ההורדה של captain claw לא עובדת.
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
ההורדה של captain claw לא עובדת.
https://www.old-games.org/share.php?game=13887
ההורדה כאן לא עובדת. כשאני לוחץ על "להוריד את המשחק במספר חלקים" זה מגיע לדף ריק ורשום "pageok" כנראה הקישור פג או משהו כזה. אני צרבתי את הקובץ CLAW.BIN כקובץ תמונה על דיסק ושיחקתי במשחק דרך הדיסק הצרוב, הבעיה שעברתי דירה ואני לא מוצא את הדיסק שצרבתי, אז רציתי להוריד את המשחק שוב ולצרוב מחדש, הבעיה שההורדה כבר לא עובדת. אפשר בבקשה להעלות קישורים תקינים של הורדת המשחק? תודה מראש.
ההורדה כאן לא עובדת. כשאני לוחץ על "להוריד את המשחק במספר חלקים" זה מגיע לדף ריק ורשום "pageok" כנראה הקישור פג או משהו כזה. אני צרבתי את הקובץ CLAW.BIN כקובץ תמונה על דיסק ושיחקתי במשחק דרך הדיסק הצרוב, הבעיה שעברתי דירה ואני לא מוצא את הדיסק שצרבתי, אז רציתי להוריד את המשחק שוב ולצרוב מחדש, הבעיה שההורדה כבר לא עובדת. אפשר בבקשה להעלות קישורים תקינים של הורדת המשחק? תודה מראש.
Re: ההורדה של captain claw לא עובדת.
הייתה איזה בעיה באחד השרתים של האתר וכמה משחקים נעלמו. גורדי מכיר את זה ועובד להעלות אותם בחזרה (לפחות את חלקם).
בינתיים אני בטוח שתצליח למצוא עוד מקור להורדה ברחבי האינטרנט.
בינתיים אני בטוח שתצליח למצוא עוד מקור להורדה ברחבי האינטרנט.
תודה על ההערה, הקישור אמור לחזור לחיים במהלך 24 השעות הקרובות.
מדברים על המשחק ההוא עם החתול הפיראט? זה אחד המשחקים הנוסטלגיים שאני מכיר...
- Dormant_Body
- משתמש רשום

מומלץ להכנס גם לאתר של המשחק ולהוריד את ה-Patch האחרון (Claw v1.4.4.1 CrazyHook) שיצא השנה באפריל.
בנוסף ניתן להוריד מהאתר גם installer (נקרא באתר Claw Setup) שיאפשר להתקין את המשחק במערכות של 64-ביט.
בנוסף ניתן להוריד מהאתר גם installer (נקרא באתר Claw Setup) שיאפשר להתקין את המשחק במערכות של 64-ביט.
השנה?
יפה!