משחק יריות אסטרטגי בו אתה לוחם עם קבוצה ועליך לחטוף את הדגל של הקבוצה היריבה ישלך אפשרות לעוף עם השחקן בלחיצה על המקש הימני של העכבר אפשר לשחק שניים על אותו המסך כמדומני וישנם סוגי נשקים שונים,וגם כאשר יורים על מישהו הוא מתפרק לחתיכות,הזוית ראיה הוא כמו וורמס הישן,בקיצור משחק כיף וממכר היינו משחקים בו שעות....
אשמת אאם תעזור לי למצוא אותו.
אני מחפש משחק ישן אך אינו ידוע לי אתשמו המשחק הוא...
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
Re: אני מחפש משחק ישן אך אינו ידוע לי אתשמו המשחק הוא...
דבר ראשון-אתה בפורום הלא נכון.
דבר שני-מה זה ישן? אתה יכול להעריך שנה?
דבר שני-מה זה ישן? אתה יכול להעריך שנה?
המלצה קטנה - נראה לי ששווה להיות קצת יותר ספציפיים בהערות מסוג זה - הודעות כאלה מועברות על ידי המנהלים ל"פורום הנכון" (תיאורים למשחקים) ובדיעבד קשה להבין למה ההערה הזו נכונה.עידן כתב:דבר ראשון-אתה בפורום הלא נכון.
יש מצב, בד"כ אני דווקא ספציפי(אך עם כל הכבוד-לא כזה קשה לקרוא בתיאור של כל פורום למה הוא מיועד)Gordi כתב:המלצה קטנה - נראה לי ששווה להיות קצת יותר ספציפיים בהערות מסוג זה - הודעות כאלה מועברות על ידי המנהלים ל"פורום הנכון" (תיאורים למשחקים) ובדיעבד קשה להבין למה ההערה הזו נכונה.עידן כתב:דבר ראשון-אתה בפורום הלא נכון.
- Radioactive Grandpa
- מנהל

- איש קשר:
עידן כתב:(אך עם כל הכבוד-לא כזה קשה לקרוא בתיאור של כל פורום למה הוא מיועד)
Gordi כתב:ובדיעבד קשה להבין למה ההערה הזו נכונה.
סבבה...פספסתי את הנקודה הנכונה הזוRadioactive Grandpa כתב:עידן כתב:(אך עם כל הכבוד-לא כזה קשה לקרוא בתיאור של כל פורום למה הוא מיועד)Gordi כתב:ובדיעבד קשה להבין למה ההערה הזו נכונה.