זיהוי כמה משחקים

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

:) :) :)

זיהוי כמה משחקים

שליחה על ידי :) :) :) »

היי. יש כמה משחקים שאני לא מצליחה להיזכר בהם, חלקן באתרי אינטרנט וחלקם קנויים (נראה לי).. זה היה בערך לפני עשר שנים

1. זה היה משחק לבנות והיו שם סוסים שמטפחים אותם, וכלבים, וברביות אם אני לא טועה.. היו להם מכוניות וזה היה דומה לאי כזה שאפשר להסתובב בו.. ויש שם סוסים וחיות שהם מטפלים בהם. זה דומה לmy little pony. אבל אני לא חושבת שזה זה.

2.עוד משחק ששיחקתי באותה תקופה. אני זוכרת שהיה שם תינוק/ת שהיה רק צריך להאכיל אותו.. והרקע זה חדר משחקים כזה.. אני חושבת שהיו עוד כמה משחקים חוץ מהתינוקת אבל זה מה שאני זוכרת. שהיה צריך להאכיל אותה ולתת לה רעשן וכאלה..

3. זה משחק שהוא מותקן (אני כמעט בטוחה) ואני זוכרת ממש רק שתי תמונות במעורפל.. זה היה כמה דמויות (בין 2-5). אני לא זוכרת מה המטרה של המשחק אבל היה קטע שהם היו בסביבה עם דשא ובצד ימין של המסך הייתה מנהרה בצבע אפור. כשהם נכנסו למנהרה הם מצאו משהו וחזרו החוצה בחזרה.. משום מה הפתיח הזה מזכיר לי את המשחק. יכול להיות שזה קשור איכשהו.https://www.youtube.com/watch?v=2a86fLNcPbY
אני ממש אשמח אם מישהו ידע על מה אני מדברת ותוכלו לעזור לי!!

תודה מראש :)
סמל אישי של משתמש
idoS
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: זיהוי כמה משחקים

שליחה על ידי idoS »

לגבי המשחק השני, יכול להיות שזה BabyZ?
אני מצרף סרטון למקרה ואתה לא בטוח.
טוויטי
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי טוויטי »

לצערי זה לא זה.. זה היה אתר אינטרנט כלשהו.. והתינוק היה פרוס על רוב המסך
טוויטי
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי טוויטי »

וואי נראה לי שנזכרתי במשהו.. המשחק השלישי שרשמתי, אז לדעתי הוא קשור איכשהו לפוקימון.. וגם אם לא אז אני זוכרת שהדמויות היו מוכרות
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

משחקי אונליין הם פחות התחום שלנו, מצטער.
לגבי משחק הפוקימון - אולי מעבר על הרשימה הזו יעזור.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא