קומפדיה
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
צעצוען 22
משחקי קומפדיה - לא עוד?
שלום חברים,
אני מכיר ויודע את המדיניות של הפורום לגבי שיתוף והורדת משחקים של "קומפדיה". למיטב הבנתי, בעיקר מכיוון שהמשחקים עדיין ניתנים לרכישה בחנויות אינטרנטיות - לפחות כך היה בעבר הלא רחוק. אני מנסה להשיג מס' משחקים ספציפיים של קומפדיה, אך למרבה ההפתעה האתר "אביבים הפצות" (היחיד (!) שעדיין ניתן להשיג דרכו את משחקי קומפדיה) שדרכו הייתי רוכש בעבר, הוריד משחקים רבים מהמדפים ופשוט בלתי אפשרי להשיג אותם כעת בשום אמצעי. עברתי ממש על כל האינטרנט - המשחקים הללו אינם קיימים עוד לרכישה. אני מדבר על "בעקבות המילים האבודות", "איתמר מציל את הים", גורדי בהרפתקאה מהסרטים" ועוד רבים וטובים.
אני פונה לכאן כמוצא אחרון... אשמח אם ניתן יהיה כן לאפשר שיתוף הורדות של המשחקים הללו (לפחות אלו שלא ניתן עוד להשיגם)
או לחילופין, אם מישהו יודע היכן עוד ניתן להשיג את המשחקים...
אני מכיר ויודע את המדיניות של הפורום לגבי שיתוף והורדת משחקים של "קומפדיה". למיטב הבנתי, בעיקר מכיוון שהמשחקים עדיין ניתנים לרכישה בחנויות אינטרנטיות - לפחות כך היה בעבר הלא רחוק. אני מנסה להשיג מס' משחקים ספציפיים של קומפדיה, אך למרבה ההפתעה האתר "אביבים הפצות" (היחיד (!) שעדיין ניתן להשיג דרכו את משחקי קומפדיה) שדרכו הייתי רוכש בעבר, הוריד משחקים רבים מהמדפים ופשוט בלתי אפשרי להשיג אותם כעת בשום אמצעי. עברתי ממש על כל האינטרנט - המשחקים הללו אינם קיימים עוד לרכישה. אני מדבר על "בעקבות המילים האבודות", "איתמר מציל את הים", גורדי בהרפתקאה מהסרטים" ועוד רבים וטובים.
אני פונה לכאן כמוצא אחרון... אשמח אם ניתן יהיה כן לאפשר שיתוף הורדות של המשחקים הללו (לפחות אלו שלא ניתן עוד להשיגם)
או לחילופין, אם מישהו יודע היכן עוד ניתן להשיג את המשחקים...
-
אורח
Re: משחקי קומפדיה - לא עוד?
כרגע יש תיכנון להחזיר את המשחקים על ידי קומפדיה לכן לא נראה לי שזה אפשרי לתת אותם להורדה
מוזמן לקרוא את הפוסט הבא:
https://www.facebook.com/groups/2004913 ... 471830152/
יש גם את הקבוצה של הפורום קהילת נוסטלגיה שלהם יש את רוב המשחקים לפי מה שהם פרסמו
זה הפוסט שלהם בפורום יש שם גם קישור לקבוצה:
viewtopic.php?f=2&t=23868
ואני בטוח שיש בעוד חנויות רטרו וכאלו בארץ את המשחקים ככה שטכנית אתה עדיין יכול לקנות אותם
יש גם את הקבוצה של הפורום קהילת נוסטלגיה שלהם יש את רוב המשחקים לפי מה שהם פרסמו
ואני בטוח שיש בעוד חנויות רטרו וכאלו בארץ את המשחקים ככה שטכנית אתה עדיין יכול לקנות אותם
הקישור לשרת דיסקורד אצלי לא עובד. יש מישהו שזה עובד אצלו? על איזה פורום מדובר?
אני מניח שהבעיה העיקרית היא שהמשחקים ישנים מדי כדי להימכר כי הם לא יעבדו במחשבים המודרנים של היום.אורח כתב: ↑ג' אוקטובר 06, 2020 12:44 pm כרגע יש תיכנון להחזיר את המשחקים על ידי קומפדיה לכן לא נראה לי שזה אפשרי לתת אותם להורדה
הם צריכים למצוא את הקוד מקור שלהם ולבצע ריקומפילציה כדי שיעבדו על מערכות הפעלה מודרניות.
את האמת יש דרך פשוטה יותר אם הם יצרפו את התוכנה winevdm עם המשחקים כי היא גורמת להם לרוץ על מערכות הפעלה 64 ביט.
-
נהוראי
קומפדיה
אני יודע שאני מפציץ ואני יודע שזה יכול לשגע ! פשוט ככה אני משחרר עצבים שיש לי בגוף הרבה מן על הקטע עם קומפדיה שנים שאני מנסה להשיג את המשחקים האלה ועכשיו שיש לי אפשרות אני רוצה שכולם יהנו
עוד נקודה אחת: אני מבין שיש לאתר מדיניות אבל היא מיותרת עכשיו שהכל *** בואו תעזרו לנו עם זה במקום להמשיך למנוע אני מתנצל על ההפצצות אבל זה זה עצבים שכבא נמצאים אצלי עשור ויותר ***
עוד נקודה אחת: אני מבין שיש לאתר מדיניות אבל היא מיותרת עכשיו שהכל *** בואו תעזרו לנו עם זה במקום להמשיך למנוע אני מתנצל על ההפצצות אבל זה זה עצבים שכבא נמצאים אצלי עשור ויותר ***
נערך לאחרונה על ידי Gordi ב ד' אוקטובר 14, 2020 11:28 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.
סיבה: פרסום מסחרי, הצפה וספאם - כמובן, אסורים כאן על כל צורותיהם וימחקו ללא נימוק
סיבה: פרסום מסחרי, הצפה וספאם - כמובן, אסורים כאן על כל צורותיהם וימחקו ללא נימוק
Re: קומפדיה
אם אתה מרגיש שאתה צריך לשחרר עצבים, תעשה ספורט או תלמד לתופף.
ולא שמים רווח לפני סימני פיסוק.
עוד נקודה אחת: אם אתה לא מרוצה מהמדיניות של האתר אתה בהחלט מוזמן להקים אתר משלך ולקבוע בו איזו מדיניות שבא לך.
ולא שמים רווח לפני סימני פיסוק.
עוד נקודה אחת: אם אתה לא מרוצה מהמדיניות של האתר אתה בהחלט מוזמן להקים אתר משלך ולקבוע בו איזו מדיניות שבא לך.
אני פשוט רוצה ל@@@@ את קומפדיה
על זה שהם לא מרשים לפרסם משחקים של החברה
על זה שהם לא מרשים לפרסם משחקים של החברה
ואני גם כועס עליהם
אני ממש רוצה את גורדי בהרפתקה מהסרטים חיפשתי באנגלית ולא מצאתי כלום וגם לא מצאתי בfxp כלום
וגם ב2016 מצאתי את הדיסק מתגורר אצל בן דוד שלי והוא אבוד אז שמישהו ישלח לי בפרטי!!!!!!!!!

וגם ב2016 מצאתי את הדיסק מתגורר אצל בן דוד שלי והוא אבוד אז שמישהו ישלח לי בפרטי!!!!!!!!!