משחק מכות עם רובוטים
מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר
משחק מכות עם רובוטים
זה מה שאני זוכר ממנו:
1. שיחקתי בו על המחשב באמצע שנות התשעים בערך ואני מאמין שהוא מהתקופה הזאת.
2. מדובר במשחק מכות סטייל מורטל קומבט.
3. כפי שאפשר להבין מהכותרת הלוחמים היו רובוטים, לי הם נראו דומים מאוד לדמויות של הסדרה המצוירת רובטיקס (ד"א בלי שום קשר אני ממליץ עליה) אבל ככל הידוע לי לסדרה לא יצא משחק מחשב.
1. שיחקתי בו על המחשב באמצע שנות התשעים בערך ואני מאמין שהוא מהתקופה הזאת.
2. מדובר במשחק מכות סטייל מורטל קומבט.
3. כפי שאפשר להבין מהכותרת הלוחמים היו רובוטים, לי הם נראו דומים מאוד לדמויות של הסדרה המצוירת רובטיקס (ד"א בלי שום קשר אני ממליץ עליה) אבל ככל הידוע לי לסדרה לא יצא משחק מחשב.
Re: משחק מכות עם רובוטים
מן הסתם לא...
לא ב-100% מתאים לתיאור, אבל הסרטון הזכיר לי את המשחק Battle Beast.
אולי Rise of the Robots.
אולי זה רק אני, אבל RotR ממש ממש לא נראה לי כמו Robotix.Bobbin כתב:אולי Rise of the Robots.
אם זה אכן Battle Beast, הייתי מוצא דרכים הרבה יותר טובות לתאר אותו...ואיך אתה יכול לדעת בוודאות מתיאור כזה חסר?Og כתב:לא ב-100% מתאים לתיאור, אבל הסרטון הזכיר לי את המשחק Battle Beast.
תודה על כל התשובות אבל אף אחת מהן לא נכונה. כנראה שאי אפשר לעשות הרבה עם התיאור החסר שלי. 
עוד ירייה באפילה:
http://www.mobygames.com/game/windows/c ... creenshots" target="_blank
אין לך שום תיאור נוסף שאתה יכול להוסיף? איך נראתה הזירה? האם זה היה תלת מימדי בכלל? דו מימדי? לדוס? לחלונות? משהו? נתת תיאור חסר *מאוד*.
http://www.mobygames.com/game/windows/c ... creenshots" target="_blank
אין לך שום תיאור נוסף שאתה יכול להוסיף? איך נראתה הזירה? האם זה היה תלת מימדי בכלל? דו מימדי? לדוס? לחלונות? משהו? נתת תיאור חסר *מאוד*.
הדבר היחיד שאני יכול להוסיף הוא שמדובר במשחק דו-מימדי (חשבתי שזה ברור מההתייחסות למורטל קומבט) יותר מזה אני לא זוכר כי שיחקתי במשחק רק פעמים ספורות.
זה לא מובן מאליו...*כל* פרט שאתה יכול לחשוב עליו עוזר. ויש כמה משחקי מורטל קומבט תלת-מימדיים.Ingsoc כתב:הדבר היחיד שאני יכול להוסיף הוא שמדובר במשחק דו-מימדי (חשבתי שזה ברור מההתייחסות למורטל קומבט) יותר מזה אני לא זוכר כי שיחקתי במשחק רק פעמים ספורות.
המשחק אמנם לא למחשב במקור, אבל יכול להיות שזה Cyberbots?
המשחק הזה הוא לפלייסטיישן/סאטורן בלבד? אם כן-אין מצב, אם הוא שיחק בו במחשב באמצע שנות ה-90...לא היה אז אמולטור שיכל להריץ את זה.
זה לא המשחק של הCPS2 ?עידן כתב:המשחק הזה הוא לפלייסטיישן/סאטורן בלבד? אם כן-אין מצב, אם הוא שיחק בו במחשב באמצע שנות ה-90...לא היה אז אמולטור שיכל להריץ את זה.
אתה יודע מה? עדיין. MAME לא היה קיים באמצע שנות ה-90.Og כתב:זה לא המשחק של הCPS2 ?עידן כתב:המשחק הזה הוא לפלייסטיישן/סאטורן בלבד? אם כן-אין מצב, אם הוא שיחק בו במחשב באמצע שנות ה-90...לא היה אז אמולטור שיכל להריץ את זה.