משחק על 2 פינגווינים סגולים, משחק על תפוחי אדמה וסנייק

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

טל :)

משחק על 2 פינגווינים סגולים, משחק על תפוחי אדמה וסנייק

שליחה על ידי טל :) »

היי :)
אני מחפשת 3 משחקים, אני לא יודעת בדיוק כמה הם ישנים אבל אני יודעת ששיחקתי בהם לפני 10 שנים בערך..
אז משחק אחד הוא על 2 פינגווינים סגולים כאלה אחד עם קוקו והשני עם 2 קוקיות ואחד צריך למצוא את השני.. הוא הולך על לוח כזה של משבצות וצריך לעבור מכשולים כדי להגיע לפינגווין השני וזה צריך להיות בזמן אחרת נפסלת.. וגם אסור ליפול מהמשטח כי אז גם נפסלים.. והיה אפשר לאסוף לבבות אדומים כאלה תוך כדי בשביל עוד נקודות.. זה היה לגמרי תלת מימד והפינגווינים השמיעו קולות כאלה של "וויפי" ו"יוהוו" וכאלה :P אני זוכרת גם שזה תמיד נגמר בשלב 10 כי היה לנו רק את הדמו.. השלב האחרון היה שלב כזה של מגלשה ענקית ובאמצע שהיו היה באוויר זה פשוט היה נגמר :/

המשחק השני זה משחק על תפוחי אדמה כאלה שהאייקון שלהם על השולחן עבודה היה מין כוכב צבעוני כזה בהמון צבעים.. והם היו הולכים על לוח כזה והיו צריכים להגיע למשגר שיעביר אותם שלב.. וכשהיית לוחץ על אנטר כאילו היית עובר לראש של תפוח אדמה אחר.. והיו כל מיני מכשולים על הלוח נגיד דברים שחורים כאלה בצידי הלוח שהיו יורקים אש ואני זוכרת שהיו ארגזים כאלה שהיה אפשר לדחוף על עיגולים צבעוניים כדי שהם יפתחו דברים וכאלה.. גם זה היה בתלת מימד.. והלוח היה חום כזה והרקע כחול..

המשחק השלישי זה סוג של סנייק תלת מימדי כזה.. בתחילת המשחק היה אפשר לבחור בין 3 נחשים (אחד אדום אחד חום בהיר ואחד עוד משהו..) ואז היית מתחיל לשחק והיה כזה מדשאה שמוקפת בחושך כזה שמבצבצות ממנו עיניים צהובות והיית יכול לזוז רק בתוך הדשא כי אם היית נוגע בחושך אז העיניים הצהובות היו אוכלות אותך.. והיית צריך לאכול כמה שיותר פירות וזרעים כדי שיגיעו מין הליקופטר כזה עם מפתח שייפתח לך יציאה לשלב הבא.. וכל זה לפני שמחשיך כי כשמחשיך המפלצות עם העיניים הצהובות יוצאות ואוכלות אותך בכל מקרה..

אני אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא אותם.. :) הכי הכי חשוב לי הפינגווינים ואם מישהו יודע או זוכר (או יותר טוב- יש לו את הגרסה המלאה שלהם XD ) אני ממש ממש אודה לו!!
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: משחק על 2 פינגווינים סגולים, משחק על תפוחי אדמה וסנייק

שליחה על ידי dj_anubis »

אני דיי בטוח שהמשחק הראשון הוא BEST FRIENDS זה לא פינגווינים אבל התיאור ממש מזכיר
http://www.bestshareware.net/bestfriends.htm

המשחק השני - לא הצלחתי לזהות

המשחק השלישי לדעתי מדובר ב AXYSNAKE
http://www.axysoft.com/axysnake/
טל :)

Re: משחק על 2 פינגווינים סגולים, משחק על תפוחי אדמה וסנייק

שליחה על ידי טל :) »

כן זה אלה :)
תודה רבה!!
מישהו יודע מה המשחק של התפוח אדמה, או שיש לו את הגרסה המלאה של best friends?
ושוב תודה!! :) :) :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא