שלום לכולם,
אני חייב את עזרתכם בחיפוש אחר משחק נוסטלגי שהיה לי במגאסון בערך בשנת 96-97 ושנצרב לי בזיכרון - אני חייב למצוא אותו ולא מצליח.
המשחק היה משחק יריות בגוף שלישי שבו אתה משחק סוג של שוטר (או משהו בסגנון, מאוד דומה לגודל של הדמות של סופר מריו שגם הוא גוף שלישי) ואני זוכר במשחק שהדמות יכולה לאסוף נשקים כמו אקדח, רובה, והכי מגניב גם רימונים שאתה יכול לזרוק על האויבים שלך. בהתחלה אני זוכר שהיה שלב עם רכבות והאויבים נמצאים עליהם וגם אפשר לטפס על הרכבות.. אולי גם בתפאורה היו רכבים של מכבי אש לפחות בהתחלה אבל לא בטוח.. זה מה שאני זוכר. כל כך אהבתי את המשחק הזה ואני חייב למצוא אותו! תושיעו אותי !
חיפוש משחק ישן במגאסון גוף שלישי ז'אנר יריות
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Dormant_Body
- משתמש רשום

-
עמית ר
Re: חיפוש משחק ישן במגאסון גוף שלישי ז'אנר יריות
תודה רבה הסתכלתי אבל לא זה בטוח לא זה.. אני זוכר שאת מספר הרימונים ראו בצד אולי למטה.. יש מצב שהדמות הייתה אולי עם כובע כזה שחור סטייל של שוטר (אבל לא בטוח בוודאות) וממש בגודל של סופר מריו, רק שהגרפיקה הייתה טיפ טיפה יותר חדה ומפורטת.
שאני אראה את המשחק הנכון אני ישר אזהה.. אם מישהו מוצא לי את זה הוא פשוט מלך!
שאני אראה את המשחק הנכון אני ישר אזהה.. אם מישהו מוצא לי את זה הוא פשוט מלך!
1996 זה קצת מאוחר למשחק NES - בשלב הזה כבר PSX ו-N64 שלטו בשוק. יכול להיות שזה משחק יותר ישן שפשוט שיחקת בשנת 96'?עמית ר כתב: ↑ד' יולי 24, 2024 11:15 am משחק נוסטלגי שהיה לי במגאסון בערך בשנת 96-97
משחקי מריו הראשונים הם לא גוף שלישי. הם פלטפורמה ממבט צד. או שאתה מתכוון למריו 64?עמית ר כתב: ↑ד' יולי 24, 2024 11:15 am מאוד דומה לגודל של הדמות של סופר מריו שגם הוא גוף שלישי
תיארת בערך 90% מכל משחקי האקשן אי פעם, אז זה לא ממש עוזר...עמית ר כתב: ↑ד' יולי 24, 2024 11:15 am אני זוכר במשחק שהדמות יכולה לאסוף נשקים כמו אקדח, רובה, והכי מגניב גם רימונים שאתה יכול לזרוק על האויבים שלך.
אתה יכול אולי לחפש משחקי NES שהיתה בהם רכבת (אם זה אכן משחק NES) ואולי יתמזל מזלך למצוא.
-
עמית ר
אתה צודק אהיה יותר ברור - הצילום אכן היה צילום צד כפי שרשמת ולא גוף שלישי, לגבי השנה אני באמת מתנצל אני לא בקיא בזה אלא רק זוכר שאני שיחקתי בזה ביחד עם המשחק של הציפורים עם האקדח והקרקס עם הטבעות אש שצריך לקפוץ.. אני בכוונה מתעכב על הרימונים כי ממש היה סימן של רימון בלמטה של המסך ובהתחלה של המשחק הדמות לא התחילה עם רימונים.
אין לי איך לתאר יותר מזה.. אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה מדהים!
אין לי איך לתאר יותר מזה.. אם מישהו יצליח למצוא זה יהיה מדהים!
-
עמית ר
אני מאמין שהמשחק הזה יותר ישן משנת 96, אני פשוט שיחקתי במגאסון בערך בשנת 95-96 והיו לי כמה קלטות שאני גם בוודאות זוכר ששיחקתי בהן את העופות הקופצים שצריך לירות בהם עם האקדח ואת הקרקס הזה עם העיגולי אש שצריך לעבור אותם בקפיצה.