תקופת יובש - האמנם...

אם חיפשתם במה לשתף את הקהילה בנושאים שלאו דווקא קשורים באופן ישיר למשחקים ישנים או ל"מסע אל העבר", זהו הפורום בשבילכם!

מנהלים: Gordi, Radioactive Grandpa, Octarine, Og, אופיר

סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

תקופת יובש - האמנם...

שליחה על ידי עידן »

[פוצל מכאן, והוכתר מחדש... R.G]

פשש, R.G, סחתיין על ההודעות בניסוח המחודש של הפורום, כפי שקראת לו :)
עם זאת אני חייב לומר, שלמרבה הצער, אני קצת סקפטי בשיתוף הפעולה מצד משתמשים בימינו...הפורומים נמצאים בתקופת יובש-ואם מדברים על המצב העגום של רומולטור-המצב קשה פי כמה(תיארת זאת היטב בהודעה שרשמת שם-פשוט אין שום ביקוש) :/
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

Re: תקופת יובש - האמנם...

שליחה על ידי Radioactive Grandpa »

תודה.
סקפטי לגבי רומולטור או לגבי "הפורומים - לאן" בכלל?...

לגבי רומולטור, גם אני ללא תקוות מיוחדות. לא התכוונתי לעשות את זה בכלל, אבל על הדרך, כשאני כבר ככה מתכנן אוברול לעוגנים, נעצרתי מול זה והחלטתי להרים כפפה בסופו של דבר. אז שלפחות זה יהיה השלט הזה "את הזבל הורדת?" בפתח הבית שכולם מתעלמים ממנו. אולי יום אחד מישהו ייזכר שזה שם וזה אפילו יתפוס אותו בזמן טוב. צריך להעיף משם את העוגנים האלו בכל מקרה.
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

חלפון כתב:מתבייש מתבייש אבל הגרון יבש
או במילים אחרות, נו, אז מה? אתה רוצה לצאת במבצע לאיסוף משתתפים פעילים בפורום? נסה לחפש אותם בגוגל+.
ובפרפרזה על סרט בורקס אחר, אני לא מבין איזה אינטרס יש לך לפתוח שרשור חדש בחום שכזה (RG, אני מסתכל עליך).
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

למה לא, אני בעד שרשור חדש.

וכבר עשינו בעבר מבצעים "לגיוס" משתמשים ולהעלאת הפעילות בפורום. מימי משחק התפקידים הפורומי שלי(אי שם ב-2005?), שהיה הצלחה...לזמן קצר במיוחד, ודרך החידונים למיניהם(שהיו הצלחה מסחררת למשך תקופה לא מבוטלת).

ולשאלתך, RG-התכוונתי בעיקר לרומולטור, אבל גם לפורומים בכלל. ותאמין לי שבתור המנהל הראשון ומי שדחף להקמת רומולטור המצב שלו כיום מעציב אותי עד מאוד, אך אין מה לעשות...אמנם בתקופה זו אני בחופש, אך רוב השנה אני סטודנט ואין לי זמן לנהל אותו כמו שעשיתי "בנעוריי" ;)

עם כי, כמו שאמרתי, הביקוש שואף לאפס, כך נראה, אז גם אין יותר מידי מוטיבציה...
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

אני רוצה:
1. לא לברך את הגולשים הבאים בשערי הפורום בהודעות עם לינקים שבורים שאיש לא הסתכל עליהן בכמה השנים האחרונות.
2. לא לשדר שההנהלה לא שמה קצוץ על השרשורים שהיא מגדירה כ"חשובים", שאותם אנו מצפים מגולשינו לקרוא עוד לפני שהם כותבים פה משהו.
3. לקוות שאולי יש פה אנשים נוספים שבא להם להרים את הכפפה לפעמים. תאמין לי שיש לי נסיון למכביר להבין עד כמה זה לא ריאלי, שלא לומר נאיבי. אבל לשדר תקווה נאיבית עדיף בעיני על לשדר זריקת זין או חוסר מקצועיות.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

Radioactive Grandpa כתב:אני רוצה:
1. לא לברך את הגולשים הבאים בשערי הפורום בהודעות עם לינקים שבורים שאיש לא הסתכל עליהן בכמה השנים האחרונות.
2. לא לשדר שההנהלה לא שמה קצוץ על השרשורים שהיא מגדירה כ"חשובים", שאותם אנו מצפים מגולשינו לקרוא עוד לפני שהם כותבים פה משהו.
3. לקוות שאולי יש פה אנשים נוספים שבא להם להרים את הכפפה לפעמים. תאמין לי שיש לי נסיון למכביר להבין עד כמה זה לא ריאלי, שלא לומר נאיבי. אבל לשדר תקווה נאיבית עדיף בעיני על לשדר זריקת זין.
+1
סמל אישי של משתמש
Radioactive Grandpa
מנהל
מנהל
איש קשר:

זה היה לאוקטרין.
לעידן,
הפורומים לא בתקופת יובש. איזו תקופת יובש? של שבע השנים האחרונות מאז דור הנפילים שאתה מדי פעם חוזר לבכות אותו? קצת פרופורציות. זה שכנראה היה מתישהו תור זהב כלשהו (בתקופה שהיתה התעניינות כללית מחודשת בנושא בארץ ובעולם, לא רחוק מתקומתו הבראשיתית של פלא העולם DOSBox) לפני שאני ו-Og הגענו והשתתפנו, או זה שהיו פה ושם תקופות של יותר תעבורה כללית בפורומים ותסיסה כמו בחידון, זה לא צריך להפתיע ומצד שני בטח שלא צריך לבשר על תקופות עגומות בהשוואה. יש איים של שגשוג ואוקינוס של שגרה (שגרה מוצלחת למדי, אם תפתח חלון), ולא איים של תקופות אפלות יען כעכשיו ואוקינוס של "פעם היה טוב יותר".

ולגבי חוסר הביקוש ברומולטור, מה שלא פחות חשוב שאמרתי בהודעה ההיא מכך, שזהו אפקט הביצה והתרנגולת. היינו יכולים לנסות לטעון שהסצינה פחות מפותחת בארץ (ודאי היא פחות מפותחת אצלנו כי אנחנו כרגע רוב של PC בקהילה), אלמלא ההודעה האחרונה שנכתבה בפורומים של VGFreak, היתה... היום.
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

לעיתים נדמה לי שאני נתקל יותר בתקופה האחרונה שיש ימים שלמים בלי אף הודעה. אני לא בא לבכות שום דבר, אני מציין עובדות...ככה אני רואה את זה. אבל כאמור, אין יותר מידי מה לעשות בעניין זה. אתה יכול לא לכנות את זה "תקופת יובש", מקובל עלי. הניסוח לא משנה יותר מידי.

לגבי VGFreak, בתור משתמש פעיל שם אני מרשה לעצמי להגיב-יש שם קהילה קטנה ביותר, והרבה פחות פעילות של אורחים וכו' מאשר כאן. בנוסף, רוב הנושאים שם, לטעמי, הם אוף-טופיק(גם אלו שנידונים בפורום הראשי). וגם שם יש תקופות ארוכות ביותר עם הודעה פה, הודעה שם. גם שם הייתה תקופה טובה בהרבה ככל הזכור לי, ולא לפני 7 שנים, אלא רק מאז שהם עברו לפורומים החדשים שלהם(משהו כמו 3 שנים? לא זוכר בדיוק).
סמל אישי של משתמש
אופיר
מנהל
מנהל

שליחה על ידי אופיר »

אני אומר את דעתי בקיצור ולעניין. אומנם אף פעם לא התעניינתי במיוחד ברומים (למעט אטארי ואמיגה) אבל לפי התבוננות וקריאה מה שמעניין היום את האנשים זה קונסולות חדשות יותר שלא תופסות כאן מקום (שלא לדבר על זה, שפשוט לא מכירים את הישנות).

בנושא משחקי DOS (מכיוון שמבחינתי לא קיימים משחקי חלונות ישנים :)), הישן של היום הוא לא הישן של פעם. נושא שכבר אמרתי את דעתי בנושא לא פעם וגם עלה בפורום. משתמשים חדשים בד"כ מחפשים דווקא את הישנים שלהם (כלומר, משחקים שיצאו ב-99 במקרה הטוב ואחרים שיצאו כבר הרבה אחרי 2000), אלו שאני אישית, במקרה הטוב, שמעתי ו/או ראיתי אותם בקצרה. וכאן - אין לי בעצם במה לתרום בכלל.

ברמת תפעול ותקלות טכניות אין לי את הסבלנות של פעם, שלא לומר, הפשטות בהפעלה והסבלנות גם של הצד שמעוניין בזה :)
במקרים רבים, אם מישהו נזכר, עלה בו רצון או חשק זה למשחק אחד ספציפי וכאן זה נגמר - הוא לא מתחיל לשבור את הראש במציאת עוד אחרים או לתפעל אותו ביעילות. גם אני, כשנזכרתי במשחק המקורי היחידי שקניתי למחשב אטארי שלי, חיפשתי אמולטור, את המשחק - ראיתי, התרגשתי וזהו - תם הטקס.

האוסף שלי כולל משהו כמו 10 ג'יגה משחקים מכווצים ועוד 20-30 דיסקים של DVD (צרובים) בעיקר של משחקים מלאים - בתאכלס, אין לי שמץ בשביל מה :(

אני כבר איש זקן שלא מוצא עניין לעזור לילדים חסרי הסבלנות וכפויי הטובה אם הם לא מקבלים את שלהם ישר, לעניין, בידיים ובלי להתאמץ.

זהו, שפכתי הכל חוצה :)
סמל אישי של משתמש
Octarine
מנהל
מנהל

שליחה על ידי Octarine »

אופיר כתב: אני כבר איש זקן שלא מוצא עניין לעזור לילדים חסרי הסבלנות וכפויי הטובה אם הם לא מקבלים את שלהם ישר, לעניין, בידיים ובלי להתאמץ.
ועכשיו רק נשאר לשבת בגופיה על המרפסת ולצעוק על הילדים שירדו מהדשא שלך :P .
סמל אישי של משתמש
עידן
מנהל
מנהל
איש קשר:

שליחה על ידי עידן »

אתה בסדר אתה, אופיר :)
שלח תגובה הנושא הקודםהנושא הבא