משחק הרפתקאות הצבע והקלק ישן

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אנונימוס

משחק הרפתקאות הצבע והקלק ישן

שליחה על ידי אנונימוס »

ככה, ממה שאני זוכר שיחקתי בו בערך בין 1998 2002, על windows 98 אני חושב המשחק בטח יצא קצת לפני זה.
זה היה משחק הרפתקאות point and click עם דגש עם פתירת פאזלים. המוזיקה אני לא זוכר אבל אני זוכר שהדמויות דיברו (השפה הייתה אנגלית, לא מתורגם).
הגרפיקה הייתה CGI pre rendered בסגנון של Myst וגם היה cutscenes מידי פעם שגם הם היו Pre rendered (הכל היה נורא מפוקסל ובאיכות דיי גרועה).

עד כמה שאני זוכר, המשחק התחיל בזה שאתה מין איש סגול שמגיע למן מקדש בחלל עם 9 (פחות או יותר) פורטלים. כל פורטל שאתה נכנס אליו מעביר אותך לעולם אחר, אחד עולם תת קרקעי עם לבה שיש דמות (אני לא ממש בטוח אבל אני חושב שהיא הייתה שמנה ונמוכה) ואתה יכול ללחוץ עליה ולדבר איתה. עולם אחר היה מין יער כזה שלא עבד לי והעכבר עשה בעיות. כל המשחק הוא ב point and click עם אנימציות ממוחשבות pre rendered בלי שאף אחד זז, אתה רק עובר ממסך למסך והדמויות נמצאות במקום ועושות איזה אנימציה.

הסגנון של המשחק היה Sci Fi הוא התחיל עם צבעים נורא כהים של שחור אפור וסגול. אני לא יודע אם המשחק היה במקור ל DOS אם ל WINDOWS אבל אני אנחש של WINDOWS 95.

המשחק שיחק בדיוק באותה צורה של MYST אבל הוא היה הרבה יותר אפל ובחלל, אבל המשחקיות היא אותו הדבר בדיוק.

בבקשה עזרה למצוא את המשחק :)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

Re: משחק הרפתקאות הצבע והקלק ישן

שליחה על ידי Octarine »

ניחוש (כנראה מוטעה, אבל שיהיה): The Journeyman Project.
http://www.mobygames.com/game/journeyman-project-turbo" target="_blank
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

משום מה גם אני חשבתי על זה, אבל לא הצלחתי להזכר איך קוראים לזה בדיוק וחיפשתי במובי את The longest Journey, וזה בכלל לא התאים.
מעניין מה אנונימוס יגיד.
אנונימוס

שליחה על ידי אנונימוס »

לא, סורי, זה לא זה :(
אורח

שליחה על ידי אורח »

נשמע כמו Chronomaster יש שם איש סגול וגם פורטלים אני חושב:
http://www.mobygames.com/game/dos/chron ... creenshots" target="_blank
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא