משחק תפקידים ישן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
אלעד
משחק תפקידים ישן
שלום, אני ילד בן 15 והיה משחק שהייתי משחק בו סביבות גיל 4-5 במחשבים בבית. משחק תפקידים שבו אתה הולך להרוג גובלינים, מדבר עם אנשים, מצרף אליך תומכים למשימות, ואז נוצר מצב כזה שבו כל אחד בתורו תוקף או מרפא או עושה קסם, לדוגמה הקבוצה שלי ואז גובלין הקבוצה שלי ואז גובלין וכן הלאה, עד שקבוצה מתה. והיה גם דרקונים כאלה שיכולת לייצר והיה איזה אפשרות לשלם ולקנות בתים ענקיים שאפשר להשתגר אליהם? מישהו זוכר? משהו שמתחיל בקרב ואז אתה יוצא מטירה קטנה לעיר הקרובה ויש שם גמד כזה עם גריפין שיכול להטיס אותך? כבר המון זמן אני מנסה להיזכר איך קוראים למשחק. אה והיה גם מים אדמה אש אוויר כזה.
Re: משחק תפקידים ישן
נשמע כמו אחד מסידרת Heroes Of Might & Magic אני מהמר על 3
אני דווקא די משוכנע שזה לא הירוז 3 אבל אני מציע לאורח אלעד: פתח את heroes III ביוטיוב ותשווה אותו למשחק שאתה זוכר.
מה דומה? מה שונה?
מה דומה? מה שונה?
-
אלעד
אז בעיקרון אני מכיר את heroes, וזה לא זה. המשחק שאני מחפש הוא משחק שבו ההרפתקה היא אותה הרפתקה תמיד. יש שם ממלכות נדמה לי - קרח, אש, שאול, וכו'... אה ויש כזה אפשרות לפתוח חלון על האויב לראות למה הוא רגיש ובמה הוא חזק, ויש גם קטע עם דרקונים, שהסיפור זה על דרקון שצומח. אתה כאילו חוזר לאיזה עיר ופתאום יש סרטון של דרקון נולד, שואג כזה ומסביבו יש דרקונים שלדים... זה מאוד מתעסק בדרקונים. יש חלק שבו אתה דג דגים, יש חלק שבו אתה עובר מבוכים..
זה משחק משימות שאתה הולך לפי העלילה הראשית והיא קבועה לך מראש, ואתה מסתכל מלמעלה על הדמות שלך והיא כזה הולכת לאן שאתה לוחץ, ואז כשאתה יוצא מהפריים אתה יכול להגיע למסך אחר (לדוגמה יש שביל שמוביל לאופק, אז אתה יכול ללכת אליו (המסך נשאר במקום, כל הפריים נשאר), ואז כשאתה בקצה המסך אתה עובר לאופק (כי נכנסת לשביל כאילו). או שאתה יכול להיכנס לחנות חיות מחמד קטלניות של איזשהי מכשפה, ואתה הולך לדלת ואז כשאתה עומד על הדלת פתאום אתה בתוך החנות.
-
אלעד
אוקיי לא משנה. אני שמח מאוד מאוד ומתרגש. מצאתי סוף סוף ע"י חיפוש קל באינטרנט (עם מילים שלא חשבתי לכתוב קודם).
המשחק הוא Dragon Fable. תודה לאל שמצאתי. תודה לעוזרים
המשחק הוא Dragon Fable. תודה לאל שמצאתי. תודה לעוזרים
תודה שחזרת לדווח!
ולטובת מי שעוד יקרא את השרשור:
זה משחק דפדפן (אונליין) משנת 2006,
משחק חינמי עם אפשרות לשדרוג בתשלום.
https://www.dragonfable.com/
-
אלעד
משחק מומלץ. המשחק נשמר אוטומטית, ואפשר לצאת בכל רגע. אתה משחק כדי לעלות רמות ולהשלים משימות, לקבל חפצים. קסומים וגם לקנות אותם. המשחק דומה מאוד לסדרה של Bethesda - The Elder Scrolls, ביניהם skyrim, oblivion, morrowind, ועוד משחק שצפוי לצאת עוד כמה שנים. רק שב DragonFable המשחק הוא דו מימד, אתה רואה את השחקן מלמעלה, והקרבות פועלים לפי תור. בנוסף, למרות שרוב הדברים במשחק (DragonFable עולים כסף, יש חלק משמעותי מאוד שבו לא צריך לשלם, ואין בו פרסומות לדעתי בכלל, אין בו הקפצות של מודעות וכו', ואפילו ביחס למשחק משנת 2006 הוא פועל בגרפיקה די איכותית. זה לא multiplayer, וזה אכן קבוע מראש (כל שחקן שתיצור, כל דמות, המשחק יתקיל אותך באותם אויבים בדיוק) אבל יש המון הסתעפויות של משימות, המון אפשרויות, המון דרכים לצרף אליך תומכים ועוזרים לקרב, המון דרכים לקבל כסף ולקנות נשקים, וחוץ מזה, כמו שאמרתי, אפשר לצאת מתי שרוצים ולחזור חזרה בלי הפרעה (להיות afk) או אפילו לסגור את המשחק, וכשתחזרו אליו כל מה שהשגתם נשמר ותמצאו את עצמכם בעיר הבית (המקום שהגדרתם כעיר הבית, בו תתחילו את המשחק). בעיה אחת היא שקרבות לא יישמרו, כך שאם נכנסת למשימה מחוץ לעולם (משמע משימה שהעולם בה קיים רק במשימה, ולא תוכל להגיע אליו אחרת), ובתוך המשימה נכנסת לקרב, כשתצא ותחזור (תסגור את החלון ותיכנס מחדש) תימצא את עצמך בעיר הבית, עם כל מה שהשגת רק עד תחילת המשימה ולא במהלכה. בנוסף אתה יכול לצאת מכל משימה באמצע, אבל לא מקרבות.איתן כתב: ↑א' מרץ 22, 2020 10:19 am תודה שחזרת לדווח!
אני אישית מאוד ממליץ לנסות את המשחק. הוא דורש אנגלית ברמה מסויימת, הוא דורש לעקוב אחרי העלילה (למרות שאפשר לתשאל את הדמויות במשחק שיזכירו לך מה לעשות), והוא לא דורש הרבה בזבוז זמן מהחיים. הוא אכן יכול למכר קצת, אבל לא במידה רבה, ואפשר בקלוץ להתנתק ממנו בלי להיות מכור.
אם מישהו אוהב את skyrim ואין לו בעיה עם ירידה קלה בגרפיקה ובאיכות, שילך לשחק ב DragonFable, אפילו אין צורך בלשלם. זה כיף גם בחינם.