בעיה עם "האורגים" (הגרסה מהאתר)

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
NightShade
משתמש רשום
משתמש רשום

בעיה עם "האורגים" (הגרסה מהאתר)

שליחה על ידי NightShade »

הי חברים,
לצורך סיקור של המשחק אני מנסה לעבור אותו, ויש לי בעיה עם הגרסה שהורדתי מכאן באתר (בעברית).

אני מגיע עד גילדת חרשי הברזל, אבל בחלק שבו אני אמור "להקהות" את הלהב, נראה שהלחש לא עובד. חזרתי אחורה לעיר הזכוכית ואני מוודא שאכן אני יודע מה הלחש. הוא פשוט לא עובד.

תמונה

זה לא נשמע לי הגיוני שרק עכשיו מישהו נתקל בזה. אז אני נוטה יותר להאמין שיש לי בעיה באופן אישי אבל לא ברור לי למה. אני משתמש ב-SCUMMVM.

הנה קובץ השמירה:
https://drive.google.com/file/d/0B3BRyB ... sp=sharing" target="_blank

הלחש אמור להיות a-a-a-g להשחזה, אז אני מנסה את g-a-a-a להקהות את הלב. בשני המקרים התוצאה זהה (בתמונה).
סמל אישי של משתמש
NightShade
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: בעיה עם "האורגים" (הגרסה מהאתר)

אוקיי, הבעיה נפתרה. לטובת מי שאולי ייתקל בבעיה דומה בעתיד: הלחש הנכון הוא הסיבוב.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

זה משעשע, בפעם הראשונה ששיחקתי באורגים עם חבר נתקענו גם בקטע הזה. אפילו התקשרנו לקו התמיכה של מחשבת (וקיבלנו תשובה שגויה מהתומך). בסוף מצאנו את התשובה במדור הצ'יטים בוויז.
אח, החיים לפני האינטרנט...

בכל מקרה, אפשר להטיל על החרב גם סיבוב וגם השחזה הפוך. בוודאות.
יכול להיות שהבעיה שלך היא שלא שמעת את הלחן לפני שהגעת לעיר הברזל (איך שקוראים לה)?
בהנחה שאני זוכר נכון, ולפי התגובה של בובין, אם הוא אומר "לא הלחנתי זאת כשורה" אז או שלא שמעת את הלחן או שניסית וריאציה שלא בשימוש במשחק הזה. אם הלחן היה טעות לגמרי הוא אומר משהו אחר.
סמל אישי של משתמש
NightShade
משתמש רשום
משתמש רשום

Octarine כתב:זה משעשע, בפעם הראשונה ששיחקתי באורגים עם חבר נתקענו גם בקטע הזה. אפילו התקשרנו לקו התמיכה של מחשבת (וקיבלנו תשובה שגויה מהתומך). בסוף מצאנו את התשובה במדור הצ'יטים בוויז.
אח, החיים לפני האינטרנט...

בכל מקרה, אפשר להטיל על החרב גם סיבוב וגם השחזה הפוך. בוודאות.
יכול להיות שהבעיה שלך היא שלא שמעת את הלחן לפני שהגעת לעיר הברזל (איך שקוראים לה)?
בהנחה שאני זוכר נכון, ולפי התגובה של בובין, אם הוא אומר "לא הלחנתי זאת כשורה" אז או שלא שמעת את הלחן או שניסית וריאציה שלא בשימוש במשחק הזה. אם הלחן היה טעות לגמרי הוא אומר משהו אחר.
שמעתי בהחלט! אפילו עשיתי LOAD לחלק ההוא במשחק בשביל לוודא שאכן עברתי שם (ושהתווים שלי נכונים).
האפשרות היחידה, בלי צל של ספק, היא "לסובב" את החרב. ניסיתי עשרות פעמים.
סמל אישי של משתמש
NightShade
משתמש רשום
משתמש רשום

והנה הסיקור - לטובת שלמות הדיון.

https://www.youtube.com/watch?v=TMp1QB0s6PU" target="_blank
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אני בכל זאת חושד שלא שמעת את הלחן בעיר הזכוכית באותו רצף שאתה משחק עכשיו. יכול להיות ששמעת אותו אבל אז טענת שמירה קודמת והמשכת משם.
אבדוק את זה בעצמי בקרוב, אנשאללה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא