איחוד האתר עם ויג'פריק

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
פאקמן
משתמש רשום
משתמש רשום

איחוד האתר עם ויג'פריק

שליחה על ידי פאקמן »

התחיל מפה, אז חשבתי שיש משתמשים פה שלא גולשים בויג'פריק ורציתי לדעת מה דעתכם על כל הנושא, אחרי הכל באמת לא נשאר הרבה לאלו שאוהבים משחקים נוסטלגיים בישראל, אז אם יש לכם רעיונות, הצעות, או שאתם פשוט רוצים להביע תמיכה/התנגדות, תכתבו פה.

מנהלים, אם ע"י פתיחת האשכול הזה אני עוקף סמכויות כלשהן אני מצטער מראש ואפשר כמובן למחוק/לנעול את האשכול.
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: איחוד האתר עם ויג'פריק

שליחה על ידי Ingsoc »

לא ממש הבנתי את הטעם שבהצעה, אמנם שני האתרים/פורומים מתעסקים במשחקי נוסטלגיה אבל אנחנו מתעסקים בעיקר במשחקי מחשב (להוציא את רומולטור שהוא החלק הפחות פעיל באתר/פורום) ויג'פריק מתעסקים עם משחקי קונסולות.
סמל אישי של משתמש
פאקמן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי פאקמן »

Ingsoc כתב:לא ממש הבנתי את הטעם שבהצעה, אמנם שני האתרים/פורומים מתעסקים במשחקי נוסטלגיה אבל אנחנו מתעסקים בעיקר במשחקי מחשב (להוציא את רומולטור שהוא החלק הפחות פעיל באתר/פורום) ויג'פריק מתעסקים עם משחקי קונסולות.
נכון, אבל למה להמשיך בהפרדה?הרי למי שמחפש משחקים ישנים יהיה הרבה יותר נוח שיש לו את כל המומחים והמשחקים במקום אחד, וחוץ מזה, מה רע בשיתוף פעולה?
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

זה בסדר, לא עקפת שום סמכות. סתם העלית נושא שכבר הועלה בורסיות שונות מספיק פעמים כאן, כך שמי שמכיר את העניין ומבין את הנפשות הפועלות (כולל הקריאה בין השורות שם ב-VGfreak) יודע שאין טעם של ממש להעלות את זה שוב.

רק נקודה קטנטנה לחידוד:
פאקמן כתב:אבל למה להמשיך בהפרדה?
זה ניסוח מטעה מאוד. אין פה שום פעולת "הפרדה" שמישהו יכול להמשיך בכלל. התגבשה קהילה פה, והתגבשה קהילה שם (ובמקרה יש חפיפה ניכרת בתחום העניין, ולכן גם חפיפה מעטה במשתתפים).
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

ניצוצות

שליחה על ידי brother34 »

פאקמן כתב:
Ingsoc כתב:לא ממש הבנתי את הטעם שבהצעה, אמנם שני האתרים/פורומים מתעסקים במשחקי נוסטלגיה אבל אנחנו מתעסקים בעיקר במשחקי מחשב (להוציא את רומולטור שהוא החלק הפחות פעיל באתר/פורום) ויג'פריק מתעסקים עם משחקי קונסולות.
נכון, אבל למה להמשיך בהפרדה?הרי למי שמחפש משחקים ישנים יהיה הרבה יותר נוח שיש לו את כל המומחים והמשחקים במקום אחד, וחוץ מזה, מה רע בשיתוף פעולה?
אני לא יודע מה קורה שם, אבל פה המון פעמים שלחו להתייעץ אצלם, (בייחוד עידן, אם אני זוכר טוב), - סוג של שיתוף פעולה :)

עריכה : עכשיו ראיתי שהם גם נחמדים. לדוגמא : http://www.vgfreak.com/forum/viewtopic.php?p=7780#p7780" target="_blank

אז הכל טוב, לא? הרוב, לפחות.
סמל אישי של משתמש
פאקמן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי פאקמן »

Radioactive Grandpa כתב: רק נקודה קטנטנה לחידוד:
פאקמן כתב:אבל למה להמשיך בהפרדה?
זה ניסוח מטעה מאוד. אין פה שום פעולת "הפרדה" שמישהו יכול להמשיך בכלל. התגבשה קהילה פה, והתגבשה קהילה שם (ובמקרה יש חפיפה ניכרת בתחום העניין, ולכן גם חפיפה מעטה במשתתפים).
כן, צודק...
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

למען האמת, אני לא בטוח שאיחוד הפורומים עלה כאן. דיברתי על זה עם גורדי ואקס בטלר נראה לי...אי שם בשנת 2004 הרחוקה, פלוס-מינוס(אולי גם עם המנהלים האחרים באותה תקופה? עברו הרבה שנים...). לא זוכר אם העליתי את זה בפני כולם. ב-VGFreak אכן רשמתי על זה בפורום.

בכל מקרה, העליתי את הנושא שוב בעיקר בעקבות סגירת נוסטלגיה ולתמיד, ובעקבות ירידה מתמשכת בפעילות, בעיקר של הפורום שלנו, אבל גם של VGFreak.

אני יודע שהסיכוי קלוש, ולמען האמת, בכלל לא התכוונתי שזה ייפתח פה בתור נושא נפרד, בגלל העובדה הזו. אקס בטלר לא פוסל את הרעיון אמנם(ואם אני זוכר נכון, גם ב-2004 הוא לא פסל אותו), אבל כל עוד אין הסכמה מצד גורדי לניסיון שכזה, אין טעם בנושא.
סמל אישי של משתמש
פאקמן
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי פאקמן »

זה כבר התבצע (לפחות מצד ויג'פריק)

http://www.vgfreak.com/forum/index.php
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

יפה! בסיסי, אבל בהחלט צעד טוב לדעתי.

ניתן רק לראות מה גורדי חושב על כך מהצד שלנו.
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

winds of change

שליחה על ידי brother34 »

וואו, יפה מאוד, ובעיקר - זריז.
אני לא רואה את זה קורה פה בזמן הקרוב מהסיבה היחידה שההתרשמות שלי היא שגורדי חושב הרבה יותר לפני שהוא עושה צעדים כאלה,
וסבא צריך להרביץ איזה הודעה רצינית על למה כן ולמה לא, ואיך זה שבעקרון כל האתרים הם חינוכיים, תלוי בהגדרה של אתר.
אבל אולי בסוף יהיה משהו לתועלת שני הצדדים.
דרך אגב, פאקמן, לטיפולך.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

רק אני פספסתי פה את הבדיחה עם ה"חינוכי"? מה הקטע?
סמל אישי של משתמש
brother34
משתמש רשום
משתמש רשום

שליחה על ידי brother34 »

ואת זה הבנת?
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

brother34 כתב:ואת זה הבנת?
נופ..לכן אני שואל מה הקטע :)
סמל אישי של משתמש
פאקמן
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: winds of change

שליחה על ידי פאקמן »

brother34 כתב:דרך אגב, פאקמן, לטיפולך.

חבל שלא אמרת לי על זה יותר מוקדם, או יותר נכון חבל שאני לא אמרתי שהייתי שם, אוקיי, אשתף את חוויותי.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

ואללה. יפה מצידו, זה ממש נחמד. [בנוגע לקישור למסע שם]
לטעמי יהיה באמת נחמד ומועיל לעשות משהו מקביל. הנסיון לעודד את השיקום של רומולטור לא הניב משהו בשנתיים האחרונות ולא נראה שיש הרבה טעם להמשיך לתלות בזה תקוות. לדעתי אפשר להפוך את פורום רומולטור למעין ארכיון-למחצה, ובראשה של החלקה בפורום לשים קישור לפורומים ב-VGFreak.
brother34 כתב:וסבא צריך להרביץ איזה הודעה רצינית על למה כן ולמה לא, ואיך זה שבעקרון כל האתרים הם חינוכיים, תלוי בהגדרה של אתר.
פחחח. לקח לי זמן להבין את העניין (למעשה עדיין לא בטוח שהבנתי, כי למה דווקא אתרים הם חינוכיים ומה הקשר לעניינינו...). חשבתי שעדיף שאני אטען ש"מסע אל העבר" ו-"VGFreak" תחת ההגדרות הרלוונטיות הם למעשה אחד מלכתחילה, כך שאין מה לאחד את המאוחד.
אבל אל תעודד אותי, אני נוטה לקחת הזמנות כאלה ברצינות (כאן השתדלתי להימנע מזה כי אני מרגיש שבתקופה האחרונה יש יותר מדי פעמים שאני כאילו מתיימר לדבר בשם גורדי למרות שאיש לא שָׂמַני לזה. שהוא בעצמו ייתן לכם את תשובתו הקצרה והמנומסת :P ).

[עידן, אין מה לעשות, כדי להבין הכל צריך לעבוד.]
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא