קבצי משחק מקוריים

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

rzil
משתמש רשום
משתמש רשום

קבצי משחק מקוריים

שליחה על ידי rzil »

אני מחפש קבצים של המשחקים הבאים מהאתר (בעברית) לפני הכיווץ/פריצה - כפי שהיו בדיסק/דיסקט המקוריים:
-אבודים בזמן
-עוגי
-רצח במיאמי
-גובלינים 3
-הרפתקאות מלכת האמזונס
-שוליית המכשף 2
אני מניח שרובם קיימים באיזה מקום באתר בכל מקרה.
בהקשר אחר, אשמח למצוא את תמונת ה-ISO של Superspy1 שהייתה כאן בעבר.
בכל אופן, תודה מראש.
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

Re: קבצי משחק מקוריים

שליחה על ידי Gordi »

את רובם לא אני פרצתי, כך שמעולם לא היה לי עותק.
לצערי הרב, גם במקרה של אלה שכן פרצתי, אני לא בטוח כמה קל יהיה לי למצוא את העותק המקורי, שכנראה מוחבא עמוק בתוך ים של גיבויים.
כמה זה חשוב לך, והאם זה יעזור אם אמצא למשל רק משחק אחד?
rzil
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי rzil »

כמובן שכל אחד יתקבל בברכה (המציל משחק אחד.. וכו'...)
גם הידיעה אילו קבצים השתנו ואילו השתמרו יכולה לעזור, אבל לדעתי תיעוד כזה כבר יותר מסובך מלמצוא את העותק המקורי..

בסופו של דבר המטרה היא גניזה של משחקים בעברית בפורמט המקורי, בדומה לפרוייקטים אחרים שעוסקים בשימור תוכנה, ברמה של תיארוך, checksum וכיו"ב,
ומכאן לניסיונות להפעלה של כל אחד מהמשחקים דרך כלים חיצוניים, עם כמה שפחות התעסקות בקישקע
(שבסופו של דבר גם היא דבר טוב וחיוני, אבל כדאי להשאיר מקום לחזור כאשר הטכנולוגיה משתפרת.. וזה משהו שקצת אבד - וחבל).
המשחקים שרשמתי למעלה הם בסיס טוב לעניין הזה בזכות המנוע המשוכתב שלהם והעניין שהם יוצרים גם באותם הפרוייקטים המדוברים, ולכן נוכל לקבל עזרה מבחוץ.
בעניין משחקים אחרים אני מניח שנישאר עם עצמנו...

(אם זה בצורה כלשהי משתמע אחרת,
אני מאד בעד הפצת המשחקים בחבילות אלגנטיות, קומפקטיות, עצמאיות, ניידות ושפועלות "הישר מהקופסא", ולדעתי זו גם עיקר המטרה,
ולמרות שאני מאד מעודד לסלק כל קובץ "לא נחוץ" מהחבילה הסופית,
.. בכל זאת לגיבוי עותקים מקוריים צריך להיות מקום מיוחד, אפילו בשביל להמציא דרך יותר אלגנטית כאשר הטכנולוגיה מאפשרת)
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

מממ... אני אשתדל לזכור בפעם הבאה שאני ממילא מחפש משהו, אבל ממש לא בטוח שזה יהיה קל (כן, זה חבל מאוד, אני יודע).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא