Triviera
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
sgt_flippy
- משתמש רשום

Triviera
האם מישהו מכיר את היצירות מוזיקה הקלאסיקות שמופיעות במשחק?
Re: Triviera
מוזיקה זה בגדול התחום של סבא. חכה שהוא יחזור לבקר בפורום...
זה מתחיל עם Toccata and Fugue in D minor של באך.
לדעתי יש בימינו אפליקציות שיודעות לזהות יצירות מהשמעה, שווה לך לנסות אם זה חשוב לך.
לדעתי יש בימינו אפליקציות שיודעות לזהות יצירות מהשמעה, שווה לך לנסות אם זה חשוב לך.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אחלה שאלה. שנפתח עוד אחד כזה?... מי מתנדב הפעם להקליט ולהעלות את הרצועות?
הנעימות מנוגנות ברצף רנדומלי, מה שקצת מקשה על העניין.
כמו שאמר גורדי (וחשבתי שהוא כבר ישיב על כל מה שאני אוכל, כמו שהוא עשה עם בונוס), הנעימה הפותחת היא כמובן הטוקטה המפורסמת של באך.
נוספות שזהיתי שם:
[נערך: הצלחתי למצוא את הקטע של הנדל.]
הנעימות מנוגנות ברצף רנדומלי, מה שקצת מקשה על העניין.
כמו שאמר גורדי (וחשבתי שהוא כבר ישיב על כל מה שאני אוכל, כמו שהוא עשה עם בונוס), הנעימה הפותחת היא כמובן הטוקטה המפורסמת של באך.
נוספות שזהיתי שם:
- Fantaisie-Impromptu מאת Frédéric Chopin
[שם מלא: Fantaisie-Impromptu in C-sharp minor, Op. posth. 66 | ביצוע אחר] - Jesus bleibet meine Freude מאת Johann Sebastian Bach
[שם מלא: Jesus bleibet meine Freude, התנועה העשירית והאחרונה מתוך Herz und Mund und Tat und Leben, BWV 147 | ביצוע אחר] - Prelude and Fugue in C major מאת Johann Sebastian Bach
[שם מלא: Prelude, התנועה הראשונה מתוך Prelude and Fugue No. 1 in C major, BWV 846 | ביצוע אחר] - Minute Waltz מאת Frédéric Chopin
[שם מלא: Waltz in D-flat major, Op. 64, No. 1, Valse du petit chien | ביצוע אחר] - The Arrival of the Queen of Sheba מאת George Frideric Handel
[שם מלא: Sinfonia, מתוך המערכה השלישית של האורטוריה Solomon, HWV 67 | ביצוע אחר] - Minuet in G major מאת Christian Petzold
לפי ויקיפדיה, החל מ-1970 מיוחס לפצולד ולא לבאך (מסתבר שעד לאחרונה חייתי לפני שנות ה-70...).
[ביצוע אחר] - Aria Sulla Quarta Corda (או "Air on G String") מאת Johann Sebastian Bach
(זה לא בדיוק מה שמנוגן במשחק, אבל זה דומה בצורה חשודה מדי.)
[שם מלא: Aria, התנועה השניה מתוך Suite No. 3 in D major, BWV 1068 | ביצוע אחר]
[נערך: הצלחתי למצוא את הקטע של הנדל.]
אממ... חיכיתי למתנדב שיקליט לי את הרצועותRadioactive Grandpa כתב:(וחשבתי שהוא כבר ישיב על כל מה שאני אוכל, כמו שהוא עשה עם בונוס)
אז מתי אתה מעלה לנו את הביצוע שלך?Radioactive Grandpa כתב:הופתעתי לראות עכשיו שרבות מהיצירות האלו ניגנתי באופן כזה או אחר מתישהו.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
לאור הביקוש, אני אשקול בחיוב... אני זוכר שהיתה לי הקלטה סבירה של Fantaisie-Impromptu. רק שאין לי שמץ של מושג איפה היא היום. (הקלטה בת כמה שנים טובות, מהזמנים שהייתי צעיר ויפה... היום אני כבר לא מסוגל לנגן את זה.)Gordi כתב:אז מתי אתה מעלה לנו את הביצוע שלך?
-
sgt_flippy
- משתמש רשום

תודה על התשובות ממש כייף לשמוע שוב פעם מוזיקה קלאסית
גורדי אני ניסתי לנחש איזה מנגינות אלו בהתחלה בעזרת SHAZAM בטלפון שלי אבל ללא הצלחה זה הביא לי מנגינות שאפילו לא קרובות למוזיקה במשחק אבל תודה בכל מקרה על הדאגה
- ראיתי את השרושר של הבונוס מוזיקה קלאסית שלכם וממש כייף לראות
יש במשחקים הישנים כל כך הרבה מוזיקה קלאסית שזה כל כך כייף ומהפנט
ואני רוצה להודות על העזרה של כל מי שעזר לי למצוא את המנגינות הללו
TNX
גורדי אני ניסתי לנחש איזה מנגינות אלו בהתחלה בעזרת SHAZAM בטלפון שלי אבל ללא הצלחה זה הביא לי מנגינות שאפילו לא קרובות למוזיקה במשחק אבל תודה בכל מקרה על הדאגה
- ראיתי את השרושר של הבונוס מוזיקה קלאסית שלכם וממש כייף לראות
יש במשחקים הישנים כל כך הרבה מוזיקה קלאסית שזה כל כך כייף ומהפנט
ואני רוצה להודות על העזרה של כל מי שעזר לי למצוא את המנגינות הללו
TNX
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בכיף. 
להבנתי, Shazam מיועד רק לביצועים מוכרים, התאמה קולית עם ביצועים המוחזקים במאגר הנתונים שלו (ולא אנליזה של תווים או משהו כזה).
להבנתי, Shazam מיועד רק לביצועים מוכרים, התאמה קולית עם ביצועים המוחזקים במאגר הנתונים שלו (ולא אנליזה של תווים או משהו כזה).