ג'ולייה גולשת בזמן

הפורום הראשי של האתר. מחפשים קישור למשחק אבוד? מנסים להפעיל משחק ולא מצליחים? מצאתם קישור לא פעיל? נתקעתם במהלך משחק ואתם זקוקים לעזרה? יש לכם חידוש/הערה/הארה? זה המקום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

liorelliasi
משתמש רשום
משתמש רשום

ג'ולייה גולשת בזמן

שליחה על ידי liorelliasi »

הי :)
מישהו יכול בבקשה לשלוח לי את קוד ההפעלה של "ג'וליה גולשת בזמן" הרפתקאה בפריז :?:
תודה רבה רבה למי שישלח לי מראש אני פשוט משתגעת מהרצון לשחק במשחק הזה שוב ולהזכר בילדות
סמל אישי של משתמש
Ingsoc
משתמש רשום
משתמש רשום
איש קשר:

Re: ג'ולייה גולשת בזמן

שליחה על ידי Ingsoc »

מה הכוונה ב"קוד הפעלה"? יש לך את המשחק המקורי ואיבדת את ה- reg key? אם כך הדבר תפני לקומפדיה בנושא (אני חושב שהם עדיין מוכרים את המשחק).
liorelliasi
משתמש רשום
משתמש רשום

Ingsoc כתב:מה הכוונה ב"קוד הפעלה"? יש לך את המשחק המקורי ואיבדת את ה- reg key? אם כך הדבר תפני לקומפדיה בנושא (אני חושב שהם עדיין מוכרים את המשחק).
כן reg key וזה לא שאני עצלנית או משהו אבל אני ממש יעריך את זה אם מישהו יביא לי את ה reg key פה
ושאני לא אצטרך לפנות לקומפדיה
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

liorelliasi כתב:
Ingsoc כתב:מה הכוונה ב"קוד הפעלה"? יש לך את המשחק המקורי ואיבדת את ה- reg key? אם כך הדבר תפני לקומפדיה בנושא (אני חושב שהם עדיין מוכרים את המשחק).
כן reg key וזה לא שאני עצלנית או משהו אבל אני ממש יעריך את זה אם מישהו יביא לי את ה reg key פה
לא חושב שלמישהו מאיתנו יש אותו-זה גם לא אישי לכל אחד(אני לא באמת יודע איך זה במשחקי קומפדיה)?
liorelliasi
משתמש רשום
משתמש רשום

עידן כתב:
liorelliasi כתב:
לא חושב שלמישהו מאיתנו יש אותו-זה גם לא אישי לכל אחד(אני לא באמת יודע איך זה במשחקי קומפדיה)?
אוקיי תודה בכל זאת :cry:
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

למה שלא תפני לקומפדיה? תשלחי להם מייל או משהו
liorelliasi
משתמש רשום
משתמש רשום

עידן כתב:למה שלא תפני לקומפדיה? תשלחי להם מייל או משהו
אוקע תודה אני אנסה
עומדת לוותר

שליחה על ידי עומדת לוותר »

אין שום דרך לשחק את דני המשחקים בלי הקוד?? יש לי את הדיסקים אבל הקופסאות מזמן נכחדו... :Sad:
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא