מקווה שתוכלו לעזור כי בשום מקום אחר לא הצליחו‬

מחפשים את "הכדור הקופץ ההוא"? מתגעגעים ל"משחק עם הטנקים"? כתבו פה תאור של המשחק ונעשה הכל כדי לגלות את השם הלועזי שלו - ובכך לעזור לכם למצוא אותו...

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

אורח

מקווה שתוכלו לעזור כי בשום מקום אחר לא הצליחו‬

שליחה על ידי אורח »

שומר מסך שאני מחפש כבר הרבה זמן ולא זוכר את שמו (הייתי ממש ילד..בתקופת וינדוס 95 נדמה לי, אבל זה לא אחד משומר המסך שמגיעים עם הוינדוס, זה משהו שהורידו לי למחשב בזמנו)
מדובר בשומר מסך מצוייר שהדמות הראשית או ה"אייקון" שלו אם תרצו, זה איש שמנמן עם משקפיים
האנמיציה היא בסגנון שדומה לסדרות ניקולודאון כמו "החיים על פי רוקו" ו"רן וסטימפי" אבל אין קשר בינן לבין השומר מסך. בכל פעם רואים על המסך משהו אחר, סיפור אחר או עלילה אחרת -
פעם יש עיר של פרות, שמדי פעם רואים פרות ברכב עושות חריקות על הכביש. יש מועדון של פרות עם סלקטור בכניסה, ושתי תרנגולות שמנסות להיכנס והסלקטור מצביע על שלט "אין כניסה לתרנגולות" והן מגיבות בזריקת ביצים על הדלת של המועדון וכו'
פעם יש בדיחות על איים בודדים (ורואים בכל פעם איש אחר כלוא על אי בודד עם בדיחה שונה..או שניים מדברים בינהם..איים מצויירים כאלה עם עץ פאלם אחד, ולא, זה לא ג'וני )
לפעמים רואים לול תרנגולות וזורים עליהן ביצים
ומדי פעם גם האיש השמנמן מופיע כשעון, כשבמקום ידיים יש לו מחוגים והוא נע מצד לצד בין דפנות המסך כמו שומר מסך קלאסי של וינדוס...
אם למישהו יש מושג על איזה ושמר מסך אני מדבר אני אשמח מאוד שיגיד לי את שמו כי אני מחפש אותו כבר שנים וכבר ממש התייאשתי והייתי קרוב להרים ידיים :)
תודה מראש!
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: מקווה שתוכלו לעזור כי בשום מקום אחר לא הצליחו‬

שליחה על ידי עידן »

אנחנו אתר למשחקים ישנים, ככה שאני לא יודע כמה אנחנו המקום המתאים לשאול.

בכל מקרה, הנושא הזה לא מתאים לפורום הראשי אלא לדיבור חופשי.
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

העברתי ל"תיאורים". אמנם אתר למשחקים ישנים, אבל אנחנו מתעסקים, אם כי באופן משני, גם בתוכנות וכד', ומדובר על אותם זמנים ובאותם אמצעים.
אני לא בטוח שיש בארץ מקום אידיאלי יותר להעלות בו שאלה כזו (ולא שלא מומלץ לנסות גם במקומות אחרים, ולא שכנראה תימצא כאן תשובה..), מאצלנו.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

מקובל, למרות שזה קצת שונה גם מחיפוש תוכנה, והסיכוי לדעתי די קלוש, אבל אלוהים גדול...
Og
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Og »

אורח כתב:הסלקטור מצביע על שלט "אין כניסה לתרנגולות"
השומר מסך בעברית?
אורח כתב:כי בשום מקום אחר לא הצליחו‬
איפה ניסית?
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא