ואני גם חושבת שיש שם בית..
משחק ישן (מלפני 7 שנים)
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
מור :)
משחק ישן (מלפני 7 שנים)
משחק ממש ישן ששיחקתי בו לפני 7 שנים בערך.. אני זוכרת שהיו שם כל מיני דברים כמו ארווה, ותינוק שמאכילים.. או שאני מתבלבלת בין שני משחקים אבל אני כמעט בטוחה שזה אותו אחד. ובסוסים גם מטפלים ויש סוס גדול וסוס קטן או משהו כזה.. אני זוכרת במעורפל אבל אם מישהו מבין או חושב שהוא יודע על מה דיברתי תכתבו 
-
אורח
Re: משחק ישן (מלפני 7 שנים)
זה מה שאני זוכרת.. לדעתי היו שם גם מכוניות וכאילו בנות שנוסעות במכוניות לסוסים.. אני זוכרת שהיו שם שני סוסים: אחד גדול ואחד קטן.
ואם זה אותו משחק, אני זוכרת שהיה גם תינוק שמאכילים ומטפלים בו אבל זה כאילו בחדר אחר..
ואם זה אותו משחק, אני זוכרת שהיה גם תינוק שמאכילים ומטפלים בו אבל זה כאילו בחדר אחר..
משחק ישן זו הגדרה יחסית.
בשנת 2014, משחק מלפני 7 שנים, משחק ששיחקת או יצא ב-2007 אינו מתאים לאתר שלנו.
בשנת 2014, משחק מלפני 7 שנים, משחק ששיחקת או יצא ב-2007 אינו מתאים לאתר שלנו.
לימוד זכות
חשבתי שכשהיא כתבה
היא התכוונה שהמשחק עצמו ישן יותר מאשר לפני שבע שנים. אבל כנראה שאתה צודק.מור :) כתב:משחק ממש ישן ששיחקתי בו לפני 7 שנים בערך..
-
כן לדעתי הוא עוד מלפני 2007, פשוט שיחקתי בו לפני 7 שנים
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
קצת מטריד להבין מה זה אומר, אבל 2007 זה ממש חדש פה... כך שגם אם זה יצא כמה שנים קודם לכן, סביר להניח שזה עדיין לא מתאים לכאן.
אולי תמצאי מענה באתרים שמתעסקים במשחקים עכשויים יותר.
בכל מקרה יעזור אם תנסי בכל זאת להוסיף פרטים, גם חיצוניים למשחק (היכן נתקלת בו, האם הוא היה דרך הדפדפן, האם הורדת אותו מאיזה פורטל בידור כמו וואלה וכד').
אולי תמצאי מענה באתרים שמתעסקים במשחקים עכשויים יותר.
בכל מקרה יעזור אם תנסי בכל זאת להוסיף פרטים, גם חיצוניים למשחק (היכן נתקלת בו, האם הוא היה דרך הדפדפן, האם הורדת אותו מאיזה פורטל בידור כמו וואלה וכד').
יש סדרת משחקים שנקראז נדמה DOGZ CATZ HORSEZ בטוח יש עוד משחקים לעוד חיות בכל מקרה במשחקים האלה אמורים לטפל ולגדל את החיה אולי זה קשור למה שאת מחפשת...
-
לא זה לא זה.. אני זוכרת שהיה פעם טרנד כזה לבובות סוסים קטנות כאלה שהיה אפשר למגנט אותם למקרר.. והיו מסרקים וכל זה (במציאות) אז אולי זה בובה מתוך משחק? נראה לי שזה זה.. אתם זוכרים איך קראו לבובות האלה?