הפעלת משחקים למערכות Windows מלפני XP, במערכת הפעלה 64bit

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

הפעלת משחקים למערכות Windows מלפני XP, במערכת הפעלה 64bit

שליחה על ידי דור123 »

אם אני אחליף את Windows 7 32bit שיש לי, לגרסאת 64bit, עדיין אני אוכל להפעיל את Final Doom וכן את Lemmings 95? או שאני אצטרך להשתמש במכונה וירטואלית לצורך זה? (נכון לעכשיו Lemmings 95 עובד בסדר גמור, ו-Final Doom עובד טוב כאשר מכבים את Windows Explorer לפני הפעלתו)
דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: הפעלת משחקים למערכות Windows מלפני XP, במערכת הפעלה 64bi

שליחה על ידי דור123 »

אין אף אחד שעונה?
האם ניתן להפעיל משחקים כמו Lemmings 95 או Final Doom ב-Windows 7 64bit כמו ב-32bit, או שצריך מכונה וירטואלית?
אורח

שליחה על ידי אורח »

Final Doom הוא משחק לDOS ויכול לרוץ מצוין על dosbox (קיימת גירסאת 64 ביט)

Lemming 95 קצת יותר בעייתי ורוב הסיכויים שתצטרך מכונה וירטואלית
לשם כך תוכל גם להשתמש בחבילה שנמצאת כאן באתר של dosbox עם 95, אבל תצטרך להחליף את הdosbox לגרסא אחרת
אם תסתבך, שלח הודעה פרטית, אני אשמח לעזור
rzil
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי rzil »

אורח כתב:Final Doom הוא משחק לDOS ויכול לרוץ מצוין על dosbox (קיימת גירסאת 64 ביט)

Lemming 95 קצת יותר בעייתי ורוב הסיכויים שתצטרך מכונה וירטואלית
לשם כך תוכל גם להשתמש בחבילה שנמצאת כאן באתר של dosbox עם 95, אבל תצטרך להחליף את הdosbox לגרסא אחרת
אם תסתבך, שלח הודעה פרטית, אני אשמח לעזור
אופס! לא שמתי לב שאני לא מחובר
דור123
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי דור123 »

אורח כתב:Final Doom הוא משחק לDOS ויכול לרוץ מצוין על dosbox (קיימת גירסאת 64 ביט)
התכוונתי לגרסה ל-Windows 95 (נקראת Doom95 ולעיתים קרובות גם כן Final Doom [לא ידעתי שיש גרסה לדוס]). אם אתה אומר שנמלולים 95 לא יעבוד בכל מערכת הפעלה שהיא 64 ביט, זאת אומרת שזה המצב גם עם Final Doom for win95 (מה שיש לי)(נמלולים 95 עובד פיקס בחלונות 7 32 ביט שיש לי, אבל Final Doom צריך סגירה של Windows Explorer כדי שהגרפיקה שבו תיראה תקינה).
חבל, כי מכונה וירטואלית יכולה להיות מסובכת מאוד לתקנה והפעלה (זה מערכת הפעלה בתוך מערכת הפעלה), וגם הפיתרון שמוצע פה באתר של חבילת DOSBOX עם חלונות 95 (לא יודע אם נעשה פה שימוש ב-DOSBOX), נראה לי מסובך מאוד לפי ההוראות שיש פה באתר (בהשוואה ל-DOSBOX וחלונות 3.11, שהוא פשוט להפעלה, ואף ניתן להריץ אותו בקלות גם מ-D-Fend Reloaded).
סמל אישי של משתמש
Gordi
מנהל ראשי
מנהל ראשי
איש קשר:

שליחה על ידי Gordi »

חבילת חלונות 95 לא הרבה יותר מסובכת מחבילת חלונות 3.11. נכון שקיימת מורכבות מסויימת בהעברת הקבצים, אבל ברגע שמבינים את הדרך זה יחסית פשוט.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא