הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!
Gordi כתב:כבר כמה זמן שאני רוצה להכין סדרה של מדריכים מצולמים להפעלת משחקים ישנים. הטריגר הסופי היה בעקבות השרשור הזה, ולמרות שמדובר בתוצר שעדיין לא מלוטש לחלוטין, אני מצרף פה קישור אליו בתקווה שהוא יסייע: http://www.youtube.com/watch?v=REnr7jUQ_Sc" target="_blank
(אני מניח שמקומן של תגובות, הערות והארות בנוגע לסרטון עצמו הוא בשרשור חדש. שהראשון שרוצה להגיד משהו יפתח אחד כזה )
מעניין שדווקא השרשור ההוא היה הקש בשבילך - שמת לב שלמעשה המדריך שלך לא היה פותר את הסיבה שגרמה לבעיה שדווחה שם?
כיוון לא רע. פתיח חמוד. אבל איך אתה שם מוזיקת "פתח את ליבך וארנקך" גנרית שכזו במקום איזו פלפלת איכותית מדור ה-8bit?
את שאר הדברים שיש לי בנושא אומר בהמשך.
Radioactive Grandpa כתב:מעניין שדווקא השרשור ההוא היה הקש בשבילך - שמת לב שלמעשה המדריך שלך לא היה פותר את הסיבה שגרמה לבעיה שדווחה שם?
כן, אבל זה כבר היה מאוחר מדי
Radioactive Grandpa כתב:אבל איך אתה שם מוזיקת "פתח את ליבך וארנקך" גנרית שכזו במקום איזו פלפלת איכותית מדור ה-8bit?
כי זה מה שיוטיוב הציעו באשף עריכת הוידאו שלהם .
הייתי רוצה מוזיקת רקע שקצת קשורה יותר לנושא, אבל אני אצטרך המלצות. מי שהגיב שם מוזמן להגיב גם כאן (וגם מי שלא).
Jazz Jackrabbit - Diamondus הוא לדעתי הטריגר הכי טוב לנוירונים נוסטלגיים שיציפו לך ת'מוח. אבל אני לא בטוח שהוא ישתלב טוב כמוזיקת רקע למדריך.
Rayman - Game Over יכול להשתלב מעולה, אבל זה רק 35 שניות (במדריך נמרח הרבה זמן. מבלי לגרוע מפונטציאל הבהירות שלו אני חושב שאפשר להביא אותו לאורך קרוב). חסרון נוסף הוא שהמוזיקה איכותית מדי ולא מאפיינת את הז'אנר (מאבד את הפואנטה למי שלא מכיר).