משחק ישן מצויר על הרפתקה של ילד בכפר עני
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
dorinco
משחק ישן מצויר על הרפתקה של ילד בכפר עני
טוב אני אבודה, לא חושבת שמישהו מכיר את המשחק הזה נראלי רק אני שיחקתי בו אבל אני אנסה.
זה מהמשחקים לילדים שהם סיפור- ובכל עמוד לוחצים על חפצים והם שרים או עושים פעולה כלשהי חוזרת.
זה כמו סיפור אהבה או משהו על ילד קטן כהה עור בכפר שרוצה להגיע למלך ולהיות עם הבת שלו אבל מקשים עליו מאיזשהי סיבה. הוא מאוד קטן - נראה ממש בן איזה 10
זה היה בעברית- בעמודים השונים הירח שר, והשמש שרה כשלחצו עליה.
אני יודעת שזה היה חלק מסדרה של משחקים שלדעתי הם היו במקור באנגלית ותרגמו אותם- כל משחק היה על תרבות שונה
למשל היה משחק על תרבות סינית
והיה משחק כמו עמי ותמי על תרבות אירופאית
אני מניחה שרק אני שיחקתי בזה אבל אני ממש חייבת למצוא את זה. לא יודעת למה. רק לראות ממה התלהבתי ככ כילדה.
הדמות הראשית הייתה הילד הזה ואני חושבת שהיה לו ראש דיי גדול, הוא כהה עור והוא לבש לבוש מינימליסטי אם אני לא טועה אפילו אולי סתם תחתון אדום כזה
פליז, ישועה :(
זה מהמשחקים לילדים שהם סיפור- ובכל עמוד לוחצים על חפצים והם שרים או עושים פעולה כלשהי חוזרת.
זה כמו סיפור אהבה או משהו על ילד קטן כהה עור בכפר שרוצה להגיע למלך ולהיות עם הבת שלו אבל מקשים עליו מאיזשהי סיבה. הוא מאוד קטן - נראה ממש בן איזה 10
זה היה בעברית- בעמודים השונים הירח שר, והשמש שרה כשלחצו עליה.
אני יודעת שזה היה חלק מסדרה של משחקים שלדעתי הם היו במקור באנגלית ותרגמו אותם- כל משחק היה על תרבות שונה
למשל היה משחק על תרבות סינית
והיה משחק כמו עמי ותמי על תרבות אירופאית
אני מניחה שרק אני שיחקתי בזה אבל אני ממש חייבת למצוא את זה. לא יודעת למה. רק לראות ממה התלהבתי ככ כילדה.
הדמות הראשית הייתה הילד הזה ואני חושבת שהיה לו ראש דיי גדול, הוא כהה עור והוא לבש לבוש מינימליסטי אם אני לא טועה אפילו אולי סתם תחתון אדום כזה
פליז, ישועה :(
-
dorinco
Re: משחק ישן מצויר על הרפתקה של ילד בכפר עני
פליז אני משתגעת...
זה היה סיפור כזה בסגנון הצב והארנב למי שמכיר- שפשוט לוחצים על דברים במסך והם זזים.
ובסוף הוא הגיע לבת המלך.. בדרך היה בכל מיני מקומות בכפר ובמדבר וכאלה.. פליזזז
זה היה סיפור כזה בסגנון הצב והארנב למי שמכיר- שפשוט לוחצים על דברים במסך והם זזים.
ובסוף הוא הגיע לבת המלך.. בדרך היה בכל מיני מקומות בכפר ובמדבר וכאלה.. פליזזז
אחד ממשחקי סקופס? או אולי ליווינג בוקס?
-
dorinco
לא שם אבל מתקרב... זה הסגנון סיפורים כאלה - ממה שאני זוכרת היו 3- אחד יפני או סיני לא בטוחה, אחד אירופאי כזה וזה שאני מדברת עליו שזה איזה כפר אפריקאי נראה..
אני יודעת שזה היה בתקליטור שקנו לי אז.
המשחק עצמו היה בעברית - להערכתי זה היה בשנת 2000 כזה ומתוך המשחק הזה היה אפשר להיכנס לגרסת דמו של שני המשחקים השניים שסיפרתי עליהם- והם היו באנגלית. שניהם כך לפחות היה נראה מהדמו.
האם יש לך רעיון לעוד מאגרי משחקים כאלה? של סיפורים? זה בהחלט הכיוון!!!
אני יודעת שזה היה בתקליטור שקנו לי אז.
המשחק עצמו היה בעברית - להערכתי זה היה בשנת 2000 כזה ומתוך המשחק הזה היה אפשר להיכנס לגרסת דמו של שני המשחקים השניים שסיפרתי עליהם- והם היו באנגלית. שניהם כך לפחות היה נראה מהדמו.
האם יש לך רעיון לעוד מאגרי משחקים כאלה? של סיפורים? זה בהחלט הכיוון!!!
-
dorinco
משחק "אימו והמלך"
טוב אז מצאתי את המשחק שרציתי ככ על הילד עני בכפר- הוא נקרא "אימו והמלך".הוא משחק שמקורו באנגלית וחברה בשם מיראז' תירגמה אותו לעברית וגם הם כבר לא קיימים.
פליז אם תוכלו לעזור לי להשיג אותו בעבריתת!!
Imo & the king
מסדרת magic tales
פליז אם תוכלו לעזור לי להשיג אותו בעבריתת!!
Imo & the king
מסדרת magic tales
אם נמצא את המשחק, מבטיחים להעלות אותו.