קפץ לי לראש משחק ששיחקתי בו לא כל כך מזמן, לפני 20 שנה, גם במולטיפלייר (נגד חבר שישב לידי על מחשב אחר).
המשחק משלב בתוכו כמה אלמנטים, וקצת מזכיר את דיאבלו 2 (למרות שהוא כנראה נוצר כמה שנים טובות לפניו).
הגיבור שלך הוא בחור קירח, לדעתי במהלך המשחק מצטרפים אליו עוד אנשים, אני זוכר שיש לכולם שמות מיתולוגיים למיניהם אבל אני לא מצליח להיזכר בהם... פרסיבל אולי (percival)?
צריך שיהיה לך מספיק כח קסם/mana (אני לא זוכר אם ככה קוראים לזה במשחק הזה ספציפית), ואז אתה יכול לעשות קסמים, למשל ליצור (to conjur) יצורים שילחמו עבורך. אני לא כל כך זוכר איזה יצורים אפשר ליצור/לקסום, אבל נדמה לי שהיו שם גם שלד וגם דרקון.
יש מקומות שאם אתה או אחד היצורים שלך עומד עליהם, כח הקסם שלך מתמלא. המקומות האלה מאוד מזכירים לי את מעגל ההחייאה מArchon:

גם נקודת המבט היא כמו בתמונה, והעולם הוא יער (לפחות זה מה שזכור לי, אולי היו שלבים שונים)
אני זכרתי שבתחילת כל שלב אפשר למלא כמה slots בכוחות שאתה מעוניין שיהיו לך במהלך השלב. יש כמות מוגבלת של כוחות שאפשר להשתמש בהם במקביל.
אחד הכוחות הזכורים לי נקרא (בתקווה שאני זוכר נכון) ornithopter והוא מאפשר לעוף.
ההליכה במשחק מאוד איטית עד כמה שזכור לי.
משום מה זכרתי ששם המשחק הוא talisman כי חשבתי שהכוחות נקראים טאליסמנים, אבל מחיפוש בגוגל הגעתי למשחק שנראה שונה לגמרי.
מצלצל מוכר למישהו?

