הפעלת המשחק: Mickey's 123

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

superman012
משתמש רשום
משתמש רשום

הפעלת המשחק: Mickey's 123

שליחה על ידי superman012 »

שלום,
ניסיתי להתקין את המשחק http://www.old-games.org/games/mickey123 אך ללא הצלחה :Sad:
מישהו מצליח להתקין אותו?

כשפתחתי את חבילת ה-7zip היו שלושה exe-ים שניסיתי להפעיל:
1. MSPTDY.EXE - זה כנראה המשחק, והצלחתי להפעיל אותו (עם dosbox), אבל ראו אותיות והרבה "מריחות זזות". לא ראיתי מיקי מאוס אבל הייתה שם דמות מטושטשת. - לדעתי כנראה חסרים דרייברים (או תאימות חומרה) שבאים עם ההתקנה. לכן...
2. SETUP.exe - נכנסתי אליה גם עם dosbox, אבל כל האפשרויות היו ב-Disabled, לא יכולתי לבחור כלום. אז פתחתי את השלישי עם dosbox
3. install.exe - התחלתי את תהליך ההתקנה, אבל הבעיה היא שהוא כנראה מזהה כוננים וירטואליים או משהו בסגנון, כי מבין כל הכוננים שיש לי על המחשב הוא זיהה רק c, אבל ה-c שהוא זיהה היה שונה. הוא הכיל פחות מג'יגה זיכרון. התעלמתי מזה, ואז כשהתחלתי להתקין הוא כתב לי "אנא הכנס דיסק 1". ולא הצלחתי להמשיך. (כמובן שגם daemon tools לא יעזור, כי הוא לא מזהה את הכונן שהוא יוצר).

אשמח אם למישהו יהיה פתרון לעניין, זה משחק ילדות שלי, ורציתי להתקין את זה לאחי.
תודה!
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: הפעלת המשחק: Mickey's 123

שליחה על ידי Ingsoc »

אתה צריך להריץ אותו בדוסבוקס עם הקובץ Go.bat
superman012
משתמש רשום
משתמש רשום

Re: הפעלת המשחק: Mickey's 123

שליחה על ידי superman012 »

טוב זה מוזר...
כמובן שזה מה שניסיתי ראשון, אבל אני בטוח שזה לא עבד לי (כבר הרצתי בעבר משחקים מהאתר). ועכשיו משום מה זה עובד...
אז תודה!!
הבעיה נפתרה.
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא