מחפש שם של משחק אסטרטגיה על האימפריה הרומית

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

miki108
משתמש רשום
משתמש רשום

מחפש שם של משחק אסטרטגיה על האימפריה הרומית

שליחה על ידי miki108 »

ממה שאני זוכר, בעטיפת המשחק יש מלך עם רקע אדום ודגל של רומא העתיקה. במשחק עצמו אתה צבא של חיילים אדומים, וכל פעם אתה נגד צבא בצבע אחר. יש צבאות ירוקים, שחורים, כחולים ועוד. במשחק כדי לשרוד חייבים לדאוג לתושבים שבעיר לאוכל, ובשביל זה יש אפשרות לגדל מטעי פירות, לגדל פרות לגבינה ולצוד צבאים לבשר. כל האוכל נלקח לבית עץ שאתה בונה בתחילת המשחק. הדגלים של הלוחמים הם דגל הלבן אדום כמו של הצבא הרומי של פעם. מי שמכיר אשמח לעזרה.[quote][/quote]
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: מחפש שם של משחק אסטרטגיה על האימפריה הרומית

שליחה על ידי Ingsoc »

זה תיאור מאוד כללי והוא יכול להתאים להרבה משחקי אסטרטגיה, נסה להרחיב אותו.

בכל מקרה אם הייתי לוקח ניחוש פרוע הייתי מציע את Age of Empires. אם זה לא זה תנסה לחפש ברשימה הזו.
miki108
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי miki108 »

טוב אז ככה:
שיחקתי במשחק לפני 6 שנים בערך למרות שאני משער שהוא ישן יותר(לפני 2007). המשחק מתחיל שאתה המלך ונמצא בצריח הראשי. יש לך הרבה שלבים, ובשלב שאתה נתקע יש אפשרות לדלג עליו באמצעות תרנגולות(נותן תרנגולת ועובר שלב). במשחק עצמו כשאתה מותקף אתה רואה את הפרצוף של המלך שתוקף אותך. מלך שזכור לי בניוחד היה המלך פיגי(בגלל שהוא דומה לחזיר). אתה בונה צבא לפי הכסף שאתה מרוויח ממיסים שאתה גובה מהתושבים בממלכה. התושבים אוכלים מהאוכל שאתה צובר ואתה בוחר כמה אוכל לתת להם. אתה צריך למצוא איזון של כמות אוכל לעומת מיסים, בגלל שאם תיקח הרבה מיסים ותיתן מעט אוכל, או אם האוכל במאגר ייגמר, יתחילו לרדת לך אחוזים ובלעדיהם לא תוכל לייצר לוחמים וכלי מלחמה. במשחק יש גם חוטבי עצים שמביאים לך אספקת עצים, ואוספי אבנים שמביאים לך אספקות אבן לבניה.
הלוחמים עולים כסף, ומחיריהם משתנים. הזול ביותר זה לוחם עם לפיד, שנהרג תוך שניה אבל הוא מסוגל להבעיר ממלכות אחרות, יש קשתים שאותם אתה מציב בדרך כלל בצריחים שאתה בונה שיקיפו את הצריח של המלך, יש פרשים שחורים שזורקים חצים תוך כדי ריצה, ויש לוחמים עם חרבות ומגנים.
הדגל על צריח המלך הוא דומה לדגל של אנגליה היום, ואותו דגל מופיע בעטיפה של המשחק לצד המלך עם רקע אדום. המשחק לא מופיע ברשימה ששלחת לי. אשמח לעזרה.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

נשמע קצת כמו משהו מסדרת The Settlers או Stronghold. אם זה לא משחק מאחת מהסדרות האלו, נסה לתת עוד פרטים...

נשמע שאתה זוכר לא מעט פרטים, אבל נסה לרשום עוד כמה דברים חשובים: המשחק היה בזמן אמת/בתורות? בדו מימד/בתלת מימד?

אם המשחק הוא משנות ה-2000 הוא בכל מקרה לא מתחום השנים שהאתר עוסק בהן, אבל אולי נוכל לעזור בכל זאת למצוא אם מישהו יודע.

עריכה: למעשה, נשמע לי הרבה כמו Stronghold. נסה לראות כמה זה דומה לזה: http://www.mobygames.com/game/windows/s ... creenshots" target="_blank
או לזה:
http://www.mobygames.com/game/windows/f ... creenshots" target="_blank
miki108
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי miki108 »

עידן אתה גאון! תודה אחי....זה סטרונגגולד
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

בכיף, שמח שיכולתי לעזור :)

איזה Stronghold זה, אגב?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

רגע, אז מה הקשר לאימפריה הרומית? זו אפילו לא אותה עת היסטורית.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Radioactive Grandpa כתב:רגע, אז מה הקשר לאימפריה הרומית? זו אפילו לא אותה עת היסטורית.
ובכן, ביזנטיון הייתה קיימת באותה תקופה... :wink:

אבל אכן, אין קשר. המשחק מתרחש באנגליה של ימי הביניים.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא