מחפש משחק

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אביב2

מחפש משחק

שליחה על ידי אביב2 »

היי אני מחפש משחק שפעם שיחקתי. אני זוכר שמתחילים במין בסיס כזה עם סורגים מאחור, ובהתחלה יש מין כדור קוצים שצריך להרוג. אחר כך צריך לטייל במשחק ולמצוא כל מיני דברים. המשחק היה בגוף ראשון בתלת מימד, הוא היה בשפה אחרת כנראה גרמנית או שזה היה אנגלית אני לא בטוח. אז בעיקרון אני מקווה לגלות את שמו וגם לשחק אותו שוב. אם למישהו יש מושג מה המשחק הזה בבקשה שיעזור, תודה
אביב2

Re: מחפש משחק

שליחה על ידי אביב2 »

אז אף אחד לא יודע איזה מישחק זה?
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

כנראה... נסה לתת עוד כמה מילים על המשחק. למשל : תלת מימד גוף ראשון - מבחינת רמת הגרפיקה דומה לדום? UT2004? CoD Black Ops?
איך הרגו - עם חרבות וגרזנים? M-16? רובי לייזר?
ואידך זיל גמור.
אורח

שליחה על ידי אורח »

brother34 כתב:כנראה... נסה לתת עוד כמה מילים על המשחק. למשל : תלת מימד גוף ראשון - מבחינת רמת הגרפיקה דומה לדום? UT2004? CoD Black Ops?
איך הרגו - עם חרבות וגרזנים? M-16? רובי לייזר?
ואידך זיל גמור.
טוב אז כל מה שאני זוכר על המשחק:
אני רק זוכר שמתחילים במין בסיס או מבצר כזה עם סורגים מאחור, ובהתחלה יש מין כדור קוצים כתום כזה בצד שמאל. מבחינת גרפיקה הוא הכי דומה לדום או לunreal הראשון אבל לא היה מידע על תחמושת וחיים וכל זה בתחתית המסך. לא זוכר בדיוק עם מה הרגו אבל אני די בטוח שזה לא היה חרבות או גרזנים
טוב לא נורא אם אף אחד לא ימצא לי אותו, גם ככה הוא לא היה כזה מדהים פשוט קצת התגעגעתי אליו. וסתם ככה באופן כללי, אחלה אתר חבר'ה
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

סטנדרט גבוה

שליחה על ידי brother34 »

אורח כתב:מבחינת גרפיקה הוא הכי דומה לדום או לunreal הראשון אבל לא היה מידע על תחמושת וחיים וכל זה בתחתית המסך.
כשאתה אומר "דום" אתה מתכוון לדום 1? ואתה משווה את זה לunreal?! :shock:
גם הקטע עם המידע על המסך נראה לי מוזר: יכול להיות שפשוט המסך היה מוגדל למקסימום ולכן לא ראו את זה.
אורח כתב:טוב לא נורא אם אף אחד לא ימצא לי אותו, גם ככה הוא לא היה כזה מדהים פשוט קצת התגעגעתי אליו. וסתם ככה באופן כללי, אחלה אתר חבר'ה
מתייאשים פה מהר בזמן האחרון :Sad: איך ימשיך להיות פה אחלה אתר אם לא נמצא משחקים שמתגעגעים אליהם? :|
אביב2

Re: סטנדרט גבוה

שליחה על ידי אביב2 »

brother34 כתב:
אורח כתב:מבחינת גרפיקה הוא הכי דומה לדום או לunreal הראשון אבל לא היה מידע על תחמושת וחיים וכל זה בתחתית המסך.
כשאתה אומר "דום" אתה מתכוון לדום 1? ואתה משווה את זה לunreal?! :shock:
גם הקטע עם המידע על המסך נראה לי מוזר: יכול להיות שפשוט המסך היה מוגדל למקסימום ולכן לא ראו את זה.
אורח כתב:טוב לא נורא אם אף אחד לא ימצא לי אותו, גם ככה הוא לא היה כזה מדהים פשוט קצת התגעגעתי אליו. וסתם ככה באופן כללי, אחלה אתר חבר'ה
מתייאשים פה מהר בזמן האחרון :Sad: איך ימשיך להיות פה אחלה אתר אם לא נמצא משחקים שמתגעגעים אליהם? :|
טוב אז אני ינסה לפרט יותר הפעם...סליחה אם אני קצת לא ברור מספיק

המשחק היה תלת מימד בגוף ראשון. מתחילים במין מקום סגור כמו בסיס או מבצר שכנראה הוא מין כלא כזה, עם סורגים מאחורי השחקן בתחילת המשחק. כשמנסים לגעת או לעבור תסורגים, זכור לי שמופיע מין הודעה כזאת בשפה אחרת, אבל הייתי קטן באותה תקופה...בן 5 בערך כך שלא ידעתי מה בדיוק היה כתוב. כשממשיכים קצת הלאה יש שני פניות שמאלה וימינה, ובאחד הפניות נתקלים במפלצת בצורת כדור קוצים כתום, ואם פונים ישר מגיעים לחדר אחר ששם בעצם נתקעתי במישחק בתוך מין מבוך כזה. כנראה שהייתה דרך לזוז משם אבל הייתי קטן אז לא הבנתי כלכך איך משחקים.

מבחינת המשחק עצמו, הוא היה קצת דומה לדום 1 וקצת גם לunreal הקלאסי מבחינת הגרפיקה. לא זכור לי מה הופיע על המסך וגם לא זכור לי באיזה נשקים משתמשים להתקפה.

זהו זה כל מה שאני זוכר במאה אחוז לגבי המשחק. אני לא יכול לפרט יותר מזה, אבל אולי יש איזה גלריה של משחקים ישנים מגוף ראשון שאני יכול לבדוק? אם כן זה יכול לעזור אם תביא לי תלינק לשם.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

הפירוט שלך לא עוזר הרבה למי שלא מכיר את המשחק. נסה להוסיף תיאורים כלליים יותר שרלוונטים לכל המשחק או פרטים חיצוניים (העזר ברשימה כאן) כדי לעזור לנו לצמצם את החיפושים. איך בדיוק היה בנוי שלב כלשהו שאתה זוכר, אין בזה הרבה תועלת אם מישהו לא שיחק בזה. אילו אויבים/נשקים/נושא (עתידני/חללי/פנטזיה וכו') - זה כן.
אביב2 כתב:מבחינת המשחק עצמו, הוא היה קצת דומה לדום 1 וקצת גם לunreal הקלאסי מבחינת הגרפיקה.
מבחינתנו יש בין המשחקים הבדל של שמיים וארץ. דום 1 (1993) הוא אחד מאבות הז'אנר הראשונים. אנריל (1998) הוא כמעט מה שאנחנו קוראים לו כאן "חדש מדי". הם מייצגים כמעט את כל הטווח של המשחקים שאנחנו מתעסקים בהם בז'אנר הזה. בן כמה אתה, באיזו שנה היית בן 5?
אביב2

שליחה על ידי אביב2 »

Radioactive Grandpa כתב:הפירוט שלך לא עוזר הרבה למי שלא מכיר את המשחק. נסה להוסיף תיאורים כלליים יותר שרלוונטים לכל המשחק או פרטים חיצוניים (העזר ברשימה כאן) כדי לעזור לנו לצמצם את החיפושים. איך בדיוק היה בנוי שלב כלשהו שאתה זוכר, אין בזה הרבה תועלת אם מישהו לא שיחק בזה. אילו אויבים/נשקים/נושא (עתידני/חללי/פנטזיה וכו') - זה כן.
אביב2 כתב:מבחינת המשחק עצמו, הוא היה קצת דומה לדום 1 וקצת גם לunreal הקלאסי מבחינת הגרפיקה.
מבחינתנו יש בין המשחקים הבדל של שמיים וארץ. דום 1 (1993) הוא אחד מאבות הז'אנר הראשונים. אנריל (1998) הוא כמעט מה שאנחנו קוראים לו כאן "חדש מדי". הם מייצגים כמעט את כל הטווח של המשחקים שאנחנו מתעסקים בהם בז'אנר הזה. בן כמה אתה, באיזו שנה היית בן 5?
במידה ואיכשהו פיספסת את זה, הצהרתי בבירור בהודעה האחרונה "אני לא יכול לפרט יותר מזה". האם לא קראת בדיוק מה שכתבתי או שאתה משחק אותה ראש קטן? אם אני לא יודע יותר מזה, אז איך אני יכול לתת עוד פרטים?

אם אתם מתכוונים לעזור לאנשים למצוא משחקים ישנים, נסו להמעיט בבדיחות ולנסות יותר לעזור. כי כפי שזה נראה אתה יותר כמו ליצן מאשר מנהל פורום שמסוגל לעזור.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

אביב2 כתב:במידה ואיכשהו פיספסת את זה, הצהרתי בבירור בהודעה האחרונה "אני לא יכול לפרט יותר מזה". האם לא קראת בדיוק מה שכתבתי או שאתה משחק אותה ראש קטן? אם אני לא יודע יותר מזה, אז איך אני יכול לתת עוד פרטים?
יש לנו קצת נסיון עם אנשים ש"לא יכולים לפרט יותר מזה". במיוחד כשמדובר במשתמשים שלא טרחו לקרוא את הודעת הכללים, או לא מסוגלים ליישם אותה כראוי.
בדרך כלל אני משתדל להיות נחמד ולעזור להם להוציא מעצמם יותר, אפילו במקרים כאלה - שמדובר בעצלנות של חוסר קריאת/יישום הכללים.
לפעמים המאמץ הנוסף זוכה להכרת תודה, לפעמים לא, ולפעמים זה באמת מוביל למציאת המשחק. אבל נדירים המקרים שבהם זה מוביל לגילוי כל-כך מכוער של כפיות טובה וחוצפה כמו שהדגמת כרגע.
תודה על הצעת השיפור. אתה מוזמן לחפש לך עזרה בפורום אחר שיסכים לקבל את כפיות הטובה שלך.

[עריכה]
עדכון:
אביב התנצל. המשחק שחיפש היה Strife.
נעול הנושא הקודםהנושא הבא