זכור לי גם איזושהי דמות של שד משם...
אני אולי זוכר במעומעם את השם... Fire ball? Fire... :/
לא הצלחתי למצוא בשום מקום.
תודה לכם
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בהצלחה, וכל הכבוד על המאמץ!Gordi כתב:על סיקור חדש באתר לעמוד בדרישות איכות (מנוסח בבהירות, ללא שגיאות תחביר, כתיב ודפוס) וכמות (לא קצר מדי).
רצוי שיהיה מעניין וענייני. תוכן לדוגמה: מעט רקע חיצוני אם אפשר, תיאור על המשחק, מאפייניו ומטרתו, חוות דעת אישית מצומצמת.
האמת שהתכוונתי שלא הצלחתי לשלוח ה"פ, אבל עכשיו זה הסתדר לי.brother34 כתב:טוב, נשתדל להיות ברורים יותר : יש לך קובץ - יפה מאוד, אבל לא מספיק.
כדי שמשחק כלשהוא יעלה לאתר, חוץ מענין הסיקור, הוא צריך לעבור אישור של גורדי, ובהתחשב בזמן היציאה של המשחק אני מעריך שלא תהיה בעיה מצדו.
לא הצלחת ליצור איתו קשר, או יותר נכון יהיה לומר שלא הצלחת לקבל ממנו תשובה? אם זה מה שבאמת קרה, אל תדאג. לוקח לו זמן לפעמים לענות, זה נורמלי. (אם באמת לא הצלחת ליצור איתו קשר, אתה פשוט שולח לו הודעה פרטית)
לגבי הסיקור : אני מתאר לעצמי שמשחק שהשקעת כל כך הרבה זמן בחיפוש אחריו, תשקיע עוד קצת זמן בלשחק בו. אחרי זה אולי תוכל להרחיב יותר.
בכל מקרה, לגבי השרשור ההוא, אם לא זרמת עם זה, לא חשוב. אם יש לך משהו, אתה יכול אפילו לכתוב אותו פה, לא ממש עקרוני. רק כדאי שתציץ קצת בסיקורים של המשחקים האחרונים באתר כדי להתרשם מה בערך מצופה מסיקור.
בגדול מאוד -בהצלחה, וכל הכבוד על המאמץ!Gordi כתב:על סיקור חדש באתר לעמוד בדרישות איכות (מנוסח בבהירות, ללא שגיאות תחביר, כתיב ודפוס) וכמות (לא קצר מדי).
רצוי שיהיה מעניין וענייני. תוכן לדוגמה: מעט רקע חיצוני אם אפשר, תיאור על המשחק, מאפייניו ומטרתו, חוות דעת אישית מצומצמת.