פרטים אודות משחק כפלון חשמלי
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
פרטים אודות משחק כפלון חשמלי
מחפש פרטים על משחק בשם כפלון חשמלי. רשום עליו מאת י.צדק.
Re: פרטים אודות משחק כפלון חשמלי
מדובר על משחק קופסה פיזי? אני לא מוצא שום מידע על "כפלון חשמלי" באינטרנטים חוץ מפוסט בקבוצת אספנות בפייסבוק, אני מניח שזה אתה.
אני אישית מעולם לא שמעתי עליו קודם, נראה שזה משחק קצת מלפני זמני, הייתי מהמר על שנות השישים?
זה הזכיר לי שבשיעור אלקטרוניקה כשהייתי בחטיבה (לפני איזה 30 שנה...) בנינו משחק דומה עם צד שאלות וצד תשובות שמחוברים ביניהם, והייתה נורה קטנה שנדלקת כשסוגרים מעגל בין השאלה לתשובה.
בכל מקרה הפורום הראשי עוסק במשחקי מחשב ולא משחקי קופסה, אני מעביר את השרשור הזה לדיבור חופשי.
אני אישית מעולם לא שמעתי עליו קודם, נראה שזה משחק קצת מלפני זמני, הייתי מהמר על שנות השישים?
זה הזכיר לי שבשיעור אלקטרוניקה כשהייתי בחטיבה (לפני איזה 30 שנה...) בנינו משחק דומה עם צד שאלות וצד תשובות שמחוברים ביניהם, והייתה נורה קטנה שנדלקת כשסוגרים מעגל בין השאלה לתשובה.
בכל מקרה הפורום הראשי עוסק במשחקי מחשב ולא משחקי קופסה, אני מעביר את השרשור הזה לדיבור חופשי.
אכן מדובר על משחק קופסא המלמד את לוח הכפל עם חיווי חשמלי ונורה. אני לא מצליח להעלות תמונה לצערי…
אי אפשר להעלות תמונות ישירות לפורום אבל אתה יכול להעלות אותה למקום אחר (למשל imgur) ולהוסיף את הלינק הישיר עם התג [img]