האם ניתן להפעיל את חבילת דוסבוקס עם חלונות 3.11 דרך D-Fend Reloaded? אם כן אז איך?
הפעלת החבילה בדרך זו, תאפשר לי לשנות הגדרות לפני הפעלת החבילה (כמו למשל לאפשר לחלונות 3.11, גישה לכל המשחקים והתוכנות שבמחיצת D של המחשב שלי (בפועל, אין לו גישה למחיצה כולה, אלא רק לסביבה של התיקיה של החבילה עצמה).
הפעלת חבילת Dosbox + Windows 3.11 דרך D-Fend Reloaded
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: הפעלת חבילת Dosbox + Windows 3.11 דרך D-Fend Reloaded
כן.דור123 כתב:האם ניתן להפעיל את חבילת דוסבוקס עם חלונות 3.11 דרך D-Fend Reloaded?
תוריד את החבילה וחלץ אותה. נניח שהיא מחולצת לתיקייה D:\oldgames\DB74W311 לשם הדוגמה.
בפרונטאנד שלך תוסיף את השורות האלה לטעינה האוטומטית (אני מניח שכל פרונטאנד יכול לעשות את זה):
קוד: בחירת הכל
mount c D:\oldgames\DB74W311\
mount d d:\
path=%path%;c:\windows
win- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
זו קביעה או שאלה?דור123 כתב:הפעלת החבילה בדרך זו, תאפשר לי לשנות הגדרות לפני הפעלת החבילה .....
אין שום הבדל עקרוני בין הפעלת החבילה עם פרונטאנד ובלי פרונטאנד. אתה פשוט צריך לוודא שכל ההגדרות המיוחדות לדוסבוקס שיש בחבילה מתורגמות כהלכה בפרונטאנד.
לא לגמרי, אבל D-Fend Reloaded יכול בקלות.Og כתב:אני מניח שכל פרונטאנד יכול לעשות את זה
תודה רבה.
הייתי צריך להכניס את הקוד ש-Og רשם לי, לתיבת הטקסט Autoexec.bat שבטור Starting שב-Profile Editor.
עכשיו עובד כהלכה.
הייתי צריך להכניס את הקוד ש-Og רשם לי, לתיבת הטקסט Autoexec.bat שבטור Starting שב-Profile Editor.
עכשיו עובד כהלכה.