Heroes III לא מזהה את הדיסק בכונן
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Heroes III לא מזהה את הדיסק בכונן
הי, מה קורה.
היה לי, יש לי בעצם, את HOMM3 complete. בגלל איזה כונן ז"ל, יצרתי ISO של שני הדיסקים של המשחק (אחד להתקנה והשני למשחק).
אחרי שהצבתי כוננים F ו-G בדיימון טולס, התקנתי את המשחק (הצלחתי בתאימות של XP SP3). אבל כשאני מנסה להפעיל את המשחק הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק ל- CDROM.
יש לי תחושה שהפתרון פה הוא די פשוט, אבל התחושה הנג'זית לא עוזרת לי למצוא אותו.
אז מה עושים?
(מערכת WIN 7 32bit, אם זה משנה)
היה לי, יש לי בעצם, את HOMM3 complete. בגלל איזה כונן ז"ל, יצרתי ISO של שני הדיסקים של המשחק (אחד להתקנה והשני למשחק).
אחרי שהצבתי כוננים F ו-G בדיימון טולס, התקנתי את המשחק (הצלחתי בתאימות של XP SP3). אבל כשאני מנסה להפעיל את המשחק הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק ל- CDROM.
יש לי תחושה שהפתרון פה הוא די פשוט, אבל התחושה הנג'זית לא עוזרת לי למצוא אותו.
אז מה עושים?
(מערכת WIN 7 32bit, אם זה משנה)
Re: Heroes III לא מזהה את הדיסק בכונן
ווידאת שה-ISO עדיין טעון ככונן וירטואלי?
מניסיון שלי עם הפעלת משחקים מתוך כונן וירטואלי, אתה צריך קראק.
בתקופת המשחקים של הירוס שלוש היו כל מיני סוגים של קראקים, אתה צריך משהו שאם אני זוכר נכון נקרא בערך no-cd
בתקופת המשחקים של הירוס שלוש היו כל מיני סוגים של קראקים, אתה צריך משהו שאם אני זוכר נכון נקרא בערך no-cd
רעיונות טובים, אבל
וודאי שווידאתי, בוודאות.Ingsoc כתב:ווידאת שה-ISO עדיין טעון ככונן וירטואלי?
לעניות נסיוני דוקא, קראקים מופעלים כשאתה לא מציב תמונת דיסק (או דיסק אמיתי) בכונן. אז אתה מציע שאחפש קראק כלשהוא לHOMM3 Complete, וזה יעבוד?c0olL כתב:מניסיון שלי עם הפעלת משחקים מתוך כונן וירטואלי, אתה צריך קראק.
כי להוריד קראקים בלי איזה כיוון יכול להיות תהליך ארוך למדי, לא?
בלי להכיר את המשחק, אם הייתי צריך לנחש, הוא בטח מחפש את הדיסק בכונן D.
תסתכל אם יש איזה setup.exe או קובץ קונפיגורציה או משהו דומה שמאפשר לקבוע מאיפה המשחק מורץ.
[עריכה] יש גם משחקים שכותבים את זה ישר ל-registry ואז צריך לשנות משם, אבל זה די נדיר.
אם בכל זאת תצטרך לשנות משם, בדוק את השרשור הזה ב-GOG:
http://www.gog.com/forum/heroes_of_migh ... ed_problem" target="_blank
תסתכל אם יש איזה setup.exe או קובץ קונפיגורציה או משהו דומה שמאפשר לקבוע מאיפה המשחק מורץ.
[עריכה] יש גם משחקים שכותבים את זה ישר ל-registry ואז צריך לשנות משם, אבל זה די נדיר.
אם בכל זאת תצטרך לשנות משם, בדוק את השרשור הזה ב-GOG:
http://www.gog.com/forum/heroes_of_migh ... ed_problem" target="_blank
אני חייב להודות שהורדתי עשרות משחקים פרוצים, כולל הירוס 3 ותמיד אחרי שהיתי מעלה את הISO ומתקין כרגיל זה לא היה עובד עד שלא היתי מוסיף את הקראק שהיה מגיע בתוך הISO.
אתה צודק שקשה למצוא קראקים, ובערך מאז שהפסקתי לקחת משחקים מחברים שלי ואז להוריד קראק בשביל לשחק גם אחרי שהחזרתי להם את הדיסק (מאז כיתה ד) אני לא עושה את זה, ופשוט במשחקים שאני מוריד הקראק כבר נמצא. אם הוא לא נמצא אני מקסימום בודק אם יש טורנט של הקראק לבד ואם לא אני מוריד גירסה אחרת.
עכשיו, אני לא יודע אם מותר לפרסם כאן לינקים לטורנטים אבל יהיה לך הרבה יותר קל ופשוט להוריד את המשחק מפיירטביי. זה לפחות מה שאני היתי עושה.
אתה צודק שקשה למצוא קראקים, ובערך מאז שהפסקתי לקחת משחקים מחברים שלי ואז להוריד קראק בשביל לשחק גם אחרי שהחזרתי להם את הדיסק (מאז כיתה ד) אני לא עושה את זה, ופשוט במשחקים שאני מוריד הקראק כבר נמצא. אם הוא לא נמצא אני מקסימום בודק אם יש טורנט של הקראק לבד ואם לא אני מוריד גירסה אחרת.
עכשיו, אני לא יודע אם מותר לפרסם כאן לינקים לטורנטים אבל יהיה לך הרבה יותר קל ופשוט להוריד את המשחק מפיירטביי. זה לפחות מה שאני היתי עושה.
עזרה בדרך.
ניחשתי שזה משהו כזה. אבדוק את מה שאמרת, אוקטרין, אם כי אני מעריך שאצטרך עזרה נוספת אם זה ידרדר לכיוון הזה.Octarine כתב:בלי להכיר את המשחק, אם הייתי צריך לנחש, הוא בטח מחפש את הדיסק בכונן D.
מאוד סביר שאתה צודק - יכול להיות שנתקלתי בסוגים אחרים של קראקים (ולא, אני לא מתכוון פה לאיזו בדיחה לא חוקית, אהמ.). לגבי הפתרון שהצעת, הייתי עושה את זה מזמן, אבל אני כל כך מחשיב את העובדה שסוף סוף יש לי משחק מקורי, ועוד על מדף אמיתי ולא וירטואלי, עד שאני מתכונן יותר להתעקש על זה שאצליח להפעיל אותו.c0olL כתב:אני חייב להודות שהורדתי עשרות משחקים פרוצים, כולל הירוס 3 ותמיד אחרי שהיתי מעלה את הISO ומתקין כרגיל זה לא היה עובד עד שלא היתי מוסיף את הקראק שהיה מגיע בתוך הISO.
דרך אגב, אני חושב שבאמת לא רואים פה בעין יפה פרסום טורנטים למשחקים נמכרים, אבל אני לא זוכר בדיוק את ההגדרה. בכל מקרה, תודה על הכוונה
כן טוב, הנקודה היא שאתה טוען שיש לך את המשחק המקורי, אם זה לא היה המצב לא היתי מציע לך את זה 
אני מקווה שהשיטה של אוקטרין תעבוד, ואם כן אני אשמח לשמוע. זה יהיה ממש חידוש בשבילי שאפשר לפתוח ככה משחקים בלי הדיסק.
אני מקווה שהשיטה של אוקטרין תעבוד, ואם כן אני אשמח לשמוע. זה יהיה ממש חידוש בשבילי שאפשר לפתוח ככה משחקים בלי הדיסק.
שיהיה ברור, השינוי הזה לא מאפשר להפעיל משחק בלי הדיסק, הוא בסה'כ משנה את הכונן שהמשחק מחפש בו את הדיסק.c0olL כתב:זה יהיה ממש חידוש בשבילי שאפשר לפתוח ככה משחקים בלי הדיסק.
לפעמים זה נוח, אם מכל מיני סיבות אתה לא רוצה להשתמש בדיסק פיזי, להעתיק את הקבצים מהדיסק לתיקיה על כונן אחר ולהפנות את המשחק לשם (כמובן, בהנחה שאין עוד הגנות שמחייבות את הדיסק).
בתקופה שהיה לי 486, שיחקתי עם תוכנה דומה שנקראה FakeCD
נדמה לי שהיום זה לא עובד במצב וינדוס, ואולי גם אנטיוירוס יכול לחסום את זה.
(אצלי זה עוד קיים בקירנדיה 3, טרמינטור פיוצ'ר שוק, קורידור 7)
(אולי אפילו רק ניסיתי את זה אז)
ודאו שיש לכם מקום פנוי - תופס 14KB
http://dl.dropboxusercontent.com/u/3660 ... kecd0c.zip" target="_blank
נדמה לי שהיום זה לא עובד במצב וינדוס, ואולי גם אנטיוירוס יכול לחסום את זה.
(אצלי זה עוד קיים בקירנדיה 3, טרמינטור פיוצ'ר שוק, קורידור 7)
(אולי אפילו רק ניסיתי את זה אז)
ודאו שיש לכם מקום פנוי - תופס 14KB
http://dl.dropboxusercontent.com/u/3660 ... kecd0c.zip" target="_blank
אתה יכול לנסות להחליף את האותיות של הכוננים - להפוך את כונן D ללא פעיל, להציב בדאמון טולס ולהחזיר את הכונן בתור אות אחרת.
זה עוד יכול להדרדר
תודה רבה על כל העצות, אבל, אהמ, איך להגיד את זה בעדינות - הלכתי צעד אחורה...
הסרתי את ההתקנה מתוך מחשבה שזה יעזור לי לסדר את הבעיה, ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את ההתקנה שוב.
אולי זה בגלל שנשארו חתיכות משחק איפשהוא ברגיסטרי או משהו? (אני די יורה באפילה פה).
ניסיתי במצב תאימות XP SP3 וSP2 כמו קודם, ואין תגובה. אני מפעיל כמנהל.
אז מה עכשיו?
הסרתי את ההתקנה מתוך מחשבה שזה יעזור לי לסדר את הבעיה, ועכשיו אני לא מצליח להפעיל את ההתקנה שוב.
אולי זה בגלל שנשארו חתיכות משחק איפשהוא ברגיסטרי או משהו? (אני די יורה באפילה פה).
ניסיתי במצב תאימות XP SP3 וSP2 כמו קודם, ואין תגובה. אני מפעיל כמנהל.
אז מה עכשיו?
מה זה לא מצליח להפעיל?
מה קורה אחרי שאתה לוחץ דאבל קליק על הקובץ התקנה שלך?
מה קורה אחרי שאתה לוחץ דאבל קליק על הקובץ התקנה שלך?
כפשוטו
שממה. מדבר. דממת אלחוט. ואקום. גורנישט. אתה מבין את הכיוון - פשוט לא קורה שום דבר.brother34 כתב: ואין תגובה.
כתוב משהו ב-event viewer כשאתה מפעיל את ההתקנה?
תנסה לבצע שחזור מערכת ללפני ההסרה (או לפני ההתקנה בכלל).
תנסה לבצע שחזור מערכת ללפני ההסרה (או לפני ההתקנה בכלל).