היי, אני מחפש משחק מחשב ששיחקתי כשהייתי מאוד מאוד קטן. נולדתי ב-1986 ולכן הייתי נותן למשחק מקסימום 1994.
הרעיון של המשחק היה אז מאוד מפורסם, אתה איש (או כמה אנשים) שמחזיקים עגלה או מקפצה או מה שזה לא יהיה, ונופלים תינוקות מצד ימין של המסך (זה מה שאני זוכר) ממגדל קטן, אתה צריך עם החצים ימין ושמאל להזיז את האנשים עם העגלה כדי להקפיץ את התינוקות שמאלה עד שיגיעו בבטחה לסוף (צריך בערך 3 הקפצות), לפי מה שאני זוכר הרעיון הזה היה מאוד מפורסם בזמנו אבל אני זוכר משחק כזה שנופלים תינוקות (או אולי זה היה סתם אנשים שנראים כמו תינוקות)?
תודה רבה על העזרה!
תינוקות נופלים שצריך להקפיץ אותם עד הסוף
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: תינוקות נופלים שצריך להקפיץ אותם עד הסוף
http://www.old-games.org/games/bouncing" target="_blank
למרות שלדעתי זה לא בדיוק איך שאתה מתאר את זה
למרות שלדעתי זה לא בדיוק איך שאתה מתאר את זה
מלבד זה שהתינוקות נופלים מצד שמאל ולא מימין, מה שונה בתיאור שלו?עידן כתב:למרות שלדעתי זה לא בדיוק איך שאתה מתאר את זה
צריך גם לציין שיש לא מעט משחקים כאלה (נדמה לי שהמקור הוא במשחק FIRE ל Game&Watch) אבל זה שאצלנו היה הכי פופולרי באותן תקופות.
עידן, אני על סף דמעות! זה זה! אני בטח הייתי בערך בן 3-4 כששיחקתי אותו.
תודה תודה תודה!!! מת על האתר והקהילה שלכם. הייתי קצת פעיל בעבר ומקווה לחזור...
בכיף. תהנהCrAzzyWak כתב:עידן, אני על סף דמעות! זה זה! אני בטח הייתי בערך בן 3-4 כששיחקתי אותו.
טיפ: לפעמים כדאי פשוט לחפש מילות מפתח. אם היית מחפש, למשל, "תינוקות" פה באתר, היית מוצא את זה.
צודק, היתה לי נפילה רצינית הפעם. עשיתי Browsing במוביגיימס לפי כל מיני סינונים ויכלתי פשוט לחפש "תינוקות" (כאילו Bouncing Babies מה יותר ישיר מזה?)עידן כתב:בכיף. תהנהCrAzzyWak כתב:עידן, אני על סף דמעות! זה זה! אני בטח הייתי בערך בן 3-4 כששיחקתי אותו.
טיפ: לפעמים כדאי פשוט לחפש מילות מפתח. אם היית מחפש, למשל, "תינוקות" פה באתר, היית מוצא את זה.