היי,
אני לא זוכר אם המשחק היה בדיסק משלו או בחבילה אבל אני זוכר שהוא ישן אבל לא יותר מדי.
את המשחק ואת הגיבור רואים בחלק מן המסכים בגוף שלישי ובחלק בגוף ראשון.
זכור לי שיש לתת לגיבור הוראות התקדמות ואם טועים יש כמו אנימציה שמראה את הגיבור נהרג.
במסך הראשון זכור לי שהגיבור נמצא יחד עם שני חברים באמצע קרב יריות לייזר, וצריך לומר לגיבור לברוח משם
לא לפני שאומרים לו להרוג אוייב שנמצא בנקודת צליפה (אם נותנים את הפקודה לפני שהורגים אותו רואים את הגיבור מנסה לברוח ונהרג).
זכור לי שיש עוד כמה מסכים כמו מעלית שלאחר מכן צריך לברוח ממה כי עושים מארב וכו'.
המשחק עצמו הוא עתידי ויש שם רובי לייזר ואפילו רובוטים אם אני לא טועה, הגיבור לבוש בחליפת חלל לבנה אדומה אם אני לא מתבלבל.
כמו כן בחלק מן הקטעים יש כמו אנימציות מעבר ככה שאני לא מאמין שהמשחק יצא לפני 1995
מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי כבר התייאשתי לאחר 4 שעות של חיפוש מסיבי באתר ובאינטרנט.
מחפש משחק
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
Re: מחפש משחק
התיאור כאן נשמע מתאים?
Re: מחפש משחק
לא זה לא ..Space Ace
והתיאור בנושא שהבאת מזכיר מאוד את המשחק אבל יש כמה דברים שצריך לציין :
הצבעים של המשחק לא עד כדי כך דלים כמו שהוא מתאר, אני מאמין שהמשחק הזה לא יצא לפני 1995.
המשחק עצמו נעשה על ידי פקודות שהשחקן נותן לדמות - זאת אמרת שכל המשחק נעשה דרך העכבר (אם אני לא מתבלבל ואני מקווה מאוד שלא).
והתיאור בנושא שהבאת מזכיר מאוד את המשחק אבל יש כמה דברים שצריך לציין :
הצבעים של המשחק לא עד כדי כך דלים כמו שהוא מתאר, אני מאמין שהמשחק הזה לא יצא לפני 1995.
המשחק עצמו נעשה על ידי פקודות שהשחקן נותן לדמות - זאת אמרת שכל המשחק נעשה דרך העכבר (אם אני לא מתבלבל ואני מקווה מאוד שלא).