[הורדה] סטינג

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

משתמש חדש

[הורדה] סטינג

שליחה על ידי משתמש חדש »

שם המשחק: סטינג
שם באנגלית: adventures of sting
חברה: orangesoft פיתחו והד-ארצי תרגמו
שנה: 1999
שפה: עברית (תרגום)
שם הקובץ: sting(E)iso
תיאור המשחק: סטינג הוא משחק חביב וססגוני ביותר שגיבורו הוא יצור קסום ששמו הוא (מן הסתם) סטינג. מטרתו של סטינג היא להציל את העולם מיצורים מרושעים המאיימים להשמיד אותו. זהו משחק פלטפורמה דו-ממדי טיפוסי שבו צריך הגיבור להגיע בכל שלב לנקודת סיומו תוך צבירת נקודות והבסת האויבים המפריעים למשימה ע"י קפיצה על ראשם. הדבר שדי מייחד את המשחק משאר משחקי הפלטפורמה שבהם קפיצה על ראשי האויבים היא הדרך היחידה לשרוד בהם הוא שלאחר שסטינג הימם את אויביו ע"י קפיצה אחת יחידה על ראשם, הוא יכול להרים ולשאוב אותם לתוך צמידו הקסום ובכך לשאוב את כוחם. פעולה זו עוזרת בלחימה באויבים ובשלבים מסוימים אף בלהתקדם במשחק. המשחק נאיבי למדי והדמויות, העולמות והעלילה נראים כאילו נלקחו מתוך סרט אנימציה לילדים.
לסיכום: סטינג הוא משחק פלטפורמה צבעוני ונאיבי (אפילו "חמוד") שאינו מחדש כמעט כלל את הז'אנר העתיק, לטוב ולרע.
הורדה: לחצו כאן כדי להוריד את סטינג דרך megaupload.
משתמש חדש

Re: [הורדה] סטינג

שליחה על ידי משתמש חדש »

אני מצטער מראש אם ההורדה/הסיקור לא תקינים. זאת הפעם הראשונה שאני מעלה משחק לאתר אינטרנט...
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

הסיקור שכתבת בסדר גמור. תודה על התרומה לאתר!
אבל הקישור שנתת לא תקין - נראה שהעתקת בטעות את הקישור לעמוד הראשי של מגה במקום הקישור לקובץ עצמו.

כמו כן, אני ממליץ לך להרשם לפורום כדי שתוכל לערוך את הודעותיך בעתיד.
rzil
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי rzil »

אני ממליץ לך לקרוא את התגובה שלי להודעה הקודמת שלך,
רוב הסיכויים שקובץ ISO פשוט לא יעבוד.. וחבל
תודה בכל מקרה על הרצון והנכונות לתרום
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא