בדרך לסיקור ל Death Drome
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
בדרך לסיקור ל Death Drome
יצא לי לשחק קצת בזה, סוף סוף, ואולי במהרה בקרוב גם אגיע אל היעד. אבל בינתיים :
במסך האופציות, בתוך התפריט הראשי, הווליום של המוזיקה נעול לי על הכי נמוך - וכמובן שלא שומעים שום מוזיקה.
אפקטים קוליים דווקא יש, ואפשר להזיז את הווליום שלהם ושל שאר הדברים (בהירות ואיכות הגרפיקה).
ככה זה אמור להיות? המוזיקה לא כלולה בפריצה או משהו?
אני מתאר לעצמי שזו שאלה בעיקר לעוג, אבל אולי עוד מישהו הסתקרן והוריד (מכאן, כמובן)
את המשחק...
זה לא ממש משנה לי, למען האמת, יען כי המשחק לא ממש מושך אותי, אבל למען הדיוק בסיקור,
ומי יודע, אולי אם המוזיקה פצצתית זה יוסיף למשחק כמה נקודות.
במסך האופציות, בתוך התפריט הראשי, הווליום של המוזיקה נעול לי על הכי נמוך - וכמובן שלא שומעים שום מוזיקה.
אפקטים קוליים דווקא יש, ואפשר להזיז את הווליום שלהם ושל שאר הדברים (בהירות ואיכות הגרפיקה).
ככה זה אמור להיות? המוזיקה לא כלולה בפריצה או משהו?
אני מתאר לעצמי שזו שאלה בעיקר לעוג, אבל אולי עוד מישהו הסתקרן והוריד (מכאן, כמובן)
את המשחק...
זה לא ממש משנה לי, למען האמת, יען כי המשחק לא ממש מושך אותי, אבל למען הדיוק בסיקור,
ומי יודע, אולי אם המוזיקה פצצתית זה יוסיף למשחק כמה נקודות.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: בדרך לסיקור ל Death Drome
מהתיאור שלך זה בהחלט נשמע שמדובר ב-Rip ללא מוזיקה.
[עריכה]
והנה זה בנפרד:
http://www.youtube.com/user/DBZkiller10 ... rid&view=0" target="_blank
(כמובן שלדעתי, התייחסות לפסקול בהקשר של סיקור צריכה לחוות אותו דרך המשחק.)
[בלי עריכה נוספת]
רגע רגע, תנו לי לבד:

[עריכה]
והנה זה בנפרד:
http://www.youtube.com/user/DBZkiller10 ... rid&view=0" target="_blank
(כמובן שלדעתי, התייחסות לפסקול בהקשר של סיקור צריכה לחוות אותו דרך המשחק.)
[בלי עריכה נוספת]
רגע רגע, תנו לי לבד:

לפעמים יש לי הרגשה שאף אחד לא מקשיב לי :(
(מכאן: viewtopic.php?p=121812#p121812" target="_blank)Og כתב:(עריכה: כמובן ללא רצועות המוזיקה)
אופסס.
שני תירוצונים קלושים : כבר מהתחלה השרשור ההוא היה מאוד מבלבל בעיניי.
דבר שני, אם המוזיקה לא היתה נשמעת, לא הייתי תוהה. אבל הדבר הזה שאי אפשר להזיז את הווליום היה נראה לי מוזר.
קלושים.
אפשר לסמוך עליך, סבא, שתביא את הקישורים האלה (שרשור המוזיקה מתעמעם
)
אבל צר לי, נראה לי שהיית להוט מדי להשתמש בWTF. היית מאוד ברור פה.
ודרך אגב, אני מסכים איתך לחלוטין.
שני תירוצונים קלושים : כבר מהתחלה השרשור ההוא היה מאוד מבלבל בעיניי.
דבר שני, אם המוזיקה לא היתה נשמעת, לא הייתי תוהה. אבל הדבר הזה שאי אפשר להזיז את הווליום היה נראה לי מוזר.
קלושים.
אפשר לסמוך עליך, סבא, שתביא את הקישורים האלה (שרשור המוזיקה מתעמעם
אבל צר לי, נראה לי שהיית להוט מדי להשתמש בWTF. היית מאוד ברור פה.
ודרך אגב, אני מסכים איתך לחלוטין.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן, קורה לי כאן כל הזמן.Og כתב:לפעמים יש לי הרגשה שאף אחד לא מקשיב לי :(
אם זה הופנה גם אלי, אני מודה שלא היה לי כוח לבדוק שוב את השרשור ההוא למרות שחשבתי שעשויה להימצא שם התייחסות מפורשת אם אנבור בו.
אתה מוזמן לעזור לי להחיות אותו. אני לא מוצא את הזמן להשלים את הפוסטים שאני מכין בשבילו.brother34 כתב:(שרשור המוזיקה מתעמעם)
ואפרופו זה וענייני סיקורים שבדרך, אני לקראת סיום כתיבת ההתרשמות שלי מ-Rayman Origins (שכרגיל יצאה הרבה יותר קרובה לסיקור בפוקוס אקראי של צדדים מסוימים על פני סתם "התרשמות", ובאריכות מפוקפקת...), ונשארה לי הפסקה על הפסקול, ואני מתלבט מאוד אם לא לכתוב אותה בנפרד עבור השרשור ההוא.
לצערי, בקושי יש לי זמן לשחק במשהו, אז אין לי התרשמויות חדשות ממוזיקה של משחקים. (עד שכבר אני מוצא זמן לאיזה משחק, מדובר בRip...)
אבל באמת אחפש משהו בהזדמנות.
דרך אגב, אין מה למהר, אבל מישהו (אהמ.) יצטרך למצוא זמן ללכוד תמונות לכבוד המשחק,
יען כי אני לא מצליח לעשות את זה בפרינטסקרין, זה יוצא שחור כמעט לגמרי.
אני מוכן לשמוע הדרכה איך לעשות זאת בהצלחה, אבל זה שיקול של המתנדב מה יותר קל לו : להסביר לי או ללכוד בעצמו
אבל באמת אחפש משהו בהזדמנות.
דרך אגב, אין מה למהר, אבל מישהו (אהמ.) יצטרך למצוא זמן ללכוד תמונות לכבוד המשחק,
יען כי אני לא מצליח לעשות את זה בפרינטסקרין, זה יוצא שחור כמעט לגמרי.
אני מוכן לשמוע הדרכה איך לעשות זאת בהצלחה, אבל זה שיקול של המתנדב מה יותר קל לו : להסביר לי או ללכוד בעצמו
בגלל שכזכור העסק הזה התחיל מהצעה של עוג בפורום,
חדשיים זה לא כל כך גרוע ובגלל שכבר דיברתי על זה גם פה, ובגלל הגיוון, ובגלל שהמילה הזאת כבר נראית לי כמו "גלל"... החלטתי לשטוח כאן את הסיקור, כך שיוכל לזכות בהערותיהם
והארותיהם של כלל ציבור החכמים, ויצא דבר טוב ומתוקן מתחת ידי.
כפי שתראו, כבר נמצאות נקודות [בסוגריים מרובעות] ששמתי לב שצריך בהן תיקון, או שאפשר למחוק אותן בכלל - אולי יצא קצת ארוך מדי, אבל למחוק בדרך כלל יותר קל מאשר לכתוב
אז בבקשה, למי שיהיה כח לקרוא, הרי לכם :
זוכרים איך היינו צופים בהתרגשות בקרבות בקולוסיאום? מניפים את האגודל למעלה או למטה, לחרוץ את גורל הגלדיאטורים?
גם להשתתף בקרב יכל לגרום לאדרנלין לרוץ ולריגוש להתפרץ, אבל פעם העריכו הרבה פחות את כל עניין ההשתתפות בריאליטי ואקסטרים.
אז הרבה, כנראה, לא השתנה מאז, ועד היום לראות קרבות לחיים ולמוות בזירה מהווה צורת בידור מבוקשת.
היום, בתוספת ההבדל הזערורי שמדובר במשחק מחשב ומאפשר לעשות את זה מול מסך ולשמור על העור היקר שלנו, יש כאלה שממש תאבים לנסות את כוחם במלחמת כל בכל כזו.
[עד כאן הבלבולי שכל שלי, עכשיו ניגש למשחק]
Death Drome מנסה להעביר להם את החוויה הזאת כמיטב יכולתו. האם הוא מצליח? שאלה טובה.
במשחק אתם מוטסים אל העתיד, 2057, שבו צפיפות יתר בבתי הכליאה גרמה להנהגת מדיניות של חנינת אסירים מסוכנים ע"י ברירה אבולוציונית, או במילים פשוטות : רק החזק שורד.
זורקים אותם, על כלי רכב משוריינים, לתוך זירה, מתבלים בכלי נשק שפזורים בשטח, ומחכים שמתוך 5 ייצא אחד. נהדר.
גם מצמצמים עלויות באסירים וגם בידור להמונים. שנים במחיר אחד. מי ששורד 8 (!) זירות כאלה זוכה בחרב העץ - במקרה שלנו : חנינה.
(אני הייתי חושב שאסיר מסוכן שהצליח לטבוח את כל מתחריו המסוכנים לא פחות, הדבר האחרון שאני רוצה לתת לו זה חנינה, אבל לך תתווכח עם ההגיון של שליטי העתיד)
במשחק, כפי שבטח ניחשתם, אתם תכנסו למושב הנהג של אחד מכלי הרכב האלה - ספק אופנוע ספק רחפת\מזחלת, ותצטרכו לנסות לשרוד על חשבון האומללים האחרים.
קול רובוטי אדיב ידריך אתכם אל בחירת הרכב, מבין 8, שמדורגים ב4 קטגוריות שונות : שליטה, מהירות, שריון ועצמת אש, ברמות שונות בינוני, טוב, מצויין. [הניסוח פה לא משהו, עזרה.]
תוכלו לבחור גם זירה, אם ברשותכם הקוד המתאים. אם לא, תצטרכו לנצח, ואז תקבלו קוד כל פעם שתתקדמו מזירה לזירה.
לאחר שאתם מוכנים, [יציגו לפניכם את מפת הזירה עם נתונים מאוד לא חשובים על מיקומה, כמה מיתות מתרחשות בה בשנה, ומתי הוקמה. אז] תזרקו לזירה עם עוד 4 אסירים.
הזירות נקראות בכל מיני שמות מחרידים, ומציגות מגוון משטחים, רמפות, מוקשים ודלתות נעולות במפתחות צבעוניים.
כל זירה מורכבת מ4 אזורים, אך בהתחלה 2 מהם נעולים. תצטרכו להגיע למספר החיסולים הדרוש לאותו שלב, (המתים מוחזרים לחיים)
תגיעו לנקודת היציאה, ותתחילו שוב, הפעם עם 3 אזורים פתוחים. אחר כך 4 פתוחים ורק אחרי זה תעברו לזירה הבאה, וחוזר חלילה.
הרכב, כסטנדרט, חמוש ביריות לייזר ויכול להציב מחסום שמשמש כמגן וגם מזיק לאחרים.
ברחבי הזירה פזורים נשקים נוספים, ואפשר לאסוף עד 3. למשל : טילים מונחים, קרן לייזר(?) ופצצת שיבוש מכשירים שגורמת ליריב לאבד שליטה על רכבו לכמה שניות.
יש גם בונוסים שנותנים "חיים" נוספים, או מחזירים את הרכב ל100% תקין.
זמנכם בכל פעם מוקצב ל5 דקות בלבד, שבסופם יסגרו עליכם קירות חשמל, שיהרגו אתכם, סופית, לא משנה כמה "חיים" היו לכם, אז להזדרז בבקשה.
בלוח המחוונים מופיעים הנשקים המיוחדים שאספתם, לצד מפה קטנה עם ציון המקום של היריבים, וגם מד הכח שלכם ושלהם, כך שתוכלו לעשות את החישוב אחרי מי כדאי לכם לרדוף.
ועכשיו, יום הדין. עד כמה שאני לא אוהב לקטול משחק, אין לי ברירה הפעם.
המשחק, למרות גרפיקה חביבה ומשחקיות סבירה, סובל ממספר חסרונות רציניים. ראשית, הסביבה חדגונית, לא נוחה ולא מענינת, ואין שום ביטוי [לשנת 2057] ולשמות הזירות המבטיחים "החומה", "הכור המצרף" וכדומה - חוץ מINFERNO, אולי.
עוד משהו שחסר אישיות ויחודיות הוא היריבים: אין להם שם, אין הבדל ביניהם והכי חשוב - אין להם שכל!
הם מתפזרים להם בחלקי הזירה, לא מחפשים אף אחד במיוחד, לא יודעים לברוח ממך כמו שצריך, ולא יוצרים כמעט אקשן, כך שאף פעם לא תראה קרבות כולם-נגד-כולם מרתקים.
עוד משהו שחסר במשחק בצורה בולטת הוא אתגר. המשחק קל מאוד, מאוד. לנהגים אין בינה בסיסית, כאמור, אין אפילו עליה ברמת הקושי ככל שמתקדמים במשחק,
ומאוד חשוב - אחרי שאתה מחסל אחד והוא RESPAWN [לא יודע איך מתרגמים את זה בדיוק] מאותה נקודת מוצא תמיד, אתה פשוט יכול לשרוץ שם כל הזמן ולסיים את המשחק בלי בעיה.
המשחק יכל להיות הרבה יותר מוצלח עם קצת שיפור בנקודות האלו, אבל כמו שהוא, לדעתי, הכיף ממנו נפגם בצורה רצינית, ושווה להציץ בו למען הנוטלגיה בלבד.
ציון 5, בקושי.
זהו. אז אם שרדתם, שמתם לב שלא נתתי מילה על המוזיקה, אולי זה גם משהו שצריך להוסיף בסיקור, אני באמת אשמח לשמוע רעיונות.
אני גם חש שסדר הפסקאות יכול להיות טוב יותר. אז אם יש מישהו שטובת הסיקור נגד עיניו, שיצעד קדימה ויאמר את דברו, באמת.
אם לא, גורדי יצטרך לעמול, שוב, ולתקן בעצמו את הכל
חוץ מענין התמונות שהזכרתי בהודעה הקודמת, יש גם את הקודים למסכים שאפשר לצרף ב"צ'יטים", למרות שאפשר למצוא אותם בקלות ברחבי הרשת.
חדשיים זה לא כל כך גרוע ובגלל שכבר דיברתי על זה גם פה, ובגלל הגיוון, ובגלל שהמילה הזאת כבר נראית לי כמו "גלל"... החלטתי לשטוח כאן את הסיקור, כך שיוכל לזכות בהערותיהם
והארותיהם של כלל ציבור החכמים, ויצא דבר טוב ומתוקן מתחת ידי.
כפי שתראו, כבר נמצאות נקודות [בסוגריים מרובעות] ששמתי לב שצריך בהן תיקון, או שאפשר למחוק אותן בכלל - אולי יצא קצת ארוך מדי, אבל למחוק בדרך כלל יותר קל מאשר לכתוב
אז בבקשה, למי שיהיה כח לקרוא, הרי לכם :
זוכרים איך היינו צופים בהתרגשות בקרבות בקולוסיאום? מניפים את האגודל למעלה או למטה, לחרוץ את גורל הגלדיאטורים?
גם להשתתף בקרב יכל לגרום לאדרנלין לרוץ ולריגוש להתפרץ, אבל פעם העריכו הרבה פחות את כל עניין ההשתתפות בריאליטי ואקסטרים.
אז הרבה, כנראה, לא השתנה מאז, ועד היום לראות קרבות לחיים ולמוות בזירה מהווה צורת בידור מבוקשת.
היום, בתוספת ההבדל הזערורי שמדובר במשחק מחשב ומאפשר לעשות את זה מול מסך ולשמור על העור היקר שלנו, יש כאלה שממש תאבים לנסות את כוחם במלחמת כל בכל כזו.
[עד כאן הבלבולי שכל שלי, עכשיו ניגש למשחק]
Death Drome מנסה להעביר להם את החוויה הזאת כמיטב יכולתו. האם הוא מצליח? שאלה טובה.
במשחק אתם מוטסים אל העתיד, 2057, שבו צפיפות יתר בבתי הכליאה גרמה להנהגת מדיניות של חנינת אסירים מסוכנים ע"י ברירה אבולוציונית, או במילים פשוטות : רק החזק שורד.
זורקים אותם, על כלי רכב משוריינים, לתוך זירה, מתבלים בכלי נשק שפזורים בשטח, ומחכים שמתוך 5 ייצא אחד. נהדר.
גם מצמצמים עלויות באסירים וגם בידור להמונים. שנים במחיר אחד. מי ששורד 8 (!) זירות כאלה זוכה בחרב העץ - במקרה שלנו : חנינה.
(אני הייתי חושב שאסיר מסוכן שהצליח לטבוח את כל מתחריו המסוכנים לא פחות, הדבר האחרון שאני רוצה לתת לו זה חנינה, אבל לך תתווכח עם ההגיון של שליטי העתיד)
במשחק, כפי שבטח ניחשתם, אתם תכנסו למושב הנהג של אחד מכלי הרכב האלה - ספק אופנוע ספק רחפת\מזחלת, ותצטרכו לנסות לשרוד על חשבון האומללים האחרים.
קול רובוטי אדיב ידריך אתכם אל בחירת הרכב, מבין 8, שמדורגים ב4 קטגוריות שונות : שליטה, מהירות, שריון ועצמת אש, ברמות שונות בינוני, טוב, מצויין. [הניסוח פה לא משהו, עזרה.]
תוכלו לבחור גם זירה, אם ברשותכם הקוד המתאים. אם לא, תצטרכו לנצח, ואז תקבלו קוד כל פעם שתתקדמו מזירה לזירה.
לאחר שאתם מוכנים, [יציגו לפניכם את מפת הזירה עם נתונים מאוד לא חשובים על מיקומה, כמה מיתות מתרחשות בה בשנה, ומתי הוקמה. אז] תזרקו לזירה עם עוד 4 אסירים.
הזירות נקראות בכל מיני שמות מחרידים, ומציגות מגוון משטחים, רמפות, מוקשים ודלתות נעולות במפתחות צבעוניים.
כל זירה מורכבת מ4 אזורים, אך בהתחלה 2 מהם נעולים. תצטרכו להגיע למספר החיסולים הדרוש לאותו שלב, (המתים מוחזרים לחיים)
תגיעו לנקודת היציאה, ותתחילו שוב, הפעם עם 3 אזורים פתוחים. אחר כך 4 פתוחים ורק אחרי זה תעברו לזירה הבאה, וחוזר חלילה.
הרכב, כסטנדרט, חמוש ביריות לייזר ויכול להציב מחסום שמשמש כמגן וגם מזיק לאחרים.
ברחבי הזירה פזורים נשקים נוספים, ואפשר לאסוף עד 3. למשל : טילים מונחים, קרן לייזר(?) ופצצת שיבוש מכשירים שגורמת ליריב לאבד שליטה על רכבו לכמה שניות.
יש גם בונוסים שנותנים "חיים" נוספים, או מחזירים את הרכב ל100% תקין.
זמנכם בכל פעם מוקצב ל5 דקות בלבד, שבסופם יסגרו עליכם קירות חשמל, שיהרגו אתכם, סופית, לא משנה כמה "חיים" היו לכם, אז להזדרז בבקשה.
בלוח המחוונים מופיעים הנשקים המיוחדים שאספתם, לצד מפה קטנה עם ציון המקום של היריבים, וגם מד הכח שלכם ושלהם, כך שתוכלו לעשות את החישוב אחרי מי כדאי לכם לרדוף.
ועכשיו, יום הדין. עד כמה שאני לא אוהב לקטול משחק, אין לי ברירה הפעם.
המשחק, למרות גרפיקה חביבה ומשחקיות סבירה, סובל ממספר חסרונות רציניים. ראשית, הסביבה חדגונית, לא נוחה ולא מענינת, ואין שום ביטוי [לשנת 2057] ולשמות הזירות המבטיחים "החומה", "הכור המצרף" וכדומה - חוץ מINFERNO, אולי.
עוד משהו שחסר אישיות ויחודיות הוא היריבים: אין להם שם, אין הבדל ביניהם והכי חשוב - אין להם שכל!
הם מתפזרים להם בחלקי הזירה, לא מחפשים אף אחד במיוחד, לא יודעים לברוח ממך כמו שצריך, ולא יוצרים כמעט אקשן, כך שאף פעם לא תראה קרבות כולם-נגד-כולם מרתקים.
עוד משהו שחסר במשחק בצורה בולטת הוא אתגר. המשחק קל מאוד, מאוד. לנהגים אין בינה בסיסית, כאמור, אין אפילו עליה ברמת הקושי ככל שמתקדמים במשחק,
ומאוד חשוב - אחרי שאתה מחסל אחד והוא RESPAWN [לא יודע איך מתרגמים את זה בדיוק] מאותה נקודת מוצא תמיד, אתה פשוט יכול לשרוץ שם כל הזמן ולסיים את המשחק בלי בעיה.
המשחק יכל להיות הרבה יותר מוצלח עם קצת שיפור בנקודות האלו, אבל כמו שהוא, לדעתי, הכיף ממנו נפגם בצורה רצינית, ושווה להציץ בו למען הנוטלגיה בלבד.
ציון 5, בקושי.
זהו. אז אם שרדתם, שמתם לב שלא נתתי מילה על המוזיקה, אולי זה גם משהו שצריך להוסיף בסיקור, אני באמת אשמח לשמוע רעיונות.
אני גם חש שסדר הפסקאות יכול להיות טוב יותר. אז אם יש מישהו שטובת הסיקור נגד עיניו, שיצעד קדימה ויאמר את דברו, באמת.
אם לא, גורדי יצטרך לעמול, שוב, ולתקן בעצמו את הכל
חוץ מענין התמונות שהזכרתי בהודעה הקודמת, יש גם את הקודים למסכים שאפשר לצרף ב"צ'יטים", למרות שאפשר למצוא אותם בקלות ברחבי הרשת.
כל הכבוד!
אם לא יהיו בעיות של הרגע האחרון, אני מתכנן להוסיף את המשחק הזה בתור המשחק שאחרי המשחק הבא שאוסיף, כך שעד אז אפשר להוסיף הערות (ו/או ללכוד תמונות
)
תודה!
אם לא יהיו בעיות של הרגע האחרון, אני מתכנן להוסיף את המשחק הזה בתור המשחק שאחרי המשחק הבא שאוסיף, כך שעד אז אפשר להוסיף הערות (ו/או ללכוד תמונות
תודה!
ללכוד בעצמיbrother34 כתב:להסביר לי או ללכוד בעצמו
brother34 כתב:אז אם שרדתם...
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
אני מצטער שאוכל לעשות את זה רק באופן מקוצר מאוד (אם זה סובל דיחוי של לפחות שבוע אוכל לעבור ולהגיב על זה יותר ברצינות).
קול רובוטי אדיב ידריך אתכם בבחירת הרכב. שמונת כלי הרכב לבחירה מסווגים על פי ארבעה מדדים: שליטה, מהירות, שריון ועצמת אש. (אם המידע על שלוש הרמות האפשרויות של כל מדד מהותי, הייתי מוסיף במשפט קצר נפרד. אם לא, מוותר.)
לגבי התוכן בסוגריים המרובעים שאינו פונה בבירור אלינו קוראי הפוסט הזה בפורום, לא ברור לי אם אלו הוספות מאוחרות, נקודות שאתה לא בטוח לגבי מהימנותן ומבקש תיקונים אם ישנם, או שאתה סתם לא בטוח אם מבחינה סגנונית כדאי להוסיף את התוכן הזה. בכל מקרה, היכן שמדובר בסגנון, זו לדעתי צריכה להיות ההחלטה שלך בלבד, ואתה צריך לשלב את זה בתוך הכלל כך שזה ירגיש כמה שיותר הומוגני ורציף. בגדול זה יכול להיות ממש אחלה סיקור, אבל הוא מרגיש לי לא מעובד עד הסוף, ולא ברמה של עריכה סופית של גורדי (או שלי), אלא שלך, הנקודות שאתה רוצה להעביר. אם כבר השקעת בכתיבת הסיקור, הייתי מציע לך לחזור לחשוב קצת עליו והארגון שלו כשיש לך זמן (הצעה לא מפתה בעליל, אני יודע...).
אגב, אני מקווה שלא נשמעתי קוטל מדי. אני באמת חושב שזה אחלה סיקור בפוטנציה.
הצעת הגשה:brother34 כתב:קול רובוטי אדיב ידריך אתכם אל בחירת הרכב, מבין 8, שמדורגים ב4 קטגוריות שונות : שליטה, מהירות, שריון ועצמת אש, ברמות שונות בינוני, טוב, מצויין. [הניסוח פה לא משהו, עזרה.]
קול רובוטי אדיב ידריך אתכם בבחירת הרכב. שמונת כלי הרכב לבחירה מסווגים על פי ארבעה מדדים: שליטה, מהירות, שריון ועצמת אש. (אם המידע על שלוש הרמות האפשרויות של כל מדד מהותי, הייתי מוסיף במשפט קצר נפרד. אם לא, מוותר.)
מכיוון שקשה לדעת לאיזה מובן אתה מתכוון, הייתי מדגים.brother34 כתב:הזירות נקראות בכל מיני שמות מחרידים
פשר סימן השאלה? שאתה לא בטוח שזה מה שזה?brother34 כתב:קרן לייזר(?)
באינטואיציה שלי אני אומר "מופיע מחדש". הייתי מציע לך לאמץ תרגום אינטואיטיבי-לקוני כזה ולכתוב את המונח הלועזי המוכר בסוגריים (ולעשות את זה במקום הראשון שבו אתה מתייחס לעניין. היכן שכתבת "המתים מוחזרים לחיים").brother34 כתב: אחרי שאתה מחסל אחד והוא RESPAWN [לא יודע איך מתרגמים את זה בדיוק]
לגבי התוכן בסוגריים המרובעים שאינו פונה בבירור אלינו קוראי הפוסט הזה בפורום, לא ברור לי אם אלו הוספות מאוחרות, נקודות שאתה לא בטוח לגבי מהימנותן ומבקש תיקונים אם ישנם, או שאתה סתם לא בטוח אם מבחינה סגנונית כדאי להוסיף את התוכן הזה. בכל מקרה, היכן שמדובר בסגנון, זו לדעתי צריכה להיות ההחלטה שלך בלבד, ואתה צריך לשלב את זה בתוך הכלל כך שזה ירגיש כמה שיותר הומוגני ורציף. בגדול זה יכול להיות ממש אחלה סיקור, אבל הוא מרגיש לי לא מעובד עד הסוף, ולא ברמה של עריכה סופית של גורדי (או שלי), אלא שלך, הנקודות שאתה רוצה להעביר. אם כבר השקעת בכתיבת הסיקור, הייתי מציע לך לחזור לחשוב קצת עליו והארגון שלו כשיש לך זמן (הצעה לא מפתה בעליל, אני יודע...).
הממ, בשביל זה צריך פסקאות...brother34 כתב:אני גם חש שסדר הפסקאות יכול להיות טוב יותר.
אגב, אני מקווה שלא נשמעתי קוטל מדי. אני באמת חושב שזה אחלה סיקור בפוטנציה.
החכמתי
אני מבין שאתה מדבר כאן לגורדי, נכון? מבחינתי, אל חדר העריכה הגעתי, ומכאן השעון מתקתק (אם בכלל) לבוסים.Radioactive Grandpa כתב:אני מצטער שאוכל לעשות את זה רק באופן מקוצר מאוד (אם זה סובל דיחוי של לפחות שבוע אוכל לעבור ולהגיב על זה יותר ברצינות).
יפה שאתה קורא לזה מקוצר מאוד...
לא ממש, זו בעצם טעות. שמתי את זה שם כדי להזכיר לעצמי לבדוק במשחק איך הם קוראים לזה באמת, ושכחתי להוריד.Radioactive Grandpa כתב: קרן לייזר(?) פשר סימן השאלה? שאתה לא בטוח שזה מה שזה?
חשבתי דוקא שזה היה ברורRadioactive Grandpa כתב: לגבי התוכן בסוגריים המרובעים שאינו פונה בבירור אלינו קוראי הפוסט הזה בפורום...בכל מקרה, היכן שמדובר בסגנון, זו לדעתי צריכה להיות ההחלטה שלך בלבד, ואתה צריך לשלב את זה בתוך הכלל כך שזה ירגיש כמה שיותר הומוגני ורציף... אבל הוא מרגיש לי לא מעובד עד הסוף, ולא ברמה של עריכה סופית של גורדי (או שלי), אלא שלך, הנקודות שאתה רוצה להעביר. אם כבר השקעת בכתיבת הסיקור, הייתי מציע לך לחזור לחשוב קצת עליו והארגון שלו כשיש לך זמן (הצעה לא מפתה בעליל, אני יודע...).
אנסה לעבור על זה שוב, אם יהיה לי זמן וחשק...
ממש לא, ולזה בדיוק התכוונתי כשששמתי פה את הסיקור.ראה כותרתRadioactive Grandpa כתב: אגב, אני מקווה שלא נשמעתי קוטל מדי. אני באמת חושב שזה אחלה סיקור בפוטנציה.
שאלה "מוסכמתית" : כשאוסיף את תיקוני העריכה, זה אמור להיות בהודעה המקורית, למרות שזה יגרום להודעות כמו שלך להראות מוזר,
או שאני אמור לכתוב את זה בהודעה נפרדת?
אם אפשר, הצעה קטנה:
הרכב, כסטנדרט, חמוש ביריות לייזר ויכול להציב מחסום שמשמש כמגן וגם מזיק לאחרים, בדומה לLight Cycle מTron.
הייתי מוסיף:brother34 כתב:הרכב, כסטנדרט, חמוש ביריות לייזר ויכול להציב מחסום שמשמש כמגן וגם מזיק לאחרים.
הרכב, כסטנדרט, חמוש ביריות לייזר ויכול להציב מחסום שמשמש כמגן וגם מזיק לאחרים, בדומה לLight Cycle מTron.
האופנועים בטרון? הם לא רק משאירים קיר מאחוריהם כדי שהמתחרים יתנגשו בו? איזה מגן יש להם?
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
כן, אני לא בטוח שזה עושה את התיאור ברור יותר...
וזה עדיין לא ברור, לא השבת... זו אכן היתה פניה להתייעצות לגבי הכנסת התוכן המוסגר? אם כן לטעמי כל מה שכתבת כתוכן פוטנציאלי הייתי מכניס עם ליטוש (חוץ מ"עד כאן בלבולי השכל" וגו' אם זה גם היה תוכן כזה).brother34 כתב:חשבתי דוקא שזה היה ברור.....
מבחינתי אתה יכול להדביק את ההודעה שלך שוב ושוב בכל גרסה חדשה... אפשר גם להדביק עוד פעם אחת ועליה לעשות את העריכות, כך שתמיד ניתן יהיה לחזור למקור הראשוני ואת השאר להבין מההתייחסויות שבדרך. (תעשה מה שבא לך בקיצור...)brother34 כתב:כשאוסיף את תיקוני העריכה, זה אמור להיות בהודעה המקורית, למרות שזה יגרום להודעות כמו שלך להראות מוזר,
או שאני אמור לכתוב את זה בהודעה נפרדת?