עזרה בזיהוי משחק ישן

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

-SchniX-
משתמש רשום
משתמש רשום

עזרה בזיהוי משחק ישן

שליחה על ידי -SchniX- »

אהלן :)

אני מחפש, כבר לא מעט זמן ,משחק ישן:

מערכת: זה לPC, האם זהו משחק דוס או ווינדווס 95, או משהו דומה, אני לא זוכר בוודאות, אבל אני מאמין שדוס, ומקסימום ווינדווס 95.

טווח שנים: שנות ה90, זה בטוח, אבל קשה לי לומר בדיוק, מאמין שתחילת שנות ה90..אולי 1990-1995 ככה.

חברה: אין לי מושג, זה דיי נראה משחק אינדי, או סטודיו קטן, ע"פ מה שאני זוכר מהעיצובים.

שפה: לועזית זה בטוח. ממה שאני זוכר, אלפבית לטיני.

סוגה(ז'אנר): פלטפורמר. אתה משחק תוכי קטן, או ציפור צבעונית כלשהי, שרץ לאורך פלפורמה ארוכה, ודקה, לאורך כל השלב, ואתה יכול לקפוץ, אולי גם ללכת על הפלטפורמה העליונה במצבים מיוחדים.
אני מאמין שהפלטפורמה היתה לא רציפה לגמרי, בשביל שתהיה סיבה לקפוץ מעל חלקים ללא ריצפה, ולא ליפול למותך.
אולי היו אויבים, אבל אני לא זוכר בוודאות.

זווית ראיה: מהצד, כאמור, זהו סוג של פלטפורמר.

קהל יעד: כל המשפחה, אני מאמין.

מוסיקה וקול: אני לא זוכר בוודאות, אבל יש לי הרגשה שהיה למשחק טון מקפיץ..משהו שתואם את הצבעים הפסיכודלים, ע"פ מה שאני זוכר.

צבעים וגראפיקה: אז הדמות שלך היא מין סוג של תוכי, או ציפור צבעונית כלשהי. הדמות היא קטנה יחסית למסך, מורכבת רק מכמה פיקסלים(אולי באותו סדר גודל של תולעת בוורמס המקורי, מבחינת קיבולת פיקסלית).
עכשיו, זכור לי משחק ממש ממש צבעוני, מהזיכרון המעורפל, אני חושב שלא רק התוכי צבעוני, אלא כל השלב, והטיפוגרפיה גם. משהו קצת פסיכודלי מבחינת עושר הצבע.
הייתי אומר שעיצוב הגרפיקה בגדול מזכיר את סוג העיצוב של המשחק "Jill in The Jungle"..משהו שנראה מעט אינדי כזה, לתקופתו.
אתה, בתור התוכי היית רץ וקופץ על פלטפורמה ארוכה מאוד, בעולם מרחף, והפלטפורמה היתה דקה ונמצאת באוויר, ואם היית נופל, נדמה לי, שזה היה לים.

הכרות: יכול להיות שהמשחק היה באחד מאוספי ה"1000 דמויים בחצי שקל" שהיו נהוגים אז. אבל אני לא מתחייב שזה מאוסף כזה.

משחקים דומים: אז כמו שאמרתי, גרפית, מזכיר קצת את ג'יל בג'ונגל, אבל מבחינת משחקיות, זכור לי פלטפורמר מאוד פשוט, רצים על פלטפורמה ארוכה וקופצים מעל הרווחים שיש בפלטפורמה, כמו הרבה משחקי פלטפורמה אחרים, אך פה, זו פלטפורמה ישרה, דקה, רציפה ובלי שינוי גובה, אם אני זוכר נכון.

תודה!
Og
מנהל
מנהל

Re: עזרה בזיהוי משחק ישן

שליחה על ידי Og »

לא מצלצל לי מוכר, אבל אם אף אחד לא יזהה, אולי כדאי לך לחפש את אוסף הדמואים כאן:
viewtopic.php?f=1&t=20541" target="_blank

ואני מקווה שהפעם תכבד יותר את חוקי הפורום ותחזור לדווח, שלא כמו בפעם הקודמת.
-SchniX-
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: עזרה בזיהוי משחק ישן

שליחה על ידי -SchniX- »

תודה

אני חיפשתי באוספים, ולא מצאתי את המשחק, לכן, פתחתי את הפוסט.
הנחתי שלא יזהו. תודה בכל מקרה.

לגבי הפוסט הישן, שכחתי לגמרי שכתבתי אותו בכלל.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא