דיסקים של סדרת חברים בטבע להורדה

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
Aviv_lion
משתמש רשום
משתמש רשום

דיסקים של סדרת חברים בטבע להורדה

שליחה על ידי Aviv_lion »

היי יש פה למישהו את אחד או יותר מהדיסקים של סדרת חברים בטבע , אלה היו סוג של לומדות כאלה על בעלי חיים אני מחפש בעדיפות את הדיסק של הפיל והתנין אבל עוד כמובן יתקבלו בברכה , תודה רבה .

עריכה : המשחקים : הפיל , הצב והתנין נמצאו .
נערך לאחרונה על ידי Aviv_lion ב ג' פברואר 06, 2024 8:00 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Aviv_lion
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: דיסקים של סדרת חברים בטבע

שליחה על ידי Aviv_lion »

Aviv_lion כתב: ד' ספטמבר 27, 2023 1:47 am היי יש פה למישהו את אחד או יותר מהדיסקים של סדרת חברים בטבע , אלה היו סוג של לומדות כאלה על בעלי חיים אני מחפש בעדיפות את הדיסק של הפיל והתנין אבל עוד כמובן יתקבלו בברכה , תודה רבה .
הצלחתי להשיג את המשחקים בסופו של דבר וכרגע יש לי את :הפיל ,התנין ,הצב וגם יש באתר את השימפנזה שבעבר העלתי מישהו מעוניין שאעלה אותם לכאן ?
סמל אישי של משתמש
Aviv_lion
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: דיסקים של סדרת חברים בטבע

שליחה על ידי Aviv_lion »

Aviv_lion כתב: ג' פברואר 06, 2024 7:44 pm
Aviv_lion כתב: ד' ספטמבר 27, 2023 1:47 am היי יש פה למישהו את אחד או יותר מהדיסקים של סדרת חברים בטבע , אלה היו סוג של לומדות כאלה על בעלי חיים אני מחפש בעדיפות את הדיסק של הפיל והתנין אבל עוד כמובן יתקבלו בברכה , תודה רבה .
הצלחתי להשיג את המשחקים בסופו של דבר וכרגע יש לי את :הפיל ,התנין ,הצב וגם יש באתר את השימפנזה שבעבר העלתי מישהו מעוניין שאעלה אותם לכאן ?
הקישור מגה של המשחקים https://mega.nz/folder/5Bd0XQpR#ySqRpbBGIyCfn-fwATh-Zw את שלושתם הצלחתי להפעיל על מערכת וירטואלית וינדוס 98 בלי בעיה
hakufsah
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: דיסקים של סדרת חברים בטבע להורדה

שליחה על ידי hakufsah »

נשמח לתמונה של המשחקים :)
סמל אישי של משתמש
Aviv_lion
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Aviv_lion »

hakufsah כתב: ה' פברואר 08, 2024 9:25 am נשמח לתמונה של המשחקים :)
אני אצלם בהזדמנות
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

תודה!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא