משחק מפחיד

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מחפשת נואשת

משחק מפחיד

שליחה על ידי מחפשת נואשת »

עוד קווסט רציחות

מערכת - מחשב
טווח שנים - תאמינו לי אני לא יודעת באיזה שנים ומתי שיחקתי. אני רק יודעת שזה יצא לפני 2003
חברה - הלוואי והייתי יודעת
שפה - היה באנגלית.
סוגה (ז'אנר) - קווסט בסגנון של משחקי שוליית המכשף או הקווסט הזה של הטייס שצריך להטיס איזו שחקנית ויש תאונה במטוס והם מתרסקים. לא זוכרת את שם המשחק.
זווית ראיה - דו מימד
מוסיקה וקול - היה סאונד ובחלק האיזורים הייתה מוזיקה
צבעים וגראפיקה - גרפיקה שמזכירה את הקווסטים שציינתי מקודם
הכרות - היה את המשחק לאחי הגדול. הוא תמיד שיחק בו ואני תמיד הסתכלתי עליו משחק. רק שהוא בקושי זוכר על מה אני מדברת.
משחקים דומים - המשחק CLOCK TOWER דומה בעלילה. צורת המשחק היא של קווסטים שציינתי מקודם. אבל באווירה הוא דומה יותר למשחק CLOCK TOWER
פרמטרים נוספים - זה קווסט אימה. משחקים שם בחורה, נראה לי שיש לה שיער חום בהיר/בלונד כהה. יש איזה כמה רציחות באזור שבו היא גרה (איזו עיירה בפרברים) והיא זו שצריכה לפתור אותן. לא זוכר הרבה כי ממש פחדתי מהמשחק. אבל מה שכן אני זוכר זו איזו סצנה שבה הגיבורה נכנסת לאיזה חדר (לא זוכרת איזה) ורואה גופה של בחור שאיזה סכין/פגיון/מספריים/משהו אחר תקוע לו בראש.

תודה לכל מי שעוזר :)
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: משחק מפחיד

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

נראה לי שרשימת המשחקים בנושא אימה ב-Home of the Underdogs תהיה מאוד שימושית בשבילך, ולא רק לפעם הזאת. :)
http://homeoftheunderdogs.net/theme.php?id=15" target="_blank
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא