בעיה בגורדי בהרפתקה מהסרטים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בעיה בגורדי בהרפתקה מהסרטים
היי היום מצאתי דיסק ישן שלי של גורדי שקיבלתי ממקדונלדס לפני מלא זמן ניסיתי היום להפעיל אותו בתאימות נמוכה וגם בגבוהה לא הצלחתי
אני לא מבין במחשבים בכלל אבל הורדתי Dosbox וזה אומר לי this program must be run under win32
מישהו יכול לעזור לי להפעיל את המשחק אני ממש לא מבין במחשבים אז עם אפשר מדריך עם תמונות או שיחה בסקייפ תודה מראש!
אני לא מבין במחשבים בכלל אבל הורדתי Dosbox וזה אומר לי this program must be run under win32
מישהו יכול לעזור לי להפעיל את המשחק אני ממש לא מבין במחשבים אז עם אפשר מדריך עם תמונות או שיחה בסקייפ תודה מראש!
Re: בעיה בגורדי בהרפתקה מהסרטים
ההודעה אומרת שזה משחק ל-Windows.
נסה להשתמש בחבילת Windows 95, יש לך בקישור מדריך מפורט עם תמונות, בדיוק כמו שביקשת.
נסה להשתמש בחבילת Windows 95, יש לך בקישור מדריך מפורט עם תמונות, בדיוק כמו שביקשת.
http://imgur.com/lsP796BOctarine כתב: ↑א' מאי 28, 2017 9:53 pm ההודעה אומרת שזה משחק ל-Windows.
כן אבל תראה אין לי קובץ go.bat או משהו כזה
רגע, אתה מדבר על חבילת חלונות או על המשחק שלך?
go.bat הוא הקובץ להפעיל את החבילה, הוא לא יהיה בדיסק המקורי של המשחק.
go.bat הוא הקובץ להפעיל את החבילה, הוא לא יהיה בדיסק המקורי של המשחק.
אתה אמור להפעיל את חלונות 95 באמצעות GO.BAT שנמצא בחבילת חלונות 95 באתר
לאחר מכן אתה אמור להריץ את הדיסק דרך חלונות 95 (אני לא בטוח אם אתה צריך להפוך אותו ל - ISO, לדעתי לא)
דרך אגב שלחתי לך הודעה פרטית בנושא אחר
לאחר מכן אתה אמור להריץ את הדיסק דרך חלונות 95 (אני לא בטוח אם אתה צריך להפוך אותו ל - ISO, לדעתי לא)
דרך אגב שלחתי לך הודעה פרטית בנושא אחר
הצלחתי להפעיל את החלונות עכשיו איך אני מפעיל את המשחק בתוך החלונות שאני נכנס למחשב שלי זה מראה לי כל מיני כוננים ודברים כאלה כונן C כונן E
ותודה רבה על העזרה אנשים
ותודה רבה על העזרה אנשים
למען האמת, נראה שבמקרה הזה יהיה לך הכי קל לעבוד עם הקישור ש-rzil פרסם כמה הודעות מעל, בדקת אותו?