ארבעה משחקים

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

מחפשת נואשת

ארבעה משחקים

שליחה על ידי מחפשת נואשת »

1) משחק חלליות. המשחק הזה הוא ממבט צד (יענו החללית טסה מצד שמאל לימין) החלליות לא בדיוק חלליות. יש כל מני סוגים ל"חלליות". יש חללית רגילה, יש איזו חללית ורודה מוזרה, תמנון, פינגווין, איש מקל, חתול ופיה שורכת על טיל. המשחק הוא מאוד מוזר. החייזרים הם מוזרים מאוד. אני זוכרת בבירור שהמשחק מומצף בפינגווינים, תמנונים וגרסאות קטנות של הפסלים מאיי הפסחא. בנוסף יש גם בוסים מוזרים. יש בוס שהוא ממש נראה כמו הנשר האמריקאי, יש פינגווין ענק שצריך לירות לו בפופיק, יש איזו קבוצה של שמנה שפתיים שזורקות שיניים, בת ים ענקית, איזו מכונה מוזרה בצורת שפתיים שצריך לירות ביצורים שבתוכה, יש בלרינה כזו שצריך לעבור לה בין הרגליים כדי לא להפגע, תירס ענקי מקפץ ועוד בוסים. כל אחד יותר מוזר מהשני.

2) משחק תלת מימדי. זה משחק שצריך להסתובב באחוזה מפחידה. יש אישה בלונדינית שמסתובבת שם (איתה משחקים). יש איזה חדר שצריך לדחוף תיבה על חור ברצפה כדי למנוע ממפלצ תלהכנס וגם לחסום חלון עם ארון כדי שמפלצת לא תכנס. ואם פותחים את התיבה איזו מפלצת יוצאת. וגם יש איזו הרפיה שעומדת על מדרגות

3) משחק ירייות מגוף ראשון. יש איזה זומבים שרודפים אחרי חבורת אנשים. השחקן צריך להציל את האנשים שהזומבים תוקפים. יש איזו סצנה שהשחקן מגיע לאיזו עיירה נטושה ויש איזו אישה מחוסרת הכרה על מזרקה (שלא פועלת) ואחרי שהשחקן מתקרב אליה היא כמה ורצה לכיוון השחקן אבל איזה שד מכונף חוטף אותה.

4) משחק שהוא קווסט. אני לא יודעת לומר אםזה משהו די מסובך כמו שוליית המכשף או קווסט די פשוט כמו משחקי הפנתר הורוד. אני רק יודעת שמשחקים בחורה שצריכה לפתור תעלומת רציחות בתיכון. זה היה די קשה ומעולם לא התקדמתי הרבה. אני רק זוכרת שיש לבחורה שיער בהיר ושאחד הקורבנות נמצא מת במלתחות הבנים עם דקירה בגב. הגרפיקה מזכירה את זה של הקווסט עם הטייס שצריך להטיס איזו שחקנית (שחכתי את שם המשחק)

תודה לעזורים
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: ארבעה משחקים

שליחה על ידי Ingsoc »

4. אולי אחד ממשחקי ננסי דרו?
מחפשת נואשת

Ingsoc כתב:4. אולי אחד ממשחקי ננסי דרו?
הראשון נראה לי מאוד מוכר
אבדוק אותו
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

השני זה Alone in the Dark 1.

הראשון נשמע לי מוכר... יכול להיות שראיתי סרטון שלו ביוטיוב פעם.
מחפשת נואשת

Octarine כתב:השני זה Alone in the Dark 1.

הראשון נשמע לי מוכר... יכול להיות שראיתי סרטון שלו ביוטיוב פעם.
תודה רבה זה אכן זה
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

טענו בחיטים והודה לו בלוקשים

שליחה על ידי brother34 »

מחפשת נואשת כתב: הגרפיקה מזכירה את זה של הקווסט עם הטייס שצריך להטיס איזו שחקנית (שחכתי את שם המשחק)
אמנם זה לא ממש מה שחיפשת, אבל אם תרצי להזכר זה Foaq.
סמל אישי של משתמש
astralc
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי astralc »

הראשון זה
Sexy Parodius
מחפשת נואשת

astralc כתב:הראשון זה
Sexy Parodius
למאן האמת מסתבר שחיפשתי את כל הסדרה של זה.
עשיתי איזה משמש רציני מאיזה שלושה משחקים שבסדרה XD
סמל אישי של משתמש
dj_anubis
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי dj_anubis »

לגבי המשחק עם הזומבים זה מזכיר לי את LEFT4DEAD (שיחקתי בו מעט אבל ממה שאני זוכר זה דומה)
מחפשת נואשת

dj_anubis כתב:לגבי המשחק עם הזומבים זה מזכיר לי את LEFT4DEAD (שיחקתי בו מעט אבל ממה שאני זוכר זה דומה)
אני מכירה את המשחק הזה
וזה לא מה שאני מחפשת
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

לא אמרת שאת נרשמת לפורום? ;)

3. מוזר לי שאף אחד לא הציע את The House of the Dead. כנראה זה לא מתאים לתיאור. עוד משחקי FPS עם זומבים באותן שנים בערך: Isle of the Dead, Corpse Killer, ותמצאי נוספים ברשימת המשחקים עם זומבים במובי. (יש גם רשימה בויקיפדיה.)

מה לגבי כל שאר המשחקים? התשובות שקיבלת סיפקו אותך?
dj_anubis כתב:לגבי המשחק עם הזומבים זה מזכיר לי את LEFT4DEAD (שיחקתי בו מעט אבל ממה שאני זוכר זה דומה)
Left 4 Dead?... מ-2008?...
מחפשת נואשת

Radioactive Grandpa כתב:לא אמרת שאת נרשמת לפורום? ;)

3. מוזר לי שאף אחד לא הציע את The House of the Dead. כנראה זה לא מתאים לתיאור. עוד משחקי FPS עם זומבים באותן שנים בערך: Isle of the Dead, Corpse Killer, ותמצאי נוספים ברשימת המשחקים עם זומבים במובי. (יש גם רשימה בויקיפדיה.)

מה לגבי כל שאר המשחקים? התשובות שקיבלת סיפקו אותך?
Left 4 Dead?... מ-2008?...

לעזאזל שחכתי להירשם ><

בכל מקרה את צודק. זה באמת המשחק המדובר. וזה עונה על התיאורץ. לא יודעת למה אמרת שזה לא מתאים לתיאור. יש בזה בדיוקאת הקטע עם האישה שיצור מכונף חוטף אותה

עכשיו אני רק צריכה לברר האם ננסי דרו הזה זה באמת המשחק שאני מחפשת
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

לא אמרתי שזה לא מתאים לתיאור. ניחשתי שאם זה מתאים לתיאור כבר יציעו את זה לפני שהגעתי (טעיתי).
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא