לא מצליח להפעיל משחקי קומפדיה

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

Turhfgi
משתמש רשום
משתמש רשום

לא מצליח להפעיל משחקי קומפדיה

שליחה על ידי Turhfgi »

מדובר במשחקים היותר חדשים של קומפדיה, כדוגמת "בא בחשבון", שהצלחתי להעתיק את הקבצים מהדיסק לקובץ ISO.
אולם, לאחר התקנת המשחק ב(VirtualBox (Windows XP וניסיון הפעלה, מופיעה לי הודעת שגיאה: please insert the original cd-rom in drive.
יש לי את הדיסק המקורי, הבעיה שהוא מלא בשריטות והמחשב לא יכול להריץ את המשחק בעזרתו.
אני מבין שהשתמשו באבטחה כלשהי במשחק למניעת הפצה בלתי חוקית, אולם האם קיימת דרך לעקוף אותה בהתחשב בעובדה שהמשחק ישן ושאי אפשר
לשחזר אותו ללא הדיסק המקורי?
איתמר וגורדי
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: לא מצליח להפעיל משחקי קומפדיה

שליחה על ידי איתמר וגורדי »

אתה צודק,קיימת הגנה מאוד מסובכת במשחקי קומפדיה,לי אמנם יש גירסה ישנה של המשחק שאינה מוגנת ואם תרצה אעלה לך אותה.
בכל מקרה יש עוד פיתרון פשוט ששמתי לב אליו,אם יש לך את הדיסק המקורי גם אם הוא שרוט,תכניס אותו לכונן ותציב את הקובץ שהעתקת שכן עובד בכונן ווירטואלי.
המשחק יעבוד לך מהכונן הווירטואלי גם כאשר הוא רק קיבל אות קטן שיש דיסק מקורי בכונן הפיזי.
Turhfgi
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי Turhfgi »

תודה על העצה, אבל תאמין לי שניסיתי לעשות את מה שהצעת גם עם "גוגו פחות או יותר",
אבל הדיסקים השרוטים לא מצליחים להריץ את המשחק גם בכונן הוירטואלי, אלא רק גורמים לתקיעת התוכנה.
אני תוהה אם וכאשר יוחלט להעלות את המשחקים האלה לאתר או למקום כלשהו באופן מסודר, האם יימצא לזה פיתרון :scratch:
בכל מקרה אשמח אם תוכל לשלוח לי בפרטי :)
moti10
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי moti10 »

Turhfgi כתב: ו' מאי 17, 2019 7:58 pm מדובר במשחקים היותר חדשים של קומפדיה, כדוגמת "בא בחשבון", שהצלחתי להעתיק את הקבצים מהדיסק לקובץ ISO.
אל תעתיק את הקבצים מהדיסק, ותהפוך אותם לקובץ ISO, אלא תיצור תמונה ישר מהדיסק עצמו, ועדיף אפי' לשכפל את הדיסק, אם יש לך שני כוננים, ובקשר לסריטות בדיסק, יש תוכנות (אני לא זוכר כרגע... אולי NERO בגירסאות החדשות) שמתמודדות אם סריטות ויוכולו להעתיק את הדיסק בשלמותו, כך שיהיה עותק נאמן למקור. (רק תביא בחשבון שזה יכול לקחת איזה יום יומיים :) )
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

אשמח גם למשחקים האלה ב - ISO (בהודעה פרטית זה יהיה נהדר :P )
סמל אישי של משתמש
ITAIGAMING
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

שליחה על ידי ITAIGAMING »

איתמר וגורדי כתב: א' מאי 19, 2019 8:57 pm אתה צודק,קיימת הגנה מאוד מסובכת במשחקי קומפדיה,לי אמנם יש גירסה ישנה של המשחק שאינה מוגנת ואם תרצה אעלה לך אותה.
בכל מקרה יש עוד פיתרון פשוט ששמתי לב אליו,אם יש לך את הדיסק המקורי גם אם הוא שרוט,תכניס אותו לכונן ותציב את הקובץ שהעתקת שכן עובד בכונן ווירטואלי.
המשחק יעבוד לך מהכונן הווירטואלי גם כאשר הוא רק קיבל אות קטן שיש דיסק מקורי בכונן הפיזי.
בדיוק! ככה זה יעבוד! עבד לי עם ''חשיבה המצאתית לכל המשפחה''!
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא