הלומדות של מטח
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
הלומדות של מטח
הי, אשמח אם תשתפו את הלומדות ניצני מתמטיקה, המסע המופלא אל החלל, אסטרומאניה, ועוד תוכנה מבית מטח על עולם החי.
הן בוודאות לא נמכרות עוד ולא ידוע לי על אדם שמחזיק בהן. אנא מכם: אם יש לכן אותן, אז שתפו איתנו. אני בטוח שיש עוד חוץ ממני שאוהבים את הלומדות האלה.
הן בוודאות לא נמכרות עוד ולא ידוע לי על אדם שמחזיק בהן. אנא מכם: אם יש לכן אותן, אז שתפו איתנו. אני בטוח שיש עוד חוץ ממני שאוהבים את הלומדות האלה.
Re: הלומדות של מטח
יש לי את הלומדה של מט''ח "אסטרומאניה" ויותר מאשמח לשתף!
וגם אני חושב שעבר יותר ממספיק זמן בשביל לעשות זאת וגם אם מנהלי האתר חושבים שלא, כדי שישמרו את הלומדות היותר חדשות בגיבוי כדי שלא ימחקו בזמן שעובר...
אחכה לתגובה מגורדי לגבי השיתוף...
(אם תרצה תפנה אלי בפרטי והשלח לך)
אחכה לתגובה מגורדי לגבי השיתוף...
(אם תרצה תפנה אלי בפרטי והשלח לך)
אני גם אשמח לקבל בפרטי 
i-do) - מאיזו שנה הגרסה שברשותך?
תוכל להעלות בבקשה סריקה של התקליטור?
תוכל להעלות בבקשה סריקה של התקליטור?
האמת שאני לא יודע... (הדיסק מועתק)
לפי הקבצים שבדיסק הכי חדש זה משנת 2000
אני מוסיף קישור להורדת צילום מסך:
https://f2h.io/2ub03v79c9yl
מבקש אלטרנטיבה טובה לWIN XP: אני מחזיק במחשב עם WIN10, ומחובר אליו כרטיס קול מן הדגמים החדשים (וגם מוניטורים, כלומר, רמקולים למוסיקאים ואנשי סאונד), ואין אפשרות להריץ אותו על גבי WINXP, ואני לא הולך לקנות כרטיס קול של RME, כי הם ממש יקרים ואני חייב כרטיס קול! (אני עובד בסאונד)
מבקש אפשרות להפעיל את הלומדות גם בלי לפתוח איזו הדמייה למערכת הפעלה חדשה דרך VIRTUALBOX, אבל להפעיל אותן בצורה טובה.
מבקש אפשרות להפעיל את הלומדות גם בלי לפתוח איזו הדמייה למערכת הפעלה חדשה דרך VIRTUALBOX, אבל להפעיל אותן בצורה טובה.
שתי שאלות:
א. יש קשר בין השרשור להודעה האחרונה שלך? זה קצת מבלבל
ב. המכונה הוירטואלית שלך לא מאפשרת לך להשתמש בכרטיס הקול שלך? מה לגבי כרטיס הקול שמובנה על לוח האם?
אני מניח שאתה לא זקוק לכרטיס קול מקצועי כדי להריץ משחקים ישנים, נכון?
א. יש קשר בין השרשור להודעה האחרונה שלך? זה קצת מבלבל
ב. המכונה הוירטואלית שלך לא מאפשרת לך להשתמש בכרטיס הקול שלך? מה לגבי כרטיס הקול שמובנה על לוח האם?
אני מניח שאתה לא זקוק לכרטיס קול מקצועי כדי להריץ משחקים ישנים, נכון?
ניסית להפעיל עם חבילת Window 95 שבאתר?
(אני לא מכיר את הלומדות הנ'ל ולא יודע אם הן נתמכות ב-Win95, רק שואל)
(אני לא מכיר את הלומדות הנ'ל ולא יודע אם הן נתמכות ב-Win95, רק שואל)
אני ואתה לא ממש מכירים: אז תן לי להבהיר לך כמה דברים. אני לא מוותר בשום פנים ואופן על חווית האזנה מושלמת, כי אחרי ששמעתי את הסאונד דרך המוניטורים, מאסתי ברמקולים הישנים והפרימיטיביים.
ואין קשר רב בין השרשור להודעה, אני הייתי צריך להוסיף את ההודעה לאחר הסקת מסקנות.
ואין קשר רב בין השרשור להודעה, אני הייתי צריך להוסיף את ההודעה לאחר הסקת מסקנות.
כתבתי תגובה ובסוף מחקתי עקב אנרגיות נפלאות שיש פה בפוסט...
שיהיה בהצלחה
שיהיה בהצלחה
שלום תור,
אני ואתה לא ממש מכירים, אז תן לי להבהיר לך כמה דברים: כל חברי הפורום מנסים לעזור בהתנדבות ובזמנם הפנוי, והמינימום הנדרש ממי שבא עם שאלה זה לענות בנימוס ולעניין.
בינתיים באת עם דרישה אבל אתה לא נותן שום פרט רלוונטי שיאפשר לעזור לך.
אני ואתה לא ממש מכירים, אז תן לי להבהיר לך כמה דברים: כל חברי הפורום מנסים לעזור בהתנדבות ובזמנם הפנוי, והמינימום הנדרש ממי שבא עם שאלה זה לענות בנימוס ולעניין.
בינתיים באת עם דרישה אבל אתה לא נותן שום פרט רלוונטי שיאפשר לעזור לך.
בשמחה!
קישור להורדה -> https://f2h.io/qhsuuw8d8yyp
(אני מקבע את הקישור שיפעל רק לחודש מהיום, אם המשחק היה מותר לשיתוף - השתף את כולו לאתר)
בוא נגיד את זה ככה: יש לי מחשב Win10, יש לי כרטיס קול ומוניטורים, ואני לא רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה או לקנות מחשב חדש וכרטיס קול חדש, כי אלה הוצאות גדולות ומיותרות, ואני בטוח שאפשר למצוא פתרון אלטרנטיבי וטוב יותר.
בוא נסדר את העניינים: אני רוצה להפעיל את הלומדות הישנות שלי שרכשתי לאחר שחיפשתי במשך זמן רב, מבלי להכביד יותר מדי על הכיס שלי. אני סבור שישנה שיטה להפעיל את הלומדות במערכת הפעלה חדשה שאינה מותאמת ללומדות, והיא לא יקרה ומסובכת כמו לקנות מחשב חדש ולהתקין בו את מערכת ההפעלה WinXP או כל מערכת הפעלה אחרת. ואני מעריך סאונד ברמה גבוהה, לכן אין סיכוי שאוותר על שימוש במוניטורים שלי. מישהו בפורום סיפר לי על שיטה להפעיל משחקים דרך דוס בוקס באמצעות חבילת מערכת הפעלה מיוחדת שמאפשרת להפעיל משחקי מחשב שפועלים על XP או 98, ולא על מערכת DOS.