אני אומר את דעתי בקיצור ולעניין. אומנם אף פעם לא התעניינתי במיוחד ברומים (למעט אטארי ואמיגה) אבל לפי התבוננות וקריאה מה שמעניין היום את האנשים זה קונסולות חדשות יותר שלא תופסות כאן מקום (שלא לדבר על זה, שפשוט לא מכירים את הישנות).
בנושא משחקי DOS (מכיוון שמבחינתי לא קיימים משחקי חלונות ישנים

), הישן של היום הוא לא הישן של פעם. נושא שכבר אמרתי את דעתי בנושא לא פעם וגם עלה בפורום. משתמשים חדשים בד"כ מחפשים דווקא את הישנים שלהם (כלומר, משחקים שיצאו ב-99 במקרה הטוב ואחרים שיצאו כבר הרבה אחרי 2000), אלו שאני אישית, במקרה הטוב, שמעתי ו/או ראיתי אותם בקצרה. וכאן - אין לי בעצם במה לתרום בכלל.
ברמת תפעול ותקלות טכניות אין לי את הסבלנות של פעם, שלא לומר, הפשטות בהפעלה והסבלנות גם של הצד שמעוניין בזה

במקרים רבים, אם מישהו נזכר, עלה בו רצון או חשק זה למשחק אחד ספציפי וכאן זה נגמר - הוא לא מתחיל לשבור את הראש במציאת עוד אחרים או לתפעל אותו ביעילות. גם אני, כשנזכרתי במשחק המקורי היחידי שקניתי למחשב אטארי שלי, חיפשתי אמולטור, את המשחק - ראיתי, התרגשתי וזהו - תם הטקס.
האוסף שלי כולל משהו כמו 10 ג'יגה משחקים מכווצים ועוד 20-30 דיסקים של DVD (צרובים) בעיקר של משחקים מלאים - בתאכלס, אין לי שמץ בשביל מה :(
אני כבר איש זקן שלא מוצא עניין לעזור לילדים חסרי הסבלנות וכפויי הטובה אם הם לא מקבלים את שלהם ישר, לעניין, בידיים ובלי להתאמץ.
זהו, שפכתי הכל חוצה