זיהוי משחק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
זיהוי משחק
הי אולי פה יוכלו לעזור לי אני מנסה להזכר כבר כמה זמן איך קוראים למשחק מחשב שאהבתי פעם. ממה שאני זוכרת זה היה משחק מחשב (בדיסק הכוונה) משחק חזרה או הכנה לבית הספר. כשהייתי מפעילה את הדיסק אז היה שיר כזה " כמה טוב שבאתם נעים לי מאוד זה כיף לשחק וללמוד.... כל כך הרבה משחקים" אם אנלא טועה היה גם כמו סירטון של מחשב עם מקלדת כזה בזמן השיר. מה שאני זוכרת אחרי זה שהיה כמו מכונית אולי מריצה בצבע אדום או כחול שהיה צריך להרכיב כל פעם... ואז היו כל מיני משחקים כמו הפכים, עונות השנה וכאלה.. גם כל פעם שעוברים שלב זה מביא אותך למקןם אחר כמו פארק, ים.... שם אפשר ללחוץ על חפצים וזה משמיע קול וזז .. כמו מגלשה בפארק למשל . אני ממש רוצה לדעת איך קוראים לזה זה ממש נוסטלגי בשבילי .. הייתי משחקת בזה ב2002-2004 ככה שהשנת ייצור צריכה להיות מלפני 2002. תודה לעוזרים !
Re: זיהוי משחק
למשחק קוראים צופי. מדובר בתקליטון (תקליטור + עיתון) שהיה מפרסם מדי שבוע כתבות חדשות על עולם הגיימינג והבידור, משחקים חדשים, פעילויות וכדומה. הכוכב הראשי היה טרול בלונדיני. למיטב ידיעתי, הדיסק הזה חולק אך ורק בראשון לציון (תקנו אותי אם אני טועה).
אתה מוזמן לראות פרטים נוספים כאן.
האם תוכל להעלות את הדיסק?
מצטערת אבל זה לא זה /:idoS כתב:למשחק קוראים צופי. מדובר בתקליטון (תקליטור + עיתון) שהיה מפרסם מדי שבוע כתבות חדשות על עולם הגיימינג והבידור, משחקים חדשים, פעילויות וכדומה. הכוכב הראשי היה טרול בלונדיני. למיטב ידיעתי, הדיסק הזה חולק אך ורק בראשון לציון (תקנו אותי אם אני טועה).
זה כמעט בטוח זה.sapir8431 כתב:מצטערת אבל זה לא זה /:idoS כתב:למשחק קוראים צופי. מדובר בתקליטון (תקליטור + עיתון) שהיה מפרסם מדי שבוע כתבות חדשות על עולם הגיימינג והבידור, משחקים חדשים, פעילויות וכדומה. הכוכב הראשי היה טרול בלונדיני. למיטב ידיעתי, הדיסק הזה חולק אך ורק בראשון לציון (תקנו אותי אם אני טועה).
האם הסרטון הלך ככה? : רואים 2 מחשבים עם גוף של בני אדם, מחזיקים מקלדות ועכבר ושרים "אנחנו דור ממוחשב, גמרנו ת'בית ספר, זרקנו ת'תיקים, עכשיו הגיע הזמן לחיים משוגעים, אם יש לך מקלדת ויש לך עכבר, תראה איך שהיום הוא מעבר למחר".
לא. היה מחשב אחד והשיר היה "כמה טוב שבאתם נעים לי מאוד..."idoS כתב:זה כמעט בטוח זה.sapir8431 כתב:מצטערת אבל זה לא זה /:idoS כתב:למשחק קוראים צופי. מדובר בתקליטון (תקליטור + עיתון) שהיה מפרסם מדי שבוע כתבות חדשות על עולם הגיימינג והבידור, משחקים חדשים, פעילויות וכדומה. הכוכב הראשי היה טרול בלונדיני. למיטב ידיעתי, הדיסק הזה חולק אך ורק בראשון לציון (תקנו אותי אם אני טועה).
האם הסרטון הלך ככה? : רואים 2 מחשבים עם גוף של בני אדם, מחזיקים מקלדות ועכבר ושרים "אנחנו דור ממוחשב, גמרנו ת'בית ספר, זרקנו ת'תיקים, עכשיו הגיע הזמן לחיים משוגעים, אם יש לך מקלדת ויש לך עכבר, תראה איך שהיום הוא מעבר למחר".
זה היה דיסק הכנה לבית ספר... אז זה לא צ'ופי.