הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
היי יש פה למישהו את אחד או יותר מהדיסקים של סדרת חברים בטבע , אלה היו סוג של לומדות כאלה על בעלי חיים אני מחפש בעדיפות את הדיסק של הפיל והתנין אבל עוד כמובן יתקבלו בברכה , תודה רבה .
עריכה : המשחקים : הפיל , הצב והתנין נמצאו .
נערך לאחרונה על ידי Aviv_lion ב ג' פברואר 06, 2024 8:00 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Aviv_lion כתב: ↑ד' ספטמבר 27, 2023 1:47 am
היי יש פה למישהו את אחד או יותר מהדיסקים של סדרת חברים בטבע , אלה היו סוג של לומדות כאלה על בעלי חיים אני מחפש בעדיפות את הדיסק של הפיל והתנין אבל עוד כמובן יתקבלו בברכה , תודה רבה .
הצלחתי להשיג את המשחקים בסופו של דבר וכרגע יש לי את :הפיל ,התנין ,הצב וגם יש באתר את השימפנזה שבעבר העלתי מישהו מעוניין שאעלה אותם לכאן ?
Aviv_lion כתב: ↑ד' ספטמבר 27, 2023 1:47 am
הצלחתי להשיג את המשחקים בסופו של דבר וכרגע יש לי את :הפיל ,התנין ,הצב וגם יש באתר את השימפנזה שבעבר העלתי מישהו מעוניין שאעלה אותם לכאן ?