the secret of monkey island
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
the secret of monkey island
אני מנסה לעבור את שלב -SWORD MASTER אבל אין לי תשובות מתאימות.איך אפשר להוסיף או לחילופון לפתור את הקרב?
Re: the secret of monkey island
התגובות לעלבונות זהות לאלו בקרבות הקודמים רק שהעלבונות של אמנית החרב שונים, אתה צריך לחשוב על התשובות המתאימות ביותר. אם אתה עדיין מתקשה, פה יש רשימה של התשובות הנכונות:
http://www.gamefaqs.com/xbox360/960369- ... faqs/57171
http://www.gamefaqs.com/xbox360/960369- ... faqs/57171
אין לי את כל התשובות במשחק
אתה צריך להלחם עם הפיראטים האחרים בדרכים עד שהם אומרים לך שאתה מספיק טוב להלחם ב-Sword master כשאתה מנצח אותם.
עשיתי את זה
אתה יכול לתת לי קישור למשחק עם השאלות שצריכות להיות
Ingsoc נתן לך קישור לפתרון.
-
danielg
אין לך בהתחלה את כל התשובות.
כמו שאמרו אתה צריך "להילחם" עם הפיראטים, הרבה פעמים.
לפעמים הם יגידו לך משפטים שיש לך תשובות אליהם ולפעמים הם יגידו משפטים חדשים שאין לך.
ברגע שהם אומרים לך משפט חדש הוא נוסף לרשימת משפטים אצלך וכשאתה אומר את המשפטים החדשים האלה לפיראטים אחרים לפעמים הם לא ידעו לענות (ואז תוכל לנצח אותם) ולפעמים הם ידעו לענות לך ואז אולי תפסיד אבל התשובה המתאימה למשפט תתווסף לך לרשימה.
בסופו של דבר יהיו לך מספיק משפטים ותשובות בשביל לנצח את ה-Sword Master. כמובן שצריך לזכור או לכתוב מראש מה מתאים למה כדי לדעת מה לענות לה.
כמו שאמרו אתה צריך "להילחם" עם הפיראטים, הרבה פעמים.
לפעמים הם יגידו לך משפטים שיש לך תשובות אליהם ולפעמים הם יגידו משפטים חדשים שאין לך.
ברגע שהם אומרים לך משפט חדש הוא נוסף לרשימת משפטים אצלך וכשאתה אומר את המשפטים החדשים האלה לפיראטים אחרים לפעמים הם לא ידעו לענות (ואז תוכל לנצח אותם) ולפעמים הם ידעו לענות לך ואז אולי תפסיד אבל התשובה המתאימה למשפט תתווסף לך לרשימה.
בסופו של דבר יהיו לך מספיק משפטים ותשובות בשביל לנצח את ה-Sword Master. כמובן שצריך לזכור או לכתוב מראש מה מתאים למה כדי לדעת מה לענות לה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לכתוב מראש? חס וחלילה, התשובות הרלוונטיות שגאיבראש למד להשתמש בהן זמינות תמיד כשהוא זקוק להן.danielg כתב: כמובן שצריך לזכור או לכתוב מראש מה מתאים למה כדי לדעת מה לענות לה.
זה אחד הרגעים הכי יפים ושנונים במשחק. התגובות של גאיבראש לפיראטים מקבלות מובן אחר כשהן ניתנות כמענה לעלבונות השונים של ה-Sword Master. צריך להבין, לא לזכור.