FIFA 2002 ועוד בסגנון
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
-
Tal1
FIFA 2002 ועוד בסגנון
שלום,
יש לכם מושג אולי, מאיפה אני יכול להשיג את המשחק הזה?
היה גם משחק יורו מדהים שאני לא בטוח מתי יצא- ב2004 יכול להיות, היה אחד היפים.
אגב, משחק של ליגת האלופות של EA, היה פעם??
ושאלה אחרונה- על איזה משחק מנג'ר אתם ממליצים(מהישנים) כדי להעביר המון זמן?
המון תודה מראש!
יש לכם מושג אולי, מאיפה אני יכול להשיג את המשחק הזה?
היה גם משחק יורו מדהים שאני לא בטוח מתי יצא- ב2004 יכול להיות, היה אחד היפים.
אגב, משחק של ליגת האלופות של EA, היה פעם??
ושאלה אחרונה- על איזה משחק מנג'ר אתם ממליצים(מהישנים) כדי להעביר המון זמן?
המון תודה מראש!
-
Tal1
Re: FIFA 2002 ועוד בסגנון
טוב, מצאתי פיפ"א 2002 והתקנתי, הכל טוב ויפה, המשחק גם עלה בווינדוס 7, אבל רק עד הקטע של תחילת הגיימפליי, איך שהוא מסיים לטעון, הוא קורס.
מה אפשר לדעתכם לעשות??
מה אפשר לדעתכם לעשות??
-
Tal1
ניסיתי להוריד את הוירטואל פרו, הוא בכלל לא מוכן להפעיל את זה..
איזה עוד אופציות יש?
איזה עוד אופציות יש?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בהנחה שהתכוונת לוירטואל פיסי, אני לא חושב שיש הרבה טעם לנסות להפעיל משחק מסוף 2001 על חלונות 95. מה ההודעה שאתה מקבל?
אם לא עזר לך לשחק במצבי התאימות, ואתה לא יכול לתת לנו פרטים נוספים על הבעיה (סתם קורס, או שיש הודעת שגיאה?) - אולי כדאי שתנסה חלופה שונה לגמרי. כמו לשחק בגרסת ה-PS על אמולטור מתאים.
אם לא עזר לך לשחק במצבי התאימות, ואתה לא יכול לתת לנו פרטים נוספים על הבעיה (סתם קורס, או שיש הודעת שגיאה?) - אולי כדאי שתנסה חלופה שונה לגמרי. כמו לשחק בגרסת ה-PS על אמולטור מתאים.
-
Tal1
את הוירטואל PC אני עוד מתקין ברגעים אלה, יש סעיף שלם שפספסתי...
זה מעניין מאוד אגב, לא חשבתי שבאמת יצא לי להתעסק עם הדבר הזה- אגב עוד פעם, אתה אומר שמשחק מ2002 לא יעבוד כראוי?
אולי עם WIN98 זה כן ילך??
יש גרסה של ווינדוס 98 כמו ה95?
לדעתי הפעלתי את הפיפ"א 2002 כששיחקתי על הווינדוס 98.
זה מעניין מאוד אגב, לא חשבתי שבאמת יצא לי להתעסק עם הדבר הזה- אגב עוד פעם, אתה אומר שמשחק מ2002 לא יעבוד כראוי?
אולי עם WIN98 זה כן ילך??
יש גרסה של ווינדוס 98 כמו ה95?
לדעתי הפעלתי את הפיפ"א 2002 כששיחקתי על הווינדוס 98.
לפי העטיפה הזו המשחק תומך במערכות ההפעלה הבאות:
אולי שווה להסיט את המאמצים לכיוון הזה, המשחק בטח יעבוד בצורה חלקה יותר מאשר על חבילת דוסבוקס עם חלונות 95.
- חלונות 2000
- חלונות ME
- חלונות 98
- חלונות 95
אולי שווה להסיט את המאמצים לכיוון הזה, המשחק בטח יעבוד בצורה חלקה יותר מאשר על חבילת דוסבוקס עם חלונות 95.
אהלן טל,Tal1 כתב:ושאלה אחרונה- על איזה משחק מנג'ר אתם ממליצים(מהישנים) כדי להעביר המון זמן?
אני יכול להמליץ בחום על championship manager 01/02, עשיתי לילות כימים באשמתו
למרות שכיום מעטים השחקנים שתמצא שם עדיין כמה שחקנים פעילים כמו רוביניו למשל.
-
Tal1
איתן תודה על ההמלצה, שמעתי שהוא אכן אחד המוצלחים אי פעם בקטגוריה, אבל אני מחפש משהו עם הרבה הרבה יותר ליגות, וגם עם הענייני דירוגים של הליגות השונות באירופה/אסיה/אמריקה...
יש משהו שממש מושקע ויהיה כיף להעביר איתו לילות?
-
אורח
יש לי מחשבI3 נייד בלי כרטיס מסך, עם המאיץ המובנה INTEL3000, בגלל זה אני שואל.Tal1 כתב:איתן תודה על ההמלצה, שמעתי שהוא אכן אחד המוצלחים אי פעם בקטגוריה, אבל אני מחפש משהו עם הרבה הרבה יותר ליגות, וגם עם הענייני דירוגים של הליגות השונות באירופה/אסיה/אמריקה...
איזה משחקי ספורט ממש טובים אפשר להפעיל ברמה הזאת??
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
מעניין שהם לא מתייחסים שם לעניין הסיביות. עד כמה שידוע לך זה לא רלוונטי?Gordi כתב:חלונות XP היא מערכת שיחסית קל להשיג בימינו בצורה חוקית אם יש לך עותק חוקי של חלונות 7, וזאת באמצעות Windows XP Mode.
היי,Tal1 כתב:איתן תודה על ההמלצה, שמעתי שהוא אכן אחד המוצלחים אי פעם בקטגוריה, אבל אני מחפש משהו עם הרבה הרבה יותר ליגות, וגם עם הענייני דירוגים של הליגות השונות באירופה/אסיה/אמריקה...
אממ דווקא זו צריכה להיות אחרונת דאגותיך, בתחילת "קריירה" אתה נדרש לבחור אילו ליגות אתה מעוניין לטעון למאגר של המשחק.
זכור לי במיוחד מסע לא קצר שלי(בעצם עד ימינו-כתרישר שנים
לא נראה לי ששווקה גרסה של 64 ביט לשוק הביתי.Radioactive Grandpa כתב:מעניין שהם לא מתייחסים שם לעניין הסיביות. עד כמה שידוע לך זה לא רלוונטי?Gordi כתב:חלונות XP היא מערכת שיחסית קל להשיג בימינו בצורה חוקית אם יש לך עותק חוקי של חלונות 7, וזאת באמצעות Windows XP Mode.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
נראה לי שלא הובנתי כהלכה. התכוונת ל-XP? אני התכוונתי ל-7, ליכולת של הפתרון הזה לפעול תחת מערכת הפעלה כזו.
אהה, אם כך, לדעתי זה חלק מהעניין - לאפשר אפילו לבעלי מערכת 64-ביט להפעיל תוכנות שיועדו ל-XP-32bit. זאת הרי מכונה וירטואלית.