פרופסור פיתה-רון אויר ומים

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

davidpodless
משתמש רשום
משתמש רשום

פרופסור פיתה-רון אויר ומים

שליחה על ידי davidpodless »

אני מחפש את המשחק הזה בנרות, ובמסגרת החפירות באינטרנט מצאתי אותו ב-museumofplay בכתובת http://www.museumofplay.org/online-coll ... /109.11744

שלחתי מייל למוזיאון הזה, בשאלה האם הוא יהיה זמין לקהל הרחב מתישהו וזה מה שהם ענו לי:
Hello,

Thank you for your interest in The Strong’s online collections. The particular game you have inquired about (The Adventures of Professor Solvadore: Air & Water, Strong Object ID 109.11744) is not currently available for public play, as it is in a part of our collection that is limited to access for research purposes only. We kindly request that researchers who would like to access materials in our collection please provide us with contact information, the name of any scholarly institution the research is affiliated with (if applicable) and a statement about the nature and purpose of the research project. This information should be sent to me as well as my colleague, Jeremy Saucier (jsaucier@museumofplay.org), Assistant Director for the International Center for the History of Electronic Games.

Best Regards,
אם מישהו עונה על הדרישות ויכול לקבל גישה לזה ולהעלות את זה לאתר - הוא ישמח אותי מאוד
בתודה מראש
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: פרופסור פיתה-רון אויר ומים

שליחה על ידי Gordi »

אני מעדיף שלא להעלות משחק שהושג בדרך כזו, נראה שהם מדגישים שקבלת המשחק מותנית בסיבות ספציפיות ולא לשימוש הקהל הרחב.
אם נצליח למצוא את המשחק בדרך אחרת, אשתדל מאוד שהוא יעלה זמן קצר לאחר מכן.
davidpodless
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי davidpodless »

יש לדעתך סיכוי למצוא את זה?

הדבר הכי קרוב שאני מצאתי למצוא עוד משחק מהסדרה, הוא האתר של ספריית תל-מונד.
ראיתי שכתוב שם שיש להם את המשחק "אנרגיה" בקטלוג. קישור - http://telmond.libraries.co.il/BuildaGa ... Card=Card1

העניין הוא שזה לא נראה אמין בהכרח והם לא עונים למיילים :Sad:
אז אני לא יודע אם יש להם או לא. (אם הייתי יודע שכן הייתי נוסע לשם בשביל לגבות את הדיסק ל-ISO אתמול...)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

מדי פעם שולחים לנו תרומות, כך שזה אפשרי.
לא הייתי אומר שהסיכוי גבוה, אבל הוא קיים.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא