משחק לוח ממש ישן

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

טלשמש106

משחק לוח ממש ישן

שליחה על ידי טלשמש106 »

היה משחק אחד שהיה לאחותי הגדולה על המחשב ואני הייתי משחקת בו לפעמים...
זה היה משחק לוח כזה שמורידים למחשב והלוגו שלו היה של שרביט כזה ובמשחק היה מין לוח בצורה מסויימת (נגיד איש) שהיית צריך למלא עם צורות קטנות כאלה (משולש ריבוע או משולש וריבוע דבוקים וכאלה) והצורות הקטנות הגיעו במין מסוע כזה והיו צבעוניות והיית יכול לגרור אותם מהמסוע אל הלוח והיה אסור שלא ישאר מקום במסוע כי אז היית נפסל.. והיה פטיש כזה שנתן לך "לרסק" צורה אחת מהמסוע כאילו כדי שיהיה עוד מקום והיה גם שרביט שאני לא זוכרת מה הוא עשה.. המשחק הזה הוא מלפני בערך 10 או 9 שנים.. ואחותי בכלל חא יודעת על מה אני מדברת :/
אשמח שתעזרו לי למצוא אותו!! D:
אורח

Re: משחק לוח ממש ישן

שליחה על ידי אורח »

המשך:
יכול להיות שהוא ישן יותר מ10 שנים כי אחותי שיחקה במשחקים ישנים גם אז P:
המשחק מזכיר קצת טלגרם (אני חושבת שככה קוראים לזה) חוץ מהעובדה שיש מסוע.. אני לא זוכרת שהייתה מוזיקה אבל יכול להיות שאחותי סתם ביטלה את זה.. אבל אני זוכרת שכל פעם שריסקתי צורה מהמסוע זה השמיע קול של התרסקות.. וזה היה דו מימד והרקע שמאחורי הלוח היה חום-עץ כזה והמסוע היה שחור או אפור כהה.. ונראה לי שהמסך של זה היה קטן ברגיל ואם לחצו על כפתור כלשהו במקלדת זה נהיה גדול.. והיו לזה שלבים... וזהו זה כל מה שאני זוכרת.. אני ממש מקווה שתמליחו למצוא את זה!! :)
emh
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי emh »

האם זה דומה למשחק אלכמי (אלכימיה)

https://www.youtube.com/watch?v=fPcgpi7DB0U" target="_blank

או למשחק פיקסלוס?

https://www.youtube.com/watch?v=h64k3Jd-ZfY" target="_blank
טלשמש106

שליחה על ידי טלשמש106 »

לא, זה ממש לא משהו כזה..
המסך כולו היה בצבע עץ כזה והיה חלק כהה יותר בצורה מסויימת שאותו היה צריך למלא בצורות..
משהו כזה רק הצורות לא נראות כמו של טטריס והן מגיעות במסוע כמו שאמרתי למעלה.. אבל המטרה אותה מטרה
תמונה
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אורח כתב:המשחק מזכיר קצת טלגרם (אני חושבת שככה קוראים לזה)
את ודאי מתכוונת לטנגרם.
יש ברשימה כאן כמה משחקים שמבוססים על זה, אבל נראה שאין שם משהו שמתאים למה שאת מתארת בטווח השנים שציינת. אולי תמצאי דברים מתאימים בחיפוש "tetris tangram" ברשת.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא