מירוצים, טימון, פומבה. (2 משחקים)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
מירוצים, טימון, פומבה. (2 משחקים)
שלום לכולם. פעם נוספת אני מחפש שני משחקי מחשב שאני ממש בספק אם מישהו מכיר.
המשחק הראשון הוא מעין מרוץ תלת מימדי עתידני של מכוניות שנראות כמו מכוניות צעצוע בעלות ספויילרים ואנטנות וחלונות שחורים. היות ושיחקתי רק בדמו, היו לי רק שתי אופציות משחק: מירוץ רגיל ופעלולים.
למיטב זכרוני במרוץ הרגיל הייתה אפשרות לבחור בין מכוניות בצבעים שונים. זכורה לי מכונית סגולה.
במשחק הפעלולים לא ניתנה אפשרות בחירה, אך בכל כניסה השתנה צבעה של המכונית. במשחק זה לא היו מתחרים נוספים מלבדכם, והמכונית מוקמה במעין זירת סקייטבורד קעורה, שבה יכולתי לקפוץ ולצבור נקודות.
גם במשחק המרוץ הרגיל הייתה אופציה לעשות כל מיני היפוכים באוויר, אך הם בוצעו באופן מקרי ולא ידעתי איך לבצע אותם.
הדמו היה בדיסק שכלל דמואים נוספים של טומב ריידר ושל motocross mania.
ולמען ההבהרה: זה לא המשחק revolt.
אם זכרוני אינו מטעני,המשחק השני הוא יותר סיפור אינטראקטיבי בכיכובם של טימון ופומבה מאשר משחק, שכן זכור לי שהיו בו קטעי דיבור ארוכים מאוד ורק דקות מעטות של משחקיות, שהייתה פתירת פאזלים למיניהם.
הדמויות בו היו תלת מימדיות בעוד שרקע המשחק היה ציורים דו מימדיים. למיטב זכרוני גם סימבה הגור היה שם, וגם חיפושית פרת משה רבנו כלשהי.
כבר חיפשתי את המשחק בmoby תחת הערך "משחקי מלך האריות", אך לא מצאתי אותו בשום מקום! אפילו לא בתמונה מסכנה!
תודה לקוראים ולמחפשים. אני מקווה לטוב....
המשחק הראשון הוא מעין מרוץ תלת מימדי עתידני של מכוניות שנראות כמו מכוניות צעצוע בעלות ספויילרים ואנטנות וחלונות שחורים. היות ושיחקתי רק בדמו, היו לי רק שתי אופציות משחק: מירוץ רגיל ופעלולים.
למיטב זכרוני במרוץ הרגיל הייתה אפשרות לבחור בין מכוניות בצבעים שונים. זכורה לי מכונית סגולה.
במשחק הפעלולים לא ניתנה אפשרות בחירה, אך בכל כניסה השתנה צבעה של המכונית. במשחק זה לא היו מתחרים נוספים מלבדכם, והמכונית מוקמה במעין זירת סקייטבורד קעורה, שבה יכולתי לקפוץ ולצבור נקודות.
גם במשחק המרוץ הרגיל הייתה אופציה לעשות כל מיני היפוכים באוויר, אך הם בוצעו באופן מקרי ולא ידעתי איך לבצע אותם.
הדמו היה בדיסק שכלל דמואים נוספים של טומב ריידר ושל motocross mania.
ולמען ההבהרה: זה לא המשחק revolt.
אם זכרוני אינו מטעני,המשחק השני הוא יותר סיפור אינטראקטיבי בכיכובם של טימון ופומבה מאשר משחק, שכן זכור לי שהיו בו קטעי דיבור ארוכים מאוד ורק דקות מעטות של משחקיות, שהייתה פתירת פאזלים למיניהם.
הדמויות בו היו תלת מימדיות בעוד שרקע המשחק היה ציורים דו מימדיים. למיטב זכרוני גם סימבה הגור היה שם, וגם חיפושית פרת משה רבנו כלשהי.
כבר חיפשתי את המשחק בmoby תחת הערך "משחקי מלך האריות", אך לא מצאתי אותו בשום מקום! אפילו לא בתמונה מסכנה!
תודה לקוראים ולמחפשים. אני מקווה לטוב....
נערך לאחרונה על ידי משתמש חדש ב ב' פברואר 19, 2018 9:57 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.
Re: מירוצים, טימון, פומבה. (2 משחקים)
מצאתי במובי כמה משחקי טימון ופומבה אבל לא משהו שנראה דומה לתיאור שלך.
מעולה, תודה 
יש איזשהו אתר נוסף בלועזית שאני יכול לשאול בו?
יש איזשהו אתר נוסף בלועזית שאני יכול לשאול בו?
ובכן, המשחק הראשון נמצא. הוא נקרא stunt gp.
אולי

Lion King II: Simba's Pride Active Play

אולי

מצאתי את זה כשחיפשתי Timon & pumba edutaiment

ההימור שלי שזה הראשון

Lion King II: Simba's Pride Active Play

אולי

מצאתי את זה כשחיפשתי Timon & pumba edutaiment

ההימור שלי שזה הראשון
ובכן, נמצאה האבדה:https://www.youtube.com/watch?v=uWholr1L1jo