קודים לטיטוס השועל
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
קודים לטיטוס השועל
אני רוצה קודים ל"טיטוס השועל". הבעיה היא שהקודים של חברת "Titus" משתנים ממחשב למחשב. ראיתי שלמשחק פרהיסטוריקס (גם של חברת "Titus") יש קודים מיוחדים שמתאימים לכל המחשבים (הם נמצאים פה באתר). רציתי לשאול האם יש למישהו מושג איך השיגו את הקודים של פרהיסטוריקס, והאם מישהו יודע איך להשיג את הקודים של טיטוס השועל.
Re: קודים לטיטוס השועל
אם הקודים עובדים לך, נשמח אם תעדכן אותנו על מנת שנוכל להעלות אותם לאתר 
-
אורח
אני מאוד מצטער, הקודים אינם עובדים. אולי לא הייתי ברור: הקודים משתנים ממחשב למחשב, אך ליוצרים בטוח יש איזשהו מאסטר-קוד שמתאים לכל המחשבים. אני שואל האם מישהו יודע מאיפה הגיעו הקודים של פרהיסטוריקס לאתר. המשחק פרהיסטוריקס הוא גם של חברת Titus ומישהו הצליח להשיג את המאסטר-קוד שלו.
תודה בכל אופן.
תודה בכל אופן.
סליחה. לא שמתי לב שאני לא שולח את זה מהחשבון שלי אלא תחת השם אורח.
מאוד לא סביראורח כתב:אני מאוד מצטער, הקודים אינם עובדים. אולי לא הייתי ברור: הקודים משתנים ממחשב למחשב, אך ליוצרים בטוח יש איזשהו מאסטר-קוד שמתאים לכל המחשבים. אני שואל האם מישהו יודע מאיפה הגיעו הקודים של פרהיסטוריקס לאתר. המשחק פרהיסטוריקס הוא גם של חברת Titus ומישהו הצליח להשיג את המאסטר-קוד שלו.
תודה בכל אופן.
צר לי לומר, אבל אתה כנראה לא בעניינים. ידוע שגם בפרהיסטוריקס וגם בטיטוס השועל הקודים משתנים ממחשב למחשב. אתה מוזמן לנסות להוריד את המשחקים בשני מחשבים שונים באותה גרסה, ולראות זאת בעצמך.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
בהחנה שהתכוונת ל-Prehistorik 2:
viewtopic.php?p=99965#p99965" target="_blank
viewtopic.php?p=99965#p99965" target="_blank
את הקודים האלה כבר ראיתי. כרגע אני מחפש את הקודים של טיטוס השועל
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
שאלת איך השגנו את הקודים ההם...
לגבי טיטוס, תוריד את הקובץ Moktar the Fox 2.1.1 לתיקיית המשחק. הוא יכול להציג לך קודים שאמורים לעבוד, רק אם תפעיל את המשחק גם כן דרכו.
לגבי טיטוס, תוריד את הקובץ Moktar the Fox 2.1.1 לתיקיית המשחק. הוא יכול להציג לך קודים שאמורים לעבוד, רק אם תפעיל את המשחק גם כן דרכו.
צודק, סליחה, לא הייתי מרוכז.
בכל אופן תודה.
אני אבדוק את הקישור הזה.
בכל אופן תודה.
אני אבדוק את הקישור הזה.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אגב, יש לציין שמדובר פה למעשה בטריינר, לא באיזה "מאסטר-קוד".
הורדתי את הקובץ אבל אין לי מושג מה לעשות איתו. אתה יודע לעזור לי בזה?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
שים אותו בתיקיית המשחק ותפעיל אותו בדוסבוקס (חלץ את התכנית מהארכיון כמובן). תוצגנה לך ארבע אפשרויות, אם תלחץ 3 תוצג לך רשימת הקודים. אח"כ תפעיל את התכנית שוב (כי הצגת הרשימה מסיימת את התכנית) ותלחץ על 1 כדי להפעיל את המשחק. באופן הזה הקודים ברשימה שראית אמורים לעבוד.
תודה רבה. זה עובד.
אני ממליץ להעלות את זה לאתר.
אני ממליץ להעלות את זה לאתר.