאלה
כפי שידוע לי יצאו לסדרת הגובלינים 3 משחקים והרביעי נקרא וודרוף שהוא לא ממש קשור ל3 הראשונים.
עכשיו נתקלתי לא מזמן בתמונה הזאת
והיא לא לקוחה ואף משחק שאני מכיר מהסדרה.
אולי מישהו יודע אם יצא לסידרה עוד משחק. תודה מראש
בנאדם לא סתם נתקל בתמונות ברחוב... כלומר ראית את התמונה באתר מסוים לא?
לפי הכתובת, זה האתר: http://game4u.webzdarma.cz/pc/cdplne.html
ושם כתוב שהתמונה היא מהגובלינים 3.
אז שתי האפשרויות שהכי נראות לי סבירות הן:
א) לא סיימת את המשחק או שאתה לא זוכר את התמונה אם כן סיימת. או...
ב) שיחקת רק בגרסאת הריפ, והתמונה היא מן המשחק המלא ששוכן בדיסק שלם (אולי התמונה מתוך סרט שקיים רק בדיסק?)
סיימתי את המשחק אולי 200 פעם ואני לא מגזים. אני כבר יודע איך לסיים את המשחק בעיניים עצומות ואני זוכר כל קטע קטן במשחק והתמונה הזאת לא לקוחה מ3 100 אחוז.
בקשר לאפשרות השנייה שנתת:
המשחק הוא משנת 93 והוא לא יצא על דיסק אף פעם (ככל שידוע לי)
בקשר לאפשרות שזה גרסת ריפ זה ממש לא נראה לי כי הורדתי כל גרסא אפשרית שיש באינטרנט וכל הגרסאות זהות וגם היה לי את המשחק המקורי מזמן שיצא על הדיסקים המרובעים השחורים הגדולים שהיו פעם כונן B והגירסא הייתה זהה לחלוטין.
אבל תודה על העזרה בכל זאת
אם חפצה נפשך בגרסה המלאה תריץ חיפוש בגוגל עם המילים "Frenchkiss Abandonware"
זה אתר בצרפתית, וצריך להרשם בכדי להוריד ISO אבל אם אתה כל כך אוהב את המשחק, אני בטוח שלא יהיה אכפת לך. אגב, נדמה לי שיש שם ISO של שלושת המשחקים (גם 1 ו2).
מצאתי את האתר שאמרת לי נרשמתי אליו וזה מוריד לי את הגירסא הרגילה שהיא בערך 6 מגה ולא גירסת הISO וגם הגירסא בצרפתית, כמה תופסת גרסת הISO?
בכל מקרה נראה לי שאופיר צודק וזאת סתם תמונת פרסום
לסדרת הגובלינים יצאו מאוחר יותר גרסאות "קוקטייל" על תקליטורים מקוריים, שהן חידוש המשחקים המקוריים. בעוד שבמשחקים המקוריים הגובלינים היו מדברים ג'יבריש (פום-ברי-פומפום!), הגרסאות החדשות זכו לדיבוב מלא (לפחות ב-1 ו-2) ולפס-קול חדש ואיכותי מהתקליטור עצמו. יש גם כמה סרטוני מעבר חדשים. התמונה לעיל לקוחה מסרטון הפתיחה של הגרסה החדשה של Goblins 3 (בלונט שוכב לו בספינתו המעופפת, ונאלץ לנטוש אותה). לכן באמת לא היתה קיימת בגרסה המקורית של המשחק.
אגב, Woodruff and the Schnibble of Azimuth כונה "גובלינים 4" אך ורק בשל היותו המשחק הבא של אותה חברה שנוצר לאחר הסדרה ובאופי זהה. אבל מלבד האופי, אין בינו ובין שאר הסדרה שום קשר. לא בדמויות, לא בעלילה, ואפילו לא בעולם ההתרחשות.
אנונימי כתב:מצאתי את האתר שאמרת לי נרשמתי אליו וזה מוריד לי את הגירסא הרגילה שהיא בערך 6 מגה ולא גירסת הISO וגם הגירסא בצרפתית, כמה תופסת גרסת הISO?
בכל מקרה נראה לי שאופיר צודק וזאת סתם תמונת פרסום
אתה לא לוחץ במקום המתאים, תסתכל בתפריט שבצד שמאל ותלחץ על:
Full CD(ISO)1
ושם זה נמצא בעמוד השני בדוק, וזה תופס 287MB מכווץ (וזו כנראה הגרסה ש Radioactive Grandpa מתכוון)
הייתי נותן לך קישור ישיר אבל יש שם משחקים חדשים יחסית לאתר של משחקים ישנים, למרות שבHOTU יש משחקים הרבה יותר חדשים ולא חוקיים, ועדיין נותנים פה קישורים לשם, אבל בכל זאת, רק למען הסדר הטוב...
אם תביט בתפריט משמאל בדיוק מתחת לFULL CD תראה מקרא לשפות/דגלים, ולפי המקרא הדגל האירופאי אומר Multilingual שזה אומר שיש כמה שפות לבחירה(בדר"כ השפות הנפוצות באירופה), ומכיוון שאנגליה היא אחת הארצות הגדולות באירופה, הייתי אומר שב94.7% יש גם אנגלית לבחירה
תודה אחי אתה לא יודע איך אני מאושר
אבל יש לי בעיה קטנה, הורדתי את המשחק פרסתי את הראר
יש שמה cue ו img השתמשתי בדימון טול ואז שאני לוחץ על install הוא רושם לי disk error ולא מתקין לי את המשחק
אבל בכדי להפעיל את המשחק הזה אתה תצטרך להבין את אמולציית הCD של התוכנה... וזה לא פשוט בכלל, אם האנגלית שלך טובה תוכל לקרוא את קובץ הREADME אבל הוא לא כל כך נהיר...
בכל אופן אם תסתבך אני אוכל ליצור לך קובץ קונפיגורציה של דוסבוקס שרק תצטרך ללחוץ על קובץ אחד בכדי להפעיל. אם תרצה תגיד לי.